Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار بناب گفت: در سال ۹۶ اعتبارات تجهیز میراث فرهنگی شهرستان بناب نسبت به سال‌های قبل حدود ۵۰ درصد افزایش‌یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بناب، ولی‌الله فرج الهی فرماندار بناب ظهر امروز در جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بناب با بیان اینکه در سال 2018، تبریز به‌عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام معرفی‌شده است، اظهار داشت: تبریز 2018 فقط در مورد تبریز دلالت نمی‌کند و این نام مختص شهر تبریز نیست، بلکه منظور از تبریز 2018 تمامی شهرهای آذربایجان شرقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: جنوب استان ازنظر اماکن دیدنی و گردشگری بسیار حائز اهمیت است و ما باید در شهرستان بناب نیز این پتانسیل تقویت کنیم.باید کمیته‌ای در این مورد با دبیری مسئول میراث فرهنگی شهرستان بناب تشکیل داده شود تا در تقویت پتانسیل‌های گردشگری تصمیمات مناسبی گرفته شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان بناب، تصریح کرد: دولت اعتبارات ویژه‌ای برای طرح پایتخت جهان اسلام در سال 2018 در نظر گرفته است، که امیدواریم شهرستان بناب نیز سهم خود را از این اعتبارات دریافت کند تا بتوانیم در توسعه گردشگری و صنایع‌دستی، به‌خصوص برای سال 2018 آمادگی کافی را داشته باشیم.

فرماندار بناب از عقد تفاهم‌نامه صندوق کارآفرین امید با میراث فرهنگی و صنایع‌دستی بناب، خبر داد و گفت: در تفاهم‌نامه‌ای با صندوق کارآفرینی امید، اعتباری حدود 6 میلیارد تومان توسط این صندوق در دو مرحله 3 میلیاردی در اختیار میراث فرهنگی و صنایع‌دستی بناب، جهت توسعه اشتغال پایدار در کنار پیشرفت صنایع‌دستی این شهرستان قرارگرفته شد.

وی با اشاره به بحث برند سازی کباب بناب، اظهار کرد: کیفیت و قیمت کباب را باید موردبررسی قرار دهیم، تا چه ازلحاظ قیمت و چه ازلحاظ کیفیت مورد تائید مهمانان این شهرستان باشد.

فرج الهی با اشاره به بحث رسیدگی به اماکن گردشگری شهرستان بناب، ابراز داشت: اماکن گردشگری بناب باید شرایط مناسبی برای گردشگران داشته باشند.سد دوش در حال آماده‌سازی برای پذیرایی از گردشگران است و مشکل آسفالت راه‌های دست‌یابی به این محل را نیز باید تا زمان مقرر برطرف کنیم.

فرماندار بناب، گفت: ساخت هتل آرام بناب خوشبختانه تاکنون به‌خوبی پیش رفته و امید است این مجتمع تجاری رفاهی نیز به‌زودی افتتاح شود.

فرج الهی روستاهای توتاخاته و صور این شهرستان را پتانسیل بالایی برای جذب گردشگر برشمرد و گفت: صنایع‌دستی و خانه‌های منحصربه‌فرد و خاص این روستاها می‌تواند در جذب گردشگر برای این شهرستان بسیار مفید باشد.

فرماندار بناب از افزایش اعتبارات دولتی در راستای توسعه میراث فرهنگی در بناب خبر داد و گفت: در سال 96 یک میلیارد و 400 میلیون تومان برای تجهیز میراث فرهنگی اعتبار در نظر گرفته‌شده که این مقدار حدود 50 درصد نسبت به سال 95 افزایش‌یافته است.

فرج الهی شناساندن کباب بناب را به سراسر کشور و حتی خارج از کشور را از اهداف جشنواره کباب بناب خواند و گفت: در بخش دوم هدف از ایجاد این جشنواره معرفی صنایع‌دستی به سراسر کشور و عرضه این محصولات است.

انتهای پیام/

R7887/P41362/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان، گفت: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است و اختتامیه این جشنواره نیمه دوم آبان‌ماه برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سعید شاهرخی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: شورای توسعه گردشگری استان کرمان راه‌اندازی شده است و دبیرخانه کرمان 1404 در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان مستقر شده است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی مکمل جهش تولید را مشارکت مردم می‌دانند، گفت: در این راستا اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با مجموعه‌های خصوصی همکاری خوبی را در پیش گرفته که یکی از این نهادها اتاق بازرگانی استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه جشنواره ملی چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سطح کشور برگزار می‌شود، افزود: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است.

وی با بیان اینکه استاندار کرمان نیز در این زمینه به صورت کتبی اعلام آمادگی کردند و اتاق بازرگانی نیز در انتخاب استان کرمان موثر بوده است، ادامه داد: اختتامیه این جشنواره قرار است در نیمه دوم آبان‌ماه در کرمان برگزار شود.

شاهرخی با اشاره به اینکه جلسات برنامه‌ریزی این جشنواره در تهران و کرمان برگزار خواهد شد، گفت: این امکان وجود دارد که از تمام مفاخر علمی، فرهنگی، هنری و غیره در زمان این جشنواره استفاده شود.

وی با بیان اینکه استان کرمان امسال میزبان چند رویداد بزرگ فرهنگی هنری است، افزود: همایش بین‌المللی راه ابریشم نیز مهرماه با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه کنگره ملی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در شهرستان بم برگزار می‌شود، بیان کرد: سمینار باستان شناسان ایران اسفندماه در جیرفت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال در هفته میراث فرهنگی اشیا و آثار تاریخی استان کرمان که در موزه ملی کشور نگهداری می‌شود برای بازدید عمومی مردم به کرمان منتقل می‌شوند، گفت: بالغ بر 4 هزار شی تاریخی از استان کرمان در موزه ملی نگهداری می‌شود.

سیدمهدی طبیب‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه کرمان آنگونه که باید معرفی نشده و انعکاس مطلوبی از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان کرمان در رسانه‌ها نبوده است، اظهار داشت: متاسفانه هنوز کرمان به‌عنوان مقصد گردشگری در کشور نیست و باید برای آن چاره‌اندیشی کرد تا کرمان در حلقه گردشگری گردشگران قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه رونق اقتصاد گردشگری استان کرمان مستلزم ورود گردشگران داخلی و خارجی است که لازمه آن معرفی خوب کرمان است، ادامه داد: کرمان 10 اثر تاریخی و طبیعی ثبت جهانی دارد که حتماً باید این آثار به جهانیان معرفی شوند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه جشنواره چندرسانه‌ای وزارت میراث یک ظرفیت خوب برای معرفی کرمان است و اتاق بازرگانی از آن حمایت می‌کند، افزود: جدای از این جشنواره وزارت میراث فرهنگی حتماً باید به وظیفه قانونی خود برای معرفی استان کرمان که یک خاستگاه تمدنی دارد اقدام کند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود