Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت:‌ تولید و پرورش میگو در ۵ استان‌ ساحلی افزایش یافته به‌گونه‌ای که سال گذشته ۱۵ هزار و ۲۴۳ تن میگوی پرورشی به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، قاسم رضائیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه تب کریمه کنگو یکی از بیماری‌های ویروسی اشتراک بین انسان و دام است اظهار داشت: این بیماری بومی کشور است و معمولا در فصل گرما در جمعیت انسانی اتفاق می‌افتد و در حالیکه این بیماری در دام هیچگونه علائمی ندارد باید به توصیه‌های بهداشتی توجه ویژه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر جلوگیری از خرید گوشت قرمز از مراکز غیرمجاز گفت: مردم از مرکز غیر مجاز نسبت به تهیه گوشت قرمز اقدام نکنند چراکه گوشت قرمز باید دارای به مهر بازرسی دامپزشکی باشد.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی با بیان اینکه از خرید گوشت قرمز از مراکز بین‌راهی و فاقد هویت جلوگیری شود افزود: از جمله راه‌های انتقال بیماری مشترک بین انسان و دام کشتار غیر‌مجاز و خرید از مراکز بین راهی و فاقد هویت است.

رضائیان‌زاده با بیان اینکه تب کریمه کنگو کاملا کنترل شده است، خاطر‌نشان کرد: این بیماری در کشور کاملا کنترل شده و هیچ گونه آثاری از این بیماری در مراکزی که تحت پوشش برنامه‌های بازرسی دامپزشکی است، وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه پرورش میگو یکی از محصول مهم استان‌های ساحلی است، تصریح کرد: 5 استان ساحلی بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و گلستان تحت پوشش پرورش میگو است که استان بوشهر در این عرصه بیشترین تولید و صادرات دارد.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی با اشاره به کنترل بیماری لکه سفید میگو در کشور خاطر‌نشان کرد: برای پیشگیری از شیوع بیماری لکه سفید میگو و مراقبت از مزارع پرورشی، قبل از فصل فعالیت پرورش دهندگان میگو ستاد ساماندهی در دامپزشکی تشکیل شده است.

رضائیان‌زاده با بیان اینکه پایش میگو و جلوگیری و مراقبت از مزارع پرورش میگو از رسالت مهم ستاد ساماندهی میگوی پرورشی است افزود: تاکنون بیماری لکه سفید میگو در مزاع پرورشی گزارش نشده و این درحالی است که رعایت دقیق بهداشتی از بروز بیماری لکه سفید جلوگیری می‌کند.

وی با تاکید بر نظارت دقیق برای انتقال پست لارو میگو در استخرهای پرورشی گفت: تمام مراحل پرورش میگو باید تحت نظارت بهداشتی باشد به‌گونه‌ای که رشد این بیماری همواره به سبب نبود مراقبت‌های بهداشتی ایجاد می‌شود.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی با اشاره به اینکه عمده تولیدات میگوی پرورشی صادر می‌شود خاطر نشان کرد:تولید و پرورش میگو در 5 استان‌ ساحلی افزایش یافته به‌گونه‌ای که سال گذشته 15 هزار و 243 تن میگوی پرورشی به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر شده است.

انتهای پیام/

R41363/P41362/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۹۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در راستای مقابله با بیماری نیوکاسل، طرح واکسیناسیون طیور در زنجان اجرا شد.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای برنامه ملی کنترل بیماری نیوکاسل و بر اساس وظایف قانونی سازمان دامپزشکی کشور در مبارزه با بیماری‌های دام و طیور و جلوگیری از سرایت و انتشار آنها، مرحله دهم واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی با استفاده از واکسن مقاوم به حرارت علیه بیماری نیوکاسل در سطح استان اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه نیوکاسل یک بیماری ویروسی است، گفت: در زمان وقوع به دلیل سرعت بالای انتشار بیماری در جمعیت طیور صنعتی و بومی معمولاً نمی‌توان درمان خاصی انجام داد.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی زنجان گفت: طی دو ماه گذشته بیش از ۳۵۷ هزار و ۷۰۰ قطعه طیور بومی در روستاهای شهرستان‌های تابعه استان با واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت به صورت آشامیدنی مورد واکسیناسیون رایگان قرار گرفتند.

حاج‌کاظمی گفت: نیوکاسل یکی از بیماری‌های مهم و قابل توجه در گله مرغ و خروس یا ماکیان است که در صورت بروز، سبب خسارات سنگین به پرورش‌دهندگان طیور صنعتی (مرغداری‌ها) و روستاییان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون رایگان جمعیت طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل علاوه بر بالا بردن سطح ایمنی در طیور بومی، مانع از سرایت بیماری به مجموعه‌های پرورش صنعتی طیور می‌شود.

کد خبر 748669

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام