Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از اصفهان، مسعود گلشیرازی در نشست خبری سومین کنفرانس چهارمین انقلاب صنعتی در اصفهان تصریح کرد:هدف از برگزاری کنفرانس انقلاب صنعتی چهارم در اصفهان این است که صاحبان صنایع و واحدهای صنعتی در اصفهان بدانند که دنیا در حال تغییر و به‌روز شدن است و اگر خود را به‌روز نکنند محکوم‌به فنا خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کر: اتاق بازرگانی اصفهان در حوزه صادرات و شرکت‌های مدیریت صادرات و در حوزه تجارت الکترونیک و ICT به‌عنوان پیش‌قدم همواره از صاحبان ایده حمایت می‌کند.

گلشیرازی با تاکید بر اینکه صاحبان مشاغل و صنایع باید در حوزه تجارت الکترونیک و شرکت‌های مدیریت صادرات فعال شوند، گفت: عدم به‌روزرسانی واحدهای صنعتی توسط صاحبان صنایع محکوم‌به فنا خواهند بود چراکه دنیا در حال تغییر و به‌روز شدن است.

وی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی در دوره جدید با تقسیم‌بندی‌های مشخص در کمیسیون‌های مختلف، در حوزه‌های تخصصی فعالیت دارد، تاکید کرد: این کمیسیون‌ها به‌عنوان عناصر پایش محیط کسب‌وکار و به‌عنوان مشاور ایفای نقش دارد که کمیسیون تجارت یکی از این کمیسیون‌ها است.

به گفته وی، یکی از اقدامات اتاق بازرگانی اصفهان در اواخر سال گذشته تهیه و رونمایی از سند منظوم در حوزه تجارت داخلی و خارجی، خدمات و ارتباطات بود.

رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر اینکه حوزه تجارت الکترونیک و ICT ازجمله حوزه‌هایی است که این کمیسیون به‌صورت ویژه به آن پرداخته و این حوزه در سند راهبردی نیز سهم بسیاری داشته است، تصریح کرد: در سند راهبردی اتاق اصفهان، راه‌اندازی مرکز رشد صادرات استان موردتوجه ویژه‌ای قرارگرفته است.

گلشیرازی همچنین اضافه کرد: بیش از یکصد دانشگاه و مرکز و موسسه آموزشی در استان اصفهان فعالیت می‌کنند که بستر مناسبی برای تربیت و تامین نیروی کار محسوب می‌شوند بنابراین با برنامه‌ریزی مناسب و با استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌توان بر معضلات و مشکلات فائق آمد.

وی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی مسئولیتی رگلاتوری دارد، گفت: این بدین معناست که اتاق بازرگانی با پیش‌بینی نیازها و با توجه به امکانات و پتانسیل‌های موجود، سیاست‌گذاران، بنگاه‌ها و آحاد مردم را تجهیز می‌کند.

رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه پیرامون تاریخچه انقلاب‌های صنعتی اول تا سوم، به موضوع انقلاب صنعتی چهارم اشاره کرد و بیان داشت: خودروهای بدون سرنشین، پهبادها و ربات‌ها نمونه‌هایی از انقلاب صنعتی چهارم هستند اما سوال اینجاست که انقلاب اخیر چه تاثیری در کسب‌وکار و وضعیت اقتصادی خواهند گذاشت؟

وی به SNAP و TAP30 اشاره کرد و گفت: اینها مشاغل قبلی را زیروزبر می‌کند و کسب‌وکارها را تغییر داده‌اند به‌گونه‌ای که با اشتغال‌زایی جدید، اشتغال‌های قبلی را از بین می‌برند.

در رابطه با جریان علم و دانش در کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان گفت: در این خصوص با دانشگاه اشتین بایز آلمان توافق برای تبادل دانش جهت فعالان حوزه مدیریت صادرات منعقد خواهد شد.

سعید صنایعی دبیر اجرایی سومین کنفرانس چهارمین انقلاب صنعتی گفت: سومین کنفرانس چهارمین انقلاب صنعتی ۲۴ تیرماه در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار خواهد شد.

وی در خصوص دلیل برپایی این کنفرانس برای سومین بار، بیان داشت: حرکت سریع انقلاب صنعتی چهارم باعث شد تا این کنفرانس برای سومین بار در ایران برگزار شود.

وی استان اصفهان را پایتخت صنعتی ایران معرفی کرد و که متأسفانه اکنون دچار چالش‌ها و معضلات اساسی و عدیده‌ای است، تاکید کرد: به‌طورقطع حل این مشکلات نیازمند چاره‌اندیشی است.

به گفته دبیر اجرایی سومین کنفرانس چهارمین انقلاب صنعتی؛ وضعیت اقتصاد چهارمین انقلاب صنعتی، مراکز خرید هوشمند، گردشگری و خدمات گردشگری، فناوری‌های نوین و شرکت‌های حوزه مصالح ساختمانی و ساختمان‌سازی از تامین کالا تا مصرف از محورهای برپایی این کنفرانس در اصفهان است.

وی همچنین پیرامون سخنرانان این همایش، گفت: قرار است شش استاد از صاحبان مشاغل متعدد در اتحادیه اروپا از کشورهای فرانسه، آلمان، پرتغال و ایتالیا برای سخنرانی در اصفهان حضور یابند تا صاحبان کسب‌وکار از حضور آن‌ها بهره‌مند شوند.

صنایعی اضافه کرد:نقش فناوری‌های نوین در صنعت گردشگری و خدمات وابسته ،اتوماسیون صنعتی و صنعت ساختمان ازجمله موضوعاتی است که در این کنفرانس به آن پرداخته می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۸۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد

حمید محمد بن سالم در حاشیه برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD) در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص تأثیر این اجلاس بر بهبود روابط تجاری ایران و کشورهای عضو، اظهار داشت: همواره زمانی‌که کنفرانس‌هایی به این شکل برگزار می‌شوند که ۳۵ کشور که تحت یک چتر دنبال چالش‌ها، ایده‌های جدید و حل مشکلات و دنبال تجارت بیشتر کشورها باشند، می‌توانند هر مسأله‌ای را روی میز بگذارند و حل و فصل کنند، رو به جلو پیش بروند و این بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مجمع گفتگوی همکاری آسیا مانند یک تشکل و گروه بوده و توسعه روابط در این تشکل خیلی راحت‌تر است تا اینکه بخواهیم با کسی خارج از این تشکل مذاکره کنیم.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات با اشاره به اینکه در این سفر از اتاق بازرگانی اصفهان و مکان‌های تاریخی این شهر بازدید کردم، افزود: اصفهان شهر بسیار زیبایی است که هم برای گردشگری و هم بازرگانی و تجارت ظرفیت بسیار بالایی دارد.

محمد بن سالم ادامه داد: با صاحبان کسب و کارهای زیادی در این شهر زیبا صحبت کردیم و تنوع زیاد و ظرفیت‌های بالایی در اصفهان وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به صنایع فولاد، کشاورزی و داروسازی و … اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: ابزارهای متنوعی نیز بین اصفهان و امارات وجود دارد که می‌توان استفاده کرد تا این دو کشور تجارت بیشتری داشته باشند؛ برای مثال اصفهان و امارات پروازهای مستقیم و ارتباطات خوبی دارند.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات تصریح کرد: بی تردید در آینده با ملاقات‌ها و گفتگوهای بیشتر می‌توانیم قدرت و ابتکار عمل بیشتری برای کمک به یکدیگر و تجارت بهتر داشته باشیم.

به گزارش مهر، اصفهان طی روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD بود.

این اجلاس شب گذشته با حضور نمایندگان بیش از ۲۰ کشور عضو با تصویب معاهده اصفهان به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6091975

دیگر خبرها

  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود