Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، پیرو بازدید سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از بیمارستان فرهیختگان و تاکید دکتر ولایتی، رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی بر توسعه حوزه علوم پزشکی، امروز نشستی با حضور جمعی از نخبگان، صاحب‌نظران و مسئولان این حوزه برگزار و فرآیندهای مربوط به تجهیز، بهره‌برداری و فعال‌کردن بیمارستان فرهیختگان حداکثر تا پایان تابستان امسال تشریح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه علی‌محمد نوریان با بیان اینکه احداث بیمارستان فرهیختگان یکی از کارهای ارزشمندی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد و به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگترین دانشگاه حضوری جهان به شمار می‌رود، افزود: «امیدوارم با همکاری مسئولان مربوطه، این بیمارستان به زودی بهره‌برداری شود.»

تشکیل کارگروهی برای تسریع در فرایند بهره‌برداری و فعال کردن بیمارستان فرهیختگان

او به اهمیت حوزه پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «در یک ساختار بزرگ مثل بخش پزشکی، نگاه ما باید کشوری بوده و اولویت‌ها در ساختار مشخص باشد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به تدوین استراتژی‌های بلند‌مدت و کوتاه‌مدت برای ارتقای کیفی این حوزه اشاره کرد و ادامه داد: «در تدوین استراتژی‌های بلند‌مدت باید سعی کنیم ساختار پایداری برای حوزه پزشکی طراحی کنیم که نتایج بررسی‌های کارشناسانه و تیم مدیریتی جدید دانشگاه به این امر منتج شد که واحدهای مجری رشته‌های پزشکی در تهران اعم از علوم دارویی، دندانپزشکی و پزشکی که دارای پتانسیل بالایی هستند، از این پس تحت عنوان "دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی تهران" به فعالیت خود ادامه دهند.»

نوریان گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی تهران در مدت 10 روز آینده رسما شروع به کار خواهد کرد، هر استان دیگری که حائز استانداردهای وزارت بهداشت باشد می‌تواند در حوزه پزشکی چنین دانشگاهی تاسیس کند و با تشکیل کارگروه‌هایی متشکل از افراد کارشناس و متخصص در همان استان مسائل مربوط به واحد و بیمارستان خود را بررسی کند.»

او افزود: «سیستم‌ها، روش‌ها و فرآیندها نباید مانع از انجام کارهای بزرگ و کند‌شدن امور در دانشگاه آزاد اسلامی شود.»

در ادامه این نشست دکتر سیدعلی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت بیمارستان‌های این دانشگاه در تهران و سایر شهرستان‌ها ارائه کرد و گفت: «امیدواریم با حمایت‌های دکتر ولایتی، رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه و دکتر نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بهره‌گیری از خرد جمعی به راهکارهای موثری درباره بهره‌برداری مناسب از بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه این حوزه در دانشگاه دست یابیم.»

در ادامه این جلسه اعضای جدید کارگروه بهره‌برداری از بیمارستان فرهیختگان انتخاب و پس از تشریح وظایف، مقرر شد تا پایان تابستان امسال نسبت به فعال‌کردن و بهره‌برداری از این بیمارستان اقدام شود.

همچنین در این نشست، موضوع اجرای واگذاری ساختمان متعلق به سازمان مرکزی واقع در نیستان نهم به واحد دندانپزشکی که پیش از این با عنایت دکتر نوریان صورت جلسه آن تنظیم شده بود، پیگیری و بررسی شد.

201

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید