Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@19:04:02 GMT

تصادفات جاده ای؛ سومین عامل مرگ و میر در کشور

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۸۱۱۲۷

تصادفات جاده ای؛ سومین عامل مرگ و میر در کشور

سخنگوى وزارت بهداشت یکى از مهم ترین علت های ایجاد هزینه های کمرشکن، پایین بودن ظرفیت پرداخت خانوارها است و مهم ترین راه مقابله با این هزینه ها، در وهله اول تامین درآمد مناسب براى خانوارها است.
به گزارش صدای ایران ایرج حریرچى، سخنگوى وزارت بهداشت در نشست خبرى که صبح امروز در وزارت بهداشت برگزار شد، درباره پزشکى سازى یا طب زدگى گفت: پزشکی سازی یا طب زدگی یعنى اینکه مسائل و مشکلات انسانى را مشکل پزشکى تلقى و با آن برخورد پزشکى کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مصداق پزشکی سازی را در مسائلی مانند، اعمال جراحی زیبایى، اصلاح خط لبخند یا جراحی بینى یا چاقى و تخلیه چربى می توان دید.
سخنگوى وزارت بهداشت با بیان اینکه بسیارى از اعمال زیبایى، هزینه زا و داراى عوارض است، خاطرنشان کرد: موضوعاتی که به طورطبیعی در روند زندگی فرد ایجاد می شود، نباید راه حل طبی سازی درمان شود. بحث پیرى نیز از جمله موارد پزشکى سازى است که برخى به دنبال درمان طبى و برطرف کردن چین و چروک و اعمال زیبایى هستند، در صورتی که پیشگیری از بسیاری از عوامل ، موثرتر بوده و چاره کار است.

حریرچی ادامه داد: در مورد حاملگى نیز، آزمایشات ژنتیک و تعیین جنسیت غیرضرورى است
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: بخشی از هزینه های حوزه سلامت را حالات روانى که حاصل استرس های وارد شده بر فرد است، ایجاد می کند، در واقع وارد شدن استرس ها منجر به ایجاد بیماری های روحی و روانی شده و بار مراجعه به پزشک را افزایش می دهد، مثلا فقر یا اتفاقات سیاسی در کشور منجر به برهم خوردن حالات روانی می شود، در نتیجه باید عوامل موثر بر سلامت روانى را تصحیح کرد و نباید سراغ پزشکى سازى رفت.
حریرچی درخصوص هزینه های تحمیل شده از سوی حوادث غیرمترقبه مانند تصادفات نیز گفت: تصادفات سومین عامل مرگ و میر در کشور است و می توان بررسی کرد که "پیشگیری" مهم ترین عامل در جلوگیری از وقوع تصادفات است که این موضوع بر عهده حکومت هاست و بخش دیگر رخداد تصادفات هم ناشی از خطای انسانى است، که باید کاهش پیدا کند.
وی تصریح کرد: تمام کشورهاى جهان در حال مقابله با مراجعات و درمانهای غیر ضروری هستند؛ در انگلستان 25 تا 75 درصد کسانى که به مطب ها مراجعه مى کنند، بدون دارو بهبود پیدا می کنند.
وی با بیان اینکه بسیارى از اقدامات غیرضرورى باعث مى شود هزینه هاى غیرلازم افزایش یافته و نتوانیم اقدامات ضرورى پزشکى را انجام دهیم، افزود: اولین عامل هزینه های کمرشکن در حوزه سلامت خدمات سرپایی و دومین عامل هزینه هاى سلامت در کشور ما هزینه های دندانپزشکى است که اگر در زمان مناسب پیشگیرى مى شد، این هزینه ها ایجاد نمی شد، و در حال حاضر حدود 22 درصد از پرداخت ها از جیب مردم مربوط به خدمات دندانپزشکی است.
سخنگوى وزارت بهداشت، نقش سیاستگذاران و متولیان در هدایت به سمت ارایه و دریافت خدمات صحیح را بسیار مهم توصیف کرد و افزود: از سوی دیگر جامعه پزشکى نیز باید به این سمت برود که خدمات ضرورى تر را ارائه دهد، اما در قدم اول باید پیشگیرى قرار بگیرد و بعد خدمات درمانى ارائه شود.
حریرچی گفت: بعداز خدمات سرپایی و هزینه های دندانپزشکی سومین عامل هزینه های کمرشکن در حوزه سلامت، مربوط به خدمات بستری و بعد خدمات دارو و پاراکلینیک و‌ سپس دیگر خدمات درمانی هستند.
وی با بیان اینکه هزینه هاى کمرشکن سلامت در حال حاضر کمتر از 2.4 خانوارهاست، ادامه داد: یکى از مهم ترین علت های ایجاد هزینه های کمرشکن، این است که ظرفیت پرداخت خانوارها کم است و بنابراین مهم ترین راه مقابله با این هزینه ها، در درجه اول تامین درآمد مناسب براى خانوارها است.
حریرچی گفت: افزایش درآمد خانوار با بهبود یافتن اقتصاد ملی، ارائه خدمات متناسب با سطح اقتصادی و اجتماعی افراد و مدیریت هزینه های دولت ، وزارت بهداشت و بیمه ها و از سویی دیگر، هدایت رفتارهای مردم به سمت مثمر ثمر بودن هزینه کرد خانوار، از راه های کاهش هزینه های سلامت است.
وی گفت: خانوارهای فقیر یا ١٠ درصد جمعیت کشور اگر ماهانه ٤٣ هزار تومان برای یک فرد خرج کنند، دچار هزینه های کمرشکن خواهند شد و بالاترین درصد هزینه های کمرشکن در حال حاضر در خانوارهای ثروتمند روستایی اتفاق می افتد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۱۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، شانزدهمین آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به صورت سراسری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: سومین همایش سلامت، حکمت و حکمرانی در بیمارستان فرهیختگان برگزار می‌شود/ یکم اردیبهشت؛ آخرین مهلت ارسال مقالات

به گفته مهسا آل ابراهیم، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و مسئول المپیاد کشوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزمون غربالگری (مرحله اول انفرادی) شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در ۵ حیطه آموزش پزشکی، مدیریت نظام سلامت، همگرایی علوم پایه، استدلال بالینی و حیطه ی هنر و سلامت، با حضور بیش از ۸۰ نفر از داوطلبان این واحد دانشگاهی، در سالن شهید احدی ساختمان زرگنده برگزار شد.

وی افزود: برگزیدگان حیطه های مختلف آزمون غربالگری دانشگاهی، در خردادماه ۱۴۰۳ به المپیاد کشوری وزارت بهداشت راه خواهند یافت.

آل ابراهیم خاطرنشان کرد: با توجه به درخشش دانشجویان عزیزمان در المپیاد کشوری وزارت بهداشت در سال گذشته، امید آن داریم که امسال نیز به لطف پروردگار با کسب مدال های بیشتر، شاهد اعتلای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، در المپیاد کشوری وزارت بهداشت باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228971 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی

دیگر خبرها

  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست