Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی وزیر آموزش‌وپرورش بابیان اینکه سرانه فضای آموزشی ۱۲ استان که زیر متوسط هستند ارتقا داده می‌شود گفت: ۱۰۰۰ کلاس خشتی گلی و هزار و ۷۰۰ کلاس کانکسی وجود دارد که در سال ۹۶ و ۹۷ این کلاس‌ها در سطح کشور برچیده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد محمد تقی نظر پور ظهر امروز در جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان لرستان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد اظهار داشت: استان لرستان به لحاظ متوسط سرانه کشور از انتها، یازدهمین استان کشور محسوب می‌شود و 20 استان جلوتر از لرستان است که این استان نیازمند توجه ویژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی میانگین متوسط کشور را 5.17 صدم بیان و افزود: میانگین متوسط استان لرستان 5.1 صدم است که خیلی فاصله‌ای با متوسط کشوری فاصله نداریم و با یک برنامه منسجم می‌توانیم تا پایان مهرماه یا پایان سال 96، 16 صدمی که عقب هستیم را جبران کنیم.

معاون عمرانی وزیر آموزش‌وپرورش بابیان اینکه برنامه سازمان است که 12 استانی که سرانه فضای آموزشی زیر متوسط دارند را بالا ببریم عنوان کرد: در کل کشور هزار کلاس خشتی گلی و هزار و 700 کلاس کانکسی وجود دارد که برنامه‌ریزی‌شده در سال 96 و 97 کلاس‌های کانکسی و خشتی گلی در سطح کشور برچیده شود.

وی بیان کرد: در سال گذشته اعتبارات ملی 37.5 درصد به استان‌ها تخصیص یافت ولی اعتبارات استانی 21 درصد متوسط کل کشور بود که باید آموزش‌وپرورش بین 15 تا 20 درصد اعتبارات استانی را به خود اختصاص دهد.

نظر پور تصریح کرد: در جشنواره سال گذشته استان لرستان 50 درصد تعهدات خیران محقق شد که این میزان نسبت به سطح کشور که 40 درصد است بسیار خوب بوده است.

وی خاطرنشان کرد: 20 درصد مدارس کشور توسط خیران ساخته‌شده است ولی در دولت تدبیر و امید این اقبال بیشتر شده و 37 درصد مدارس توسط خیران ساخته‌شده که نشان می‌دهد دولت توانسته اعتماد خیران را جذب کند.

معاون عمرانی وزیر آموزش‌وپرورش عنوان کرد: در سال گذشته 170 میلیارد تومان اعتبار خیران بود که متأسفانه 17 میلیارد تومان دریافت کردیم که عدد کمی است و امسال از ابتدای سال تلاش کردیم این عدد صد درصد تحقق پیدا کند کما اینکه در سال 96، 40 میلیارد تومان به 170 میلیارد تومان اضافه‌شده والان 210 میلیارد تومان ردیف خیران داریم که قول 50 درصد تخصیص داده‌اند که اگر اعتبارات خیران را بگیریم به‌طورقطع این استان نیز از اعتبارات برخوردار خواهد بود.

نظرپور در بحث تعمیرات یا نگهداری ساختمان‌هایی که در حال حاضر ساخته می‌شود تصریح کرد: اگر مدارس به‌درستی نگهداری شود مطمئناً تعمیرات جزئی دارد؛ اینکه گفته شد حدود 60 درصد از مدارس در استان با قدمت 30 سال تخریبی است نگرانی جدی به شمار می‌رود چراکه باید به حدی مدارس را مقاوم، زیبا و خوب بسازیم که ماندگاری داشته باشند.

وی گفت: 48 مدرسه در کل کشور ماندگار است، نگهداری مدارس باید در اولویت ما باشد و از اینکه استاندار لرستان دغدغه دبیرستان امام بروجرد را دارد ندیده بحث تعیین تکلیف این دبیرستان را قبول دارم بنابراین نیاز است کارگروهی در استان تشکیل و نگهداری و تعمیرات این مدرسه را آموزش‌وپرورش بر عهده بگیرد.

معاون عمرانی وزیر آموزش‌وپرورشاظهار داشت: باید در ساخت مدرسه دقت کنیم و اگر بنا است 100 مدرسه ساخته شود، 80 مدرسه باکیفیت و مقاوم ساخته شود بهتر است چراکه ارزان‌سازی در آموزش‌وپرورش هنر نیست بلکه هنر ما ساخت مدارس خوب و مقاوم است.

نظر پور افزود: در کشور 30 درصد مدارس غیر مقاوم و 70 درصد مقاوم است اما اینکه استاندار لرستان بیان کردند چهار هزار و 200 مدرسه داریم که 47 درد مقاوم نیستند باید توجه ویژه‌ای به استان لرستان در راستای این مدارس صورت گیرد.

وی عنوان کرد: در بحث تجهیزات هنرستان و پژوهش سراها توجه خاص صورت می‌گیرد، امسال حدود 100 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات در نظر گرفته‌شده که 17 میلیارد تومان برای هنرستان‌ها است.

معاون عمرانی وزیر آموزش‌وپرورش بیان کرد: برای سالن‌های ورزشی بالای 70 درصد پیشرفت فیزیکی نیز توجه خاصی شده که ظرف دو سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی تصریح کرد: در بحث اعتبار نیز در این جلسه 31 میلیارد تومان را قول می‌دهم ولی در راستای نظر استاندار لرستان مبنی بر تخصیص 50 میلیارد تومان تلاش می‌کنیم.

نظر پور گفت: انتظار داریم با توجه به اینکه آموزش‌وپرورش بستر توسعه کشور را فراهم می‌کند، سهم این بخش را واقع‌بینانه ببینیم چراکه می‌تواند در توسعه استان نقش‌آفرینی کند.

انتهای پیام/

R41450/P1336/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر

مدتی است در روستای منصوری از توابع شهرستان بجستان استان خراسان رضوی کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران کوچک برگزار می‌شود که شامل کلاس‌های آموزشی و توجیهی معنوی دختران کلاس سوم دبستان ابوذر منصوری همراه با قصه‌های قرآنی است.

این اقدام زیبا از لنز دوربین شهروند خبرنگار ما دور نماند و آن را به اشتراک گذاشت.

منبع: مرادی - خراسان رضوی

بیشتر بخوانید:

تصاویری از کلاس آموزش نماز و قرآن ویژه کودکان در مسجد روستای الیف

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • کشف بیش از ۴ هزار و ۴۱۱ سلاح گرم در کرمان
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • بساط ویژه‌خواری برچیده شود/ جایگاه شغلی کارگران ارتقا یابد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران