Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@12:31:50 GMT

اظهار نگرانی علما از مهاجرت بی رویه اهالی

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۸۸۱۹۳

اظهار نگرانی علما از مهاجرت بی رویه اهالی

به گزارش خبرگزاری بسیج از کوثر به نقل ازکوثرخبر، طبق آمار، کوثر شهرستانی محروم بوده و هم اکنون مقام نخست مهاجرت در استان اردبیل را داراست.

از سویی عدم بهره برداری از پروژه های اشتغالزا و جذب و تخصیص اعتبارات عمرانی باعث شده که میزان مهاجرت در شهرستان کوثر روز به روز افزایش بابد.

در همین خصوص علما و روحانیون شهرستان کوثر طی بیانیه از روند این معضل همه گیر اظهار نگرانی کرد اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است:

جای نگرانی و تاسف است که شهرستانی با ظرفیت های بلقوه در حوزه های متعدد رتبه نخست مهاجرت در استان اردبیل را داشته باشد.

هم اکنون در سایه بیکاری و محرومیت شیرازه روستاهای شهرستان کوثر گسسته شده و مهاجرت بسیاری در حال شکل گیری است که اگر به همین منوال ادامه یابد جمعیت شهرستان کوثر روند نزولی پیدا کرده و در زمینه ی متعدد دچار تضرر خواهد شد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: وعده های توخالی مسئولین در حوزه پروژه های عمرانی همچون خط انتقال و پایاب سد گیوی از دیگر عامل موثر در مهاجرت مردم منطقه است، طبق وعده های مدیر کل آب منطقه ای و با توجه به اینکه شرکت آذر سیماب پروژه خط انتقال سد گیوی را تحویل گرفته است، این پروژه می بایست پیشتر عملیاتی می شد که متاسفانه هم اکنون پس از سالهای دراز در گیرودار وعده ها قرار گرفته است.

از وزیر نیرو، استاندار اردبیل و همینطور مدیر کل آب منطقه ای استان اردبیل می خواهیم هر چه سریعتر مسائل و مشکلات مربوط به پروژه ملی مردمی خط انتقال و پایاب سد گیوی را مرتفع سازند.

عدم توجه مسئولین به مهاجرت بی رویه و بی توجهی به مهمترین پروژه اشتغالزایی در شهرستان کوثر(سد گیوی) بطبع تبعات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بسیاری خواهد داشت.

به گزارشکوثرخبر، داود شایقی رئیس سازمان برنامه وبودجه استان اردبیل می گوید: جمعیت روستایی این استان بر اساس نتایج اولیه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 95 به شدت کاهش یافته است؛ متاسفانه بیشترین کاهش جمعیت روستایی در روستاهای شهرستان کوثر با 4.62درصد، نیر با 3.57درصد و گرمی با 3.1درصد را شاهد هستیم.

شهرستان کوثر با جمعیتی 22 هزار نفری در جنوب استان اردبیل واقع شده است که 81 درصد اهالی این شهرستان را قشر زحمت کش کشاورز تشکیل می دهد، به عبارتی تکمیل ساختمان سد، خط انتقال و پایاب سد گیوی موجب اشتغالزایی مردم منطقه در سطح کلان خواهد شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۸۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • (ویدیو) اظهار ندامت و پشیمانی اشکان خطیبی از مهاجرت
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت