Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز علی اوسط هاشمی در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی که در استانداری برگزار شد، افزود: یاید با وسعت دید برای جذب سرمایه گذاران مزیت‌های رقابتی در استان ایجاد کنیم.

استاندار در ادامه بیان کرد: رفع مشکلات و موانع پیش روی بخش خصوصی در حوزه تولید، اشتغال و سرمایه گذاری با اولویت پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی گفت: مانع تراشی و سنگ اندازی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان قابل قبول نیست.

استاندار تصریح کرد: رویکرد بهره مندی از پتانسیل و ظرفیت‌های بخش خصوصی در ایجاد اشتغال باید در دستور کار قرار گیرد.

هاشمی با بیان اینکه مدیران باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که هر سرمایه گذار بخش خصوصی ظرف یکماه بتواند کارگاه خود را راه اندازی کند؛ به دستگاه‌های متولی امر سرمایه گذاری‌، امور مالیاتی‌، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی تأکید کرد در این استان انتفاعی بیندیشید چرا که اکنون فصل بذرافشانی و خلق فرصت است.

وی توجه به تولید داخلی با پرداخت تسهیلات و رفع موانع تولید را از دیگر اقدامات دولت درجهت توسعه اقتصادی برشمرد و خاطرنشان کرد: این اقدامات فرصت مناسبی برای بخش خصوصی است که باید از آن به نحو احسن استفاده کند.

استاندار بیان کرد: سرمایه گذاران در حوزه‌های مختلف با آگاهی کامل از مزیت‌های اقتصادی در مناطق مختلف اقدام به سرمایه گذاری می‌کنند لذا مدیران استان به این موضوع توجه داشته باشند که بدترین نوع نگاه به کارآفرینی که وارد استان می‌شود این است که مدیران فکر می‌کنند که او نسبت به مسائل ناآگاه است.

هاشمی با اشاره به بازنگری و روان سازی قوانین از سوی دبیرخانه این شورا، در ادامه بی ثباتی‌، بی اطلاعی و عملکرد غیرکارشناسی در جذب سرمایه گذاران را غیرقابل قبول عنوان کرد.

وی افزود: اخذ استعلام‌ها از سوی سرمایه گذاران در بخش‌های مختلف از جمله انتخاب زون انرژی‌های نو‌، ایجاد گلخانه‌، پرورش ماهی ‌و میگو و غیره روان سازی و تسهیل شود و سرمایه گذار تنها به دنبال اخذ پروانه باشد.

وی در خصوص گلایه برخی از کارآفرینان اقتصادی در مباحث مالیاتی افزود: اندیشیدن به مالیات به صورت صرف درست نیست، در ابتدا باید ایمان مردم نسبت به مالیات تقویت شود، ‌در این‌صورت خود مردم در این زمینه خودجوش عمل خواهند کرد.

استاندار با اشاره به کمبود ۶۰۰ مگاوات برق تولیدی در داخل استان گفت: زیرساخت‌های ‌بخش برق در دولت تدبیر و امید با قوت در حال پیشرفت است؛ چند ماه گذشته نیروگاه 540 مگاوات توسط سرمایه گذار بومی استان مقیم تانزانیا کلنگ زنی شد که تقاضای افزایش به 730 مگاوات را دارد.

نماینده عالی دولت در استان افزود: تجهیزات مورد نیاز این نیروگاه در گمرک آماده است و سرمایه گذار اعلام کرده که تا 6 ماه آینده آماده تولید برق خواهد بود.

هاشمی گفت‌: اطمینان می دهم که زیرساخت‌های حمل و نقل ترکیبی‌، برق، آب‌، راه آهن و گاز ‌رشد خوبی خواهد داشت.

وی در خصوص مبادله سوخت و واردات دام به کشور از طریق مرزهای مشترک با همسایگان گفت‌: برای تأمین سوخت مورد نیاز مشکلی وجود ندارد و این موضوع در قالب تعاونی مرزنشینان و اتاق بازرگانی از سوی دستگاه‌های متولی برنامه ریزی شود.

استاندار بر ایجاد شعبه‌های بانکی در تمام دروازه‌های اقتصادی استان و روان سازی امور بانکی در مرز میلک و میرجاوه تأکید کرد.

هاشمی گفت: برای کسب مجوز صدور ویزا در محل پایانه‌های مرزی رسمی تلاش می‌کنم که بدون مراجعه به کنسولگری و همانند فرودگاه‌های بین‌المللی ویزای یکماهه در محل پایانه مرزی، هنگام ورود صادر شود.

استاندار خاطر‌نشان کرد: لغو روادید در مرز مشترک با کشورهای همسایه در صورت توافق دولت‌ها در روابط میان سرمایه گذاران و تجار بسیار موثر خواهد بود.

هاشمی گفت: استان سیستان و بلوچستان به دلیل همسایگی با دو کشور افغانستان و پاکستان می‌تواند از این ظرفیت برای بهبود شرایط اقتصادی و توسعه خود استفاده کند.

استاندار گفت: برای اینکه تولید و اشتغال ایجاد شود، نباید نگاهمان فقط به دولت باشد چرا که سیاست دولت بر این است که در امر سرمایه گذاری‌، بخش خصوصی فعال شود تا تولید و اشتغال رونق پیدا کند.

وی بررسی شاخص‌های فضای کسب و کار در استان را مورد تأکید قرار داد و گفت‌: این شاخص‌ها باید مورد بررسی قرار گیرند تا مشخص شود که در کدام بخش با مشکل مواجه هستیم و برای هر کدام دبیرخانه‌، بخش خصوصی و دولت ‌راهکار لازم را ارائه دهند.

هاشمی در رابطه با مشکلات واحدهای لبنی استان‌، رفع مشکلات این واحدها را بصورت ویژه ‌از مسئولان امر خواست و افزود‌: واحدهای دارای خط تولید جدید باید منطبق با میزان تولید شیر در استان فعالیت کنند و واحدهای ‌زیان دهنده نیز تغییر کاربری دهند.

وی در خصوص برخورد تقابلی و موضع گیری برخی از نمایندگان استان با دولت بجای تعامل گفت‌: درشت کلامی و انتقاد به تنهایی برطرف‌کننده مشکلات استان نیست زیرا مردم به انتقاد فکر نمی‌کنند آنچه که برای مردم مهم هست، اشتغال و فرصت سازی است.

هاشمی گفت: بار مردم را بر دوش گرفتن تنها با عنوان نمایندگی مردم نیست، هر کس دغدغه مردم دارد باید به گونه‌ای اقدام کند که در امور مردم تسهیل انجام شود.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز در هوای تهران نفس بکشید

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک و ۴۲ روز هوای قابل قبول داشته است.

به گزارش مهر، همچنین این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته میانگین بر روی عدد ۵۲ قرار گرفته بود و وضعیت هوا در شرایط قابل قبول بوده است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۸ روز هوای پاک، ۳۸ روز هوای قابل قبول، ۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه داشته است.

دیگر خبرها

  • کیفیت هوای تهران قابل قبول است
  • هوای مشهد قابل قبول است
  • کیفیت هوای مشهد قابل قبول است
  • امروز در هوای تهران نفس بکشید
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • هوای مشهد قابل قبول شد
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • وضعیت هوای تهران قابل قبول است