Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:02:20 GMT

وجود 2700 کلاس خشتی گلی و کانکسی در کشور

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۹۱۷۶۳

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشورگفت: 1000 کلاس خشتی گلی و ۱۷۰۰ کلاس کانکسی در سطح کشور وجود دارد.

به گزارش ایسنا، نظرپور در جلسه شورای آموزش و پرورش لرستان اظهار کرد: لرستان به لحاظ سرانه آموزشی متوسط کشور رتبه یازده را دارد و ضرورت دارد توجه ویژه ای به آن شود.

وی اضافه کرد: با یک برنامه منسجم می‌توانیم وضعیت ۱۲ استانی که نسبت به سرانه آموزشی از متوسط کشوری عقب هستند را ظرف دو سال بهبود دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نظرپور افزود: 1000 کلاس خشتی گلی و ۱۷۰۰ کلاس کانکسی در سطح کشور وجود دارد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور یادآور شد: برنامه ما این است که ظرف سال ۹۶ و ۹۷ کلاس‌های خشتی-گلی و کانکسی در کشور جمع شوند.

وی گفت: وضعیت اعتباری لرستان در بحث آموزش و پرورش خوب نیست و باید بهبود یابد. همچنین ۱۲ استانی که اعتبارات پایینی دارند مورد توجه قرار خواهند گرفت.

نظرپور تصریح کرد: 20 درصد مدارس کل کشور توسط خیرین ساخته شده و از سال ۹۲ تاکنون این رقم ۳۷ درصد بوده است.
درسال گذشته اعتبار خیرین ۱۷۰ میلیارد تومان بود که ۱۰درصد آن جذب شد. امسال ۲۱۰ میلیارد تومان ردیف اعتبار خیرین است که قول ۵۰ درصد تخصیص آن را داده اند.

وی یادآور شد: 48 مدرسه در کل کشور ماندگار هستند که باید در بحث ساخت مدارس به ماندگاری آنها توجه کرد.

وی ادامه داد: ارزان‌سازی در آمورش و پرورش هنر نیست و باید مدارس را به شکلی زیبا بسازیم.

نظر پور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه 30 درصد مدارس غیر مقاوم هستند با تاکید بر اینکه باید به تجهیزات هنرستان‌ها توجه خاصی شود، افزود: امسال ۱۰۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات مدارس در نظر گرفته‎ایم. تعداد سالن‌های ورزشی که در کشور پیشرفت کمی دارند بسیار بالاست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۱۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

80 درصد تمامی مرسدس G کلاس‌های تولیدی همچنان در جاده‌ها تردد می‌کنند! (+عکس)

خودروهای آلمانی خیلی به خاطر قابلیت اطمینان بالا شناخته نشده‌اند. طراحی‌های پیچیده، قطعات گران‌قیمت و هزینه‌های بالای سرویس و نگهداری باعث می‌شود خودروهای آلمانی به اندازه محصولات ژاپنی همچون تویوتا یا هوندا استفاده نشوند؛ اما مرسدس بنز G کلاس با دیگر خودروهای آلمانی متفاوت است و اکثر مدل‌های تولیدی از سال ۱۹۷۹ تاکنون همچنان در جاده‌ها تردد می‌کنند.

به گزارش پدال، مایکل شیبه مدیرعامل AMG و مدیر واحدهای G کلاس و مایباخ که درباره خودروی جدید G کلاس برقی صحبت می‌کرد خاطرنشان ساخت این مدل تازه‌نفس از نظر عمر خدمات‌دهی به مالکان مشابه مدل‌های بنزینی باشد. او به دسته‌ای از خبرنگاران که در کنفرانس خبری در فرانسه حضور داشتند گفت:

۸۰ درصد تمامی G کلاس‌های تولیدی همچنان در بازار هستند. این خودروها طول عمر بسیار زیادی دارند بنابراین شما می‌توانید حساب کنید که شاید G کلاس نیازمند هزینه‌های سرویس و نگهداری بیشتری نسبت به یک خودروی کامپکت باشد اما دوام آن بسیار بالاست. در واقع اگر بخواهید طول عمر مشابه G کلاس را با خودروی دیگری داشته باشید باید آن خودرو را بسیار زیاد برانید

مرسدس بنز در سال ۲۰۲۳ پانصد هزارمین دستگاه از G کلاس را تولید کرد و بنابراین هنوز بیش از ۴۰۰ هزار دستگاه از این خودرو در جاده‌ها حضور دارند. در مقابل باید به پورشه اشاره کرد که چندی پیش گفته بود حدود ۷۰ درصد همه ۹۱۱ های تولیدی همچنان تردد می‌کنند.

اگرچه مرسدس اشاره‌ای به انتظارات مدیران شرکت از سهم G کلاس برقی در بازار نکرده اما به رضایت‌مندی نمایندگی‌ها و مشتریان از این محصول جدید خوش‌بین است. او اظهار می‌دارد:

ما تلاش می‌کنیم یک برند با تمرکز بالا روی مصرف‌کننده باشیم. ما می‌خواهیم هر آنچه را که مشتری می‌خواهد ارائه نماییم و اگر آن‌ها پیشرانه‌های ۸ سیلندر بخواهند مأموریت ما تولید پیشرانه‌های ۸ سیلندر بسیار قدرتمند و کم‌مصرف خواهد بود.

او ادامه می‌دهد:

G کلاس برقی جدید فرصت‌های جدیدی را برای نمایندگی‌های ما فراهم کرده است. مشتریان شاید در سال‌های قبل علاقه‌ای به چنین محصولی نداشتند اما هم‌اکنون ما فرصت ملاقات با آن‌ها را داریم

برای اولین بار در تاریخ، G کلاس ۲۰۲۵ با پیشرانه‌ای به غیر از نیروگاه ۸ سیلندر در آمریکا عرضه خواهد شد. علاوه بر قوای محرکه برقی، نسخه پایه G500 بجای پیشرانه ۸ سیلندر توئین توربوی از پیشرانه ۶ سیلندر توربوی هیبریدی استفاده خواهد کرد. مدیر مرسدس می‌افزاید:

ما مشتریانی داریم که واقعاً پیشرانه ۸ سیلندر را دوست دارند و این پیشرانه را برای همیشه در G کلاس خواهند خواست. آن‌ها می‌توانند مدل G63 را انتخاب کنند. ما همچنین مشتریانی داریم که به دنبال پیشرانه کم‌مصرف و پرقدرت درون‌سوز هستند و امکان انتخاب مدل ۶ سیلندر G550 برای آن‌ها فراهم است. این پیشرانه کم‌مصرف‌تر و دینامیک‌تر از پیشرانه ۸ سیلندر قبلی بوده و انتخابی مناسب برای افراد یاد شده خواهد بود. سپس نوبت به قوای محرکه برقی برای افرادی می‌رسد که ظاهر و احساس G واگن را دوست دارند اما می‌گویند این روزها نمی‌خواهم دیگر با یک G کلاس بنزینی رانندگی کنم؛ بنابراین ما از نظر تجاری یک استراتژی با ریسک کمتر را در پیش گرفته‌ایم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • 80 درصد تمامی مرسدس G کلاس‌های تولیدی همچنان در جاده‌ها تردد می‌کنند! (+عکس)
  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان