Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاپور پولادی روز سه شنبه در حاشیه بازدید مسئولان استان ایلام از مراحل ساخت این جاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عملیات اجرایی این راه 52 کیلومتری سال 89 آغاز شد و هدف از اجرای آن کاهش مسیر، رفع نقاط حادثه خیز و کاهش مصرف سوخت است.
وی افزود: این مسیر ارتباطی به عنوان راه اصلی کرمانشاه - ایلام - شهرستان مرزی مهران و در کنار آن مسیری ایمن برای تردد خوردها به سمت استان های جنوبی و غربی کشور حسوب می شود و باید با نگاه ویژه مسئولان وزارت راه و شهرسازی و تزریق به موقع اعتبار هر چه زودتر تکمیل شده به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون استاندار ایلام یادآور شد: هم اکنون رانندگان برای رسیدن به حمیل از کرمانشاه باید حدود 90 کیلومتر را طی کنند که با بهره برداری از مسیر جدید شاهد کاهش 40 کیلومتری جاده ارتباطی خواهیم بود که بر اساس ارزیابی های صورت گرفته تاثیرهای منطقه ای و ملی بسیاری نیز برای استان های ایلام و کرمانشاه خواهد داشت.
پولادی تاکید کرد: با توجه به اینکه اعتبار و انرژی بسیاری در نتیجه طولانی بودن مراحل ساخت این مسیر مصرف می شود در صورت افتتاح این جاده طی مدت پنج سال از محل صرفه جویی در مصرف سوخت، هزینه اجرای آن جبران می شود.
وی گفت: مسئولان استان ایلام تاکنون روند اجرایی این پروژه را بطور مستمر پیگیری کرده و نظارت دقیقی بر مراحل تکمیل آن دارند ولی از مسئولان استان کرمانشاه انتظار داریم توجه بیشتری به ساخت این پروژه شریانی داشته و با تزریق اعتبار مورد نیاز روند احداث آن را شتاب بخشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام افزود: این پروژه راهسازی در 2 قطعه 25 کیلومتری در حال اجراست که قطعه اول هم اکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و 13 کیلومتر آن نیز در سه لایه آسفالت شده و مابقی در مرحله خاکریزی، خاکبرداری و بیس است و تنها در کیلومتر 12 تا 16 با مشکل معارض روبرو است که بزودی این مشکل را با رایزنی ها برطرف خواهیم کرد.
پولادی اضافه کرد: قطعه دوم در ابتدا از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردار نبود ولی سال گذشته با انعقاد قرارداد با یک پیمانکار توانمند روند خاکریزی و خاکبرداری آن سرعت گرفته و پیشرفت فیزیکی آن به 20 درصد رسیده است.
وی میزان پیشرفت این پروژه را در 2 قطعه در مجموع 50 درصد اعلام کرد و افزود: امیدواریم با همراهی مسئولان 2 استان ایلام و کرمانشاه شاهد افتتاح این پروژه ملی در سال 97 باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام گفت: این پروژه در قالب 2 قرارداد تدوین شده که بر اساس قرارداد اول 120 میلیارد ریال تاکنون هزینه شده و در قرارداد دوم نیز 380 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده و هم اکنون 15 درصد کار انجام شده است.
به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام، فرماندار چرداول، و جمعی از مدیران حوزه راه و شهرسازی استان ایلام روز سه شنبه از مراحل ساخت این جاده از حمیل تا کرمانشاه بازدید و از نزدیک در جریان روند امور و مسایل و مشکلات آن قرار گرفتند.
جاده ارتباطی کنونی کرمانشاه - ایلام به طول 163 کیلومتر از مسیر کرمانشاه - ماهیدشت - اسلام آباد غرب - حمیل - شباب می گذرد در صورتی که با بهره برداری از راه جدید این مسیر با 40 کیلومتر کاهش به حدود 125 کیلومتر می رسد و برای عزیمت از کرمانشاه به ایلام دیگر نیازی به عبور از شهرهای ماهیدشت و اسلام آباد غرب نیست.
خبرنگار: فرهاد فرامرزی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
3032/9102

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال چهارخطه می‌شود
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است