Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران با تاکیر بر این موضوع که شهردار آینده تهران حتما اصلاح طلب است، گفت: ما در روز رای گیری برای شهردار آینده تهران، به شهردار و کابینه اش با هم رای می دهیم.

زهرا نژادبهرام در گفت‌وگو با فارس درباره انتخاب شهردار آینده تهران اظهار داشت: آنچه کشور را به توسعه می‌رساند رسانه است و در عصری زندگی می‌کنیم که حتی در حوزه سیاسی نیز ابزار رسانه‌ است که می‌تواند ظرفیت خود را به نمایش بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه رسانه در لابه‌لای زندگی جای خود را باز کرده است، گفت:‌ بنده 26 سال پیش خبرنویسی را یاد گرفتم و در آن روز سخت خبر مطرح بود و امروز خبر نرم است که می‌تواند تأثیرگذار باشد. منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: باید کارکرد رسانه به خاطر جایگاه ویژه‌ای که داردرا پاس بداریم.

نژادبهرام درباره به تعویق افتادن انتخاب شهردار اظهار داشت:‌ به دلیل اینکه زمان رسمی فعالیت پنجمین دوره شورا به شهریور موکول شد، بنابراین قصد داریم تمرکز بیشتری برای انتخاب شهردار آینده تهران داشته باشیم. وی با تأکید براینکه تحقیق در انتخاب شهردار ربطی به معرفی کابینه ریاست جمهوری ندارد، گفت: در این مدت امکان اینکه گزینه بهتری را معرفی کنیم، وجود دارد.

منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران افزود: قطعاً کسی که انتخاب می‌کنیم ویژگی‌های خاصی برای اداره شهر تهران دارد.

نژادبهرام گفت: هر مدیری که قرار است مدیریت کلانشهر تهران را برعهده بگیرد قطعاً باید براساس برنامه‌های از پیش تعیین شده پیش برود و چالش‌های شهری را مورد بررسی قرار دهد.

وی گفت: بودجه سال 96 در شورای چهارم مصوب شده است و شورای پنجم نیز باید براساس همان بودجه پیش برود.

منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: برنامه‌های میان‌مدت، کوتاه‌مدت و بلندمدتی نیز تعریف شده است که هر مدیری می‌آید باید به این برنامه‌ها تعهد داشته باشد. نژادبهرام در خصوص ویژگی های شهردار آینده تهران گفت: پاک‌دستی یکی از اولویت های منتخبین برای انتخاب شهردار آینده تهران است و باید فردی که انتخاب می شود به پاکدستی شهره باشد. وی افزود: برنامه‌محور بودن اولویت بعدی ما است چرا که باید براساس برنامه‌های بالادستی پیش برویم.

منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران گفت: یک سری فسادها در سازمان شهرداری بوده که در میان مردم به عنوان یک دغدغه مطرح شده است که باید در این خصوص پاسخگو باشیم.

نژادبهرام افزود: دیگر شاخصه شهردار آینده تهران این است که اصلاح‌طلب باشد چرا که مردم به لیست امید که همان لیست اصلاح‌طلبان است رأی داده‌اند و این لیست فرایند تفکر اصلاح‌طلبی بوده است. بنابراین منتخبین مردم شهرداری را انتخاب کنند که این تفکر را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه 16 شاخص برای انتخاب شهردار آینده تهران تعریف شده است، گفت: شهر تهران مرکز حکومت، اقتصاد، فرهنگ، بین‌الملل، نظامی و یک جهان‌شهر است. این شهر مدیری در سطح ملی و جهانی باید داشته باشد. منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران افزود: بنا شده است هر نفر از منتخبین شورای پنجم شهر تهران سه نفر را برای شهرداری معرفی کنند و پس از آن هفت نفر از گزینه‌ها برنامه‌های خود را به منتخبین شورای پنجم اعلام کنند.

نژادبهرام با اشاره به اینکه مرعشی، آخوندی، شریعتمداری، ترکان، ابتکار، حجتی، مهرعلیزاده و... جزو گزینه‌های شهرداری تهران هستند، گفت: آقای هاشمی به خاطر اینکه در لیست امید قرار گرفته‌اند و به دلیل تعهدی که داده‌اند برای شهرداری تهران کاندید نخواهند شد و در سمت عضو شورا از تجارب ارزشمندی که در حوزه‌های مختلف شهری دارند قطعاً استفاده خواهد شد.

وی بیان داشت:‌ اعضای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران هر کدام در ابعاد مختلف شهری تخصص خاص خود را دارند و در لیست امید به خانم‌ها و جوانان توجه شده است. منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران افزود: ما تعهد داریم از شورا به هیچ‌وجه خارج نشویم مگر اینکه اتفاق ناگواری بیفتد.

نژادبهرام با اشاره به اینکه مردم به لیستی رأی دادند که 30 درصد خانم و 30 درصد آن جوان بوده است، گفت: در حال حاضر یک قائم مقام زن و یک منشی زن در هیأت رئیسه شورا وجود دارد و در اکثر کمیسیون‌ها جوانان و خانم‌ها هستند.

وی افزود: امکان اینکه شهردار تهران یک خانم باشد نیز وجود دارد و این موضوع در دو هفته آینده مشخص خواهد شد.

منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در ترکیب هیأت رئیسه نیز قابلیت این وجود دارد که رئیس شورا یک خانم باشد. ما به شهردار و کابینه‌اش که 9 معاون آن است رأی می‌دهیم که همانطور که مطرح شد پاک‌دستی و پاسخگویی به شورا باید در اولویت این افراد باشد.

نژادبهرام گفت: هنگامی که لیست امید مطرح شد شائبه‌ای آمده بود که شورا سیاسی نیست و متخصصین هم می‌گفتند فقط باید در شورا مهندسین باشند. رشته بنده علوم سیاسی است. شورا در ساختار نظام در رسته قانون‌گذاری و در طول مجلس شورای اسلامی مطرح شده است. شورا و مجلس وظیفه قانون‌گذاری و نظارت را دارند.

وی بیان داشت:‌ کارکرد شورا سیاسی نیست ولی رویکرد آن سیاسی است. افرادی هستند که در حزبی عضواند ولی نگرانی محیط زیستی، اجتماعی، شهری و فرهنگی دارند ولی قطعاً با حضور در شورا به فکر حل مشکلات هستند.

منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورا سیاسی است. یک نهاد سیاسی است چون از دل نهادهای سیاسی دیگر خارج می‌شود، ولی کارکرد آن باید غیرسیاسی باشد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۵۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات در بیرجند، درمیان و خوسف

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا طالبی صبح شنبه در ستاد انتخابات خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تبلیغات نامزدها از تاریخ ۱۳ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه خواهد بود، اظهار کرد: برنامه زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط وزارت کشور ابلاغ شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: ۲ منتخب حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف که در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ بیشترین آرا را کسب کرده، در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند و کد انتخاباتی آنان به فرمانداری‌ها اعلام شده است.

طالبی با بیان اینکه اعتبارنامه سه منتخب دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه «فردوس، طبس، سرایان و بشرویه»، «قاینات و زیرکوه»، «نهبندان و سربیشه» و آیت الله رئیسی به عنوان منتخب مردم در مجلس خبرگان رهبری هم در استان صادر شده است، افزود: تعداد شعب پیش بینی شده برای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف ۲۸۷ شعبه است.

وی با تأکید بر اینکه از این تعداد ۱۶۷ شعبه ثابت و ۱۲۰ شعبه سیار خواهد بود، یادآور شد: در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تعداد ۲ شعبه سیار به شعب شهرستان بیرجند افزوده خواهد شد.

کد خبر 6089770

دیگر خبرها

  • جنجال عجیب در نشست شورای شهر تهران
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات در بیرجند، درمیان و خوسف
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری