Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان اوقاف با بیان اینکه یکی از فضاهای تبلیغی و رسانه‌ای که باید بطور جدی به آن توجه شود، فضای مجازی است، گفت: اجرای نیات واقفان یکی از برنامه‌ها و رویکردهای جدی سازمان اوقاف و امور خیریه در تقویت و افزایش اعتماد عمومی به فرهنگ وقف است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ حجت‌الاسلام احمد شرفخانی درباره طرح سوگواره بصیرت عاشورایی اظهار کرد:سازمان اوقاف و امور خیریه به عنوان متولی بخشی از موقوفات محرم و عاشورایی در نظر دارد به منظور معرفت‌افزایی هر چه بیشتر آحاد مختلف مردم و رهروان آن حضرت با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و تبلیغی در قالب سوگواره بصیرت عاشورایی گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ترویج فرهنگ وقف قرآن برای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را در قالب اجرای طرح ملی سوگواره بصیرت عاشورایی را خواستار شد و تاکید کرد: یکی از فضاهای فرهنگی، تبلیغی و رسانه‌ای که باید بطور جدی به آن توجه شود، فضای مجازی است که باید مدیریت تولید و عرضه محتوای مناسب این ایام با رویکرد پاسخگویی به شُبهات را در این فضای تاثیرگذار فراهم کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با اشاره به اینکه عاشورا و قیام امام حسین (ع) خورشید تابناکی است که از برکات نور وجود آن امام همام همه خلایق بهره‌مند می‌شوند، تصریح کرد: اجرای نیات واقفان یکی از برنامه‌ها و رویکردهای جدی سازمان اوقاف و امور خیریه در تقویت و افزایش اعتماد عمومی به فرهنگ وقف و توسعه وقفهای نوین در حوزه‌های مختلف است.

حجت‌الاسلام شرفخانیبا تاکید بر ضرورت فعال شدن دبیرخانه سوگواره بصیرت عاشورایی در سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: به‌زودی کمیته‌های تخصصی ستاد سوگواره بصیرت عاشورایی در عرصه‌های مختلف فرهنگی، قرآنی، آموزشی، روابط عمومی و تولید محتوا تشکیل و برای برنامه‌ریزی متنوع اقدام خواهند کرد.

انتهای پیام/

R1428/Psaadati/S2,18,26/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • مجمع عمومی سالانه «فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی» برگزار شد
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف