Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سیدحسن حسینی شاهرودی در خصوص "عدم موفقیت بازارچه های مرزی در دستیابی به اهداف و برنامه ها و راهکارهای تقویت آنها" گفت: هدف از تشکیل بازارچه های مرزی این بود که مردم شهرها و روستاهای مرزی بتوانند از مزایایی برخوردار و با فروش محصولات و کالاهای خود شرایط بهتری را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه براساس برنامه های تدارک دیده شده قرار بود که مردم شهرهای مرزی بتوانند کالاها و خدمات خود را با شهرهای هم مرز خود مبادله کنند و با فروش اجناس کمی وضعیت اقتصادی و معیشتی آنها بهبود یابد، بیان کرد: این امر در ابتدای شروع به کار این بازارچه ها خوب بود، ولی متاسفانه بعد از مدتی شاهد بودیم که این بازارچه ها اصالت خود را از دست دادند و بیشتر شاهد خرید و فروش کالاهای چینی در این بین بودیم.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس با بیان اینکه برخی دلالان و واسطه ها برای سود بیشتر و کسب منافع برای خود این بازارچه ها را از اهداف اصلی خود دور کرده اند، ‌افزود: متاسفانه با دورشدن از اهداف اصلی این مراکز برای کالاها و خدمات ایرانی دیگر در این مناطق اولویتی مشاهده نمی شود و رونقی هم در زندگی مردم مرزنشین بوجود نیامده است.

وی با تاکید براینکه کالاهای خارجی و قاچاق و درجه چندم که ارزش واقعی هم ندارند در این بازارچه ها به فروش می رسد، گفت: مردم مرزنشین هم هیچ سودی در تجارت انجام شده این واسطه ها نمی برند، بلکه درآمد اصلی متوجه واسطه های کلان و دلال ها می باشد.

حسینی شاهرودی با بیان اینکه به طور کلی بازارچه های مرزی که به منظور ارتقای سطح معیشت و زندگی مردم این مناطق بوجود آمده بود با مشکلاتی در اجرا روبرو شده است و مرزنشین ها هیچ سودی و تغییری در زندگی مشاهده نکرده اند، تاکید کرد: باید برخی قانون های که برای کمک به مردم مرزنشین مانند بازارچه های مرزی و کولبری تهیه شده بود با یکدیگر تجمع شود تا بتوان با نظم بخشیدن به آنها سرانجام بهتر و مطلوب تری را شاهد باشیم.

وی ادامه داد: متاسفانه ها آیین نامه ها و شیوه مدیریت این بازارچه ها با مشکلات و ایراداتی مواجه است که نیاز به اصلاح جدی در آن وجود دارد، چرا که باعث می شود این اقدامات و طرح ها به سرانجام مطلوب نرسند.

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید بر اینکه باید حمایت جدی از بازارچه های مرزی صورت بگیرد تا مردم مرزنشین شاهد رونق در زندگی و معیشت خود باشند، ادامه داد: در حوزه های توسعه تجارت و معافیت های اعمال شده، ‌قانون به خوبی اجرا نشده و بیشتر این دلال ها و واسطه ها هستند که سود می کنند.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس در پایان تصریح کرد: دولت اگر می خواهد به مردم مرزنشین کمکی کند، باید با مدیریت صحیح و قوانین متناسب از ایجاد رانت، فساد و سوء استفاده در این بازارها جلوگیری کند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۲۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان گفت: قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» را به ۱۰ بازارچه برسانیم که همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی شهرداری، محمود ایرانمنش امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در نشست با رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان در خصوص بررسی عملکرد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» و چگونگی توسعه این بازارچه‌ها در سطح شهر اظهار کرد: با توجه به ضرورتی که در شهر کرمان وجود داشت، بازارچه‌های محله‌ای دائمی «از تولید به مصرف» راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این بازارچه‌ها، جلب رضایت مردم است، افزود: در انتخاب محل بازارچه‌ها چند نکته را مدنظر داشتیم؛ ازجمله اینکه در محل‌هایی باشد که اقشار متوسط و پایین جامعه در آن ساکن هستند و تراکم جمعیت بالا داشته و از هسته مرکزی شهر فاصله داشته باشد.

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان بیان کرد: راه‌اندازی، فعالیت و نظارت بر بازارچه‌های محله‌ای با همکاری متقابل اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان انجام می‌شود و خوشبختانه سه بازارچه‌ای که از ابتدای فروردین‌ماه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، نمونه‌های موفقی هستند.

وی بابیان اینکه قصد داریم تا پایان سال‌جاری تعداد بازارچه‌ها را به ۱۰ بازارچه برسانیم تا همه مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند و میوه باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم برسد، گفت: برای واگذاری بازارچه‌ها مزایده برگزار می‌شود و قراردادهای شش‌ماهه منعقد خواهد شد و فقط افراد مورد تأیید اتحادیه می‌توانند در مزایده شرکت کنند.

محمدرضا حاج‌عباسی رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان نیز در این نشست بیان کرد: سال گذشته چندین جلسه برای هماهنگی راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای تشکیل شد تا این اتفاق رقم خورد و خوشبختانه بازخورد خوبی از مردم گرفتیم.

وی با اشاره به نظارت دائمی بر فعالیت بازارچه‌های محله‌ای به لحاظ کیفیت و قیمت عرضه، خاطرنشان کرد: سعی کردیم عوامل و واسطه‌هایی که موجب گرانی میوه می‌شود را برطرف و حذف کنیم تا قیمت نهایی جهت عرضه به شهروندان، کاهش یابد.

وی افزود: قیمت میوه‌های عرضه‌شده در بازارچه‌های محله‌ای به قیمت میدان میوه و تره‌بار و بعضاً کمتر از آن است و یکی از مهم‌ترین مزایای این بازارچه‌ها، متعادل کردن قیمت بازار است.

امیر هاشمی مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان نیز گفت: پس از صدور دستور راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای توسط معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان، تیمی تشکیل شد و موانع را برطرف کردیم و کار را به‌صورت جهادی پیش بردیم.

وی با بیان اینکه پس از شروع کار، مهم‌ترین نکته تداوم و حفظ دستاوردهای آن است که نیاز به نظارت و تلاش جدی دارد و دغدغه همه کسانی که به این حوزه ورود کرده‌اند، کسب رضایت مردم است، گفت: از ابتدا موارد تأسیساتی موردنیاز بازارچه‌ها را با جدیت فراهم کردیم و همچنان پای کار هستیم.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان اظهار کرد: توسعه بازارچه‌ها و مکان‌یابی مناسب را با مشورت اتحادیه انجام خواهیم داد و از افراد مورد اعتماد اتحادیه و خوشنام در بین مردم برای مدیریت بازارچه‌ها استفاده خواهد شد.

گفتنی است، سه بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» شهر کرمان واقع در میدان غدیر ۲، بلوار پزشک و شهرک شهید مطهری انتهای بلوار حضرت ابوالفضل (ع)، از اول فروردین‌ماه سال‌جاری کار خود را آغاز کرده‌اند و هم‌اکنون در حال فعالیت هستند.

کد خبر 747921

دیگر خبرها

  • ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن
  • تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • ببینید | ترس مردم لندن از جولان اسب‌های زخمی در خیابان‌های کاخ باکینهام
  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد
  • دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌های مرزی مصمم است
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام