Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور فنی سازمان عمران و توسعه حریم حرم حضرت رضا(ع) گفت: به منظور رفاه حال و تسهیل در زیارت زائران طرح سایبان مسجد گوهرشاد اجرایی شده و ۲۰ روز آینده شاهد اجرای کامل این طرح و بهره‌برداری از آن خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس به نقل از آستان نیوز، مهدی رئیسی اظهار داشت: سازمان عمران و توسعه حریم حرمحضرت رضا(ع)در راستای اجرایمنشور هفتگانه مقام معظم رهبریدر حکمتولیتآستان قدس رضوی، پیرامون رفاه حالزائرانو مجاوران بارگاه منور رضوی حسب دستور و تاکید تولیت اقدامات و خدماتی را در این راستا آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های این سازمان تسهیل تشرف زائران در ابعاد مختلف از جمله ایجاد سایبان مناسب در اماکن مختلف حرم مطهر رضوی است. به همین منظور کار مطالعات علمی این پروژه آغاز شد.

رئیسی، با اشاره به اجرای طرح سایبان درمسجد گوهرشاد، افزود: نکته بسیار حساسی که در مورد این مسجد وجود دارد بحث تاریخی بودن بنای این مکان است که قدمت بیش از 700 ساله دارد. برای ساخت سایبان به این نکات توجه داشتیم که هیچ گونه صدمه و خسارتی به بافت تاریخی این مکان وارد نشود.

وی با بیان اینکه تصمیم‌گیری در خصوص مسجد گوهرشاد زمان طولانی به طول انجامید، خاطر نشان کرد: در ابتدا طرحی را مورد مطالعه و بررسی قرار دادیم که همانند شهر مدینه منوره، با 4 چتر مسجد را بپوشانیم. که در این طرح، اقلیم و آب و هوا، شرایط محیطی، قدمت معماری مسجد گوهرشاد، تنوع دمای منفی و مثبت، برف و باران و... مورد بررسی قرار گرفت.

مشاور فنی سازمان عمران و توسعه حریم حرم حضرت رضا(ع)، با اشاره به اینکه هزینه‌ سایبان در این طرح 80 میلیارد تومان برآورد شده است و فنداسیون و سایر الزامات آن ارقام دیگری دارد، تصریح کرد: با توجه به تأکیدات و توصیه‌های مؤکد مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، ما به دنبال اجرای طرحی رفتیم با استفاده از استعداد، توان و ذوق مهندسان داخلی بویژه کارشناسان جوان در سازمان حریم حرم صورت گرفت.

وی ادامه داد: در این طرح بصورت موقت دو طرف صحن مسجد ستونهای کار می‌گذاریم که یک راهرو ساده را تشکیل می‌دهد و سقف آن پوششی ویژه ایام سرد سال، خواهد داشت. فاصله بین دو راهرویی که 35 متر است با چادر به صورت کرکره‌ای پوشانده می‌شود.

رئیسی با بیان اینکه این پروژه در مدت 2 ماه اجرایی شده است، به مزیت‌های این طرح اشاره و ابراز کرد: قابلیت حمل و جمع آوری و نصب مجدد در مکانی دیگر، موقت بودن، زیبا و چشم نواز بودن، آسیب نرساندن به بنای تاریخی مسجد، تولید کاملا داخلی، سبک بودن و... برخی از مزیت‌های طرح سایبان مسجد گوهرشاد است.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های مهم اجرای طرح سایبان، این است که مانع دید گنبد مطهر علی بن موسی الرضا(ع) از داخل مسجد گوهر شاد، نمی‌شود. طرح یاد شده، برای اقامه نماز ظهر و عصر زائران، به منظور ایجاد سایه و جلوگیری از تابش مستقیم نور آفتاب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات و فعالیت‌های این سازمان در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: پروژه های وضوخانه در بست‌های شیرازی و شیخ طبرسی، تحکیم مسجد گوهرشاد، پروژه توسعه زیرسطحی صحن آزادی و رواق حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، مجموعه سرویس‌های بهداشتی داخل مجموعه حرم مطهر و... برخی از فعالیت‌های این سازمان در سال گذشته است. که بر اساس تاکیدات تولیت معزز آستان قدس انجام گرفته است .

وی، به فعالیت‌های بخش نگهداری اماکن متبرکه و فعالیت‌های عمرانی این سازمان اشاره و تصریح کرد: نماسازی مجموعه حرم مطهر، پروژه تعویض سنگفرش صحن غدیر، پروژه تعویض سنگفرش صحن کوثر و.... از جمله اقدامات این سازمان است.

انتهای پیام/

R41347/P1377/S6,1188/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت:  باند د‌وم و روشنایی پل هادی آباد به جنگیه شهرستان کارون با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت به بهربرداری رسید.

محمد جولانژاد  افزود: پل هادی آباد شهرستان کارون به طول ۳۰۰ متر است که پروژه تکمیل آن شامل اجرای عرشه، اجرای پیاده‌رو، اجرای جانپناه و هندریل، اجرای روکش آسفالت و اجرای روشنایی بود.

وی مدت زمان اجرای این پل را ۶ ماه برشمرد و گفت: پایان اجرای این پروژه به منظور تردد ایمن اهالی منطقه بسیار حائز اهمیت بود.

دیگر خبرها

  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان