Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@16:15:43 GMT

مخالف لایحه انفکاک وزارتخانه‌ها نیستیم

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۸۶۴۰۵

مخالف لایحه انفکاک وزارتخانه‌ها نیستیم

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه مخالف با لایحه انفکاک وزارتخانه‌ها نیستیم گفت: اگر قرار است چیزی تصویب شود، خوب است، تصویب شود و کار جلو برود، ولی نه اینکه اقدامات و کارهای درستی که انجام شده، زیر سؤال برود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی‌اکبر مهرفرد امروز در بیست و هشتمین نشست هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به لایحه دولت در مورد احیای مجدد وزارت بازرگانی گفت: به عنوان یک فرد دولتی قاعدتاً بنای مخالفت با لایحه انفکاک وزارتخانه‌ها ندارم، اما مطالبی که در حاشیه این لایحه مطرح می‌شود، جای تأمل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر قرار است چیزی تصویب شود، خوب است، تصویب شود و کار جلو برود، ولی نه اینکه اقدامات و کارهای درستی که انجام شده، زیر سؤال برود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در راستای جداسازی بخش بازرگانی از وزارتخانه های صنعتو کشاورزی برخی سیاست‌های درست وزارت کشاورزی مورد انتقاد قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: درباره سیاست‌های واردات شکر انتقاداتی شده است که باید گفت؛ سیاست‌هایی که وزارت جهاد کشاورزی پس از قانون انتزاع پیش گرفت، درست بود.

مهر فرد افزود: سالانه حدود 2 میلیون و 300 هزار تن نیاز به شکر در کشور وجود دارد که در سال 91، 2 میلیون و 500 هزار تن و در سال 92، یک میلیون و 700 هزار تن شکر به کشور وارد شد که واردات انبوه این کالا به‌شدت باعث آسیب به تولید و همچنین کارخانجات قند و شکر شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: اجرای سیاست های جهاد کشاورزی بعد از قانون انتزاع منجر شد که در سال 92 تولید شکر به یک میلیون و 100 هزار تن و در سال 95 به یک میلیون و 650 هزار تن برسد.

وی افزود: سال گذشته در مقطعی واردات شکر کم شد که بخشی از این مشکل به وزارت جهاد کشاورزی برمی‌گردد، ولی این دلیل نمی‌شود که اصل سیاست را زیر سؤال برد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به سیاست هایاین وزارتخانه برای تولید دانه های روغنی ادامه داد: کسانی که دانه روغنی تولید داخل را خریداری می‌کنند، امکان استفاده از معافیت واردات دارند و همچنین شامل تعرفه ترجیحی شوند که این عده به این موضوع انتقاد می‌کنند و این سیاست را زیر سؤال می‌برند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: در گذشته میزان واردات گندم 7 میلیون تن بود که اکنون به صفر رسیده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در باره گرانی هایی که مطرح می شود باید اذعان داشت اگر شاخص انحراف معیار قیمت را در نظر بگیریم، در کل کاهش داشته، اگرچه برخی کالاها افزایش قیمت یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که ساختار (وزارت جهاد کشاورزی) عوض شود و سیاست درست ادامه یابد، مشکلی وجود ندارد، ولی اگر ساختار عوض شود و سیاست‌ها تفاوت نکند، اشکال دارد.

انتهای پیام/

R1342/P1010113/S7,78,83/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت

به گزارش خبرنگار مهر، توزیع تخم نوغان بین نوغانداران عصر شنبه با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شفت در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در این آئین با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان که از امروز آغاز شده تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: نوغانداران جهت دریافت هر چه سریع‌تر تخم نوغان به جهاد کشاورزی شفت مراجعه کنند.

شفت دومین تولید کننده پیله ابریشم در گیلان

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت در ادامه گفت: با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط بین ۲۵ تا ۳۵ کیلو گرم پیله تر ابریشم تولید می‌شود و از هر ۵ کیلو گرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلو گرم نخ ابریشم خام به دست می‌آید.

یوسف نژاد گفت: شهرستان شفت با تولید ۱۴۵ تن پیله در سال، دومین تولید کننده این محصول در استان گیلان است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این شهرستان بیش از ۳۰۰۰ جعبه تخم نوغان توزیع شد، بیان کرد: از این مقدار ۱۴۵ تن پیله تولید شده است.

گفتنی است، شهرستان شفت از دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب تشکیل شده و دارای ۵۵۰ هکتار توتستان می‌باشد که ۲۲۰۰ نفر بهره بردار از این توتستان استفاده می‌کنند.

کد خبر 6090461

دیگر خبرها

  • تل‌آویو به گروگان دیوانگان بی‌مسوولیت مبدل شده است
  • وحیدی: قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • بن‌فرحان: تنها اسرائیل مخالف توقف جنگ غزه است
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت