Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-04@16:08:46 GMT

وزیر کشاورزی دولت دوازدهم کیست؟

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۹۴۶۳۸

رویداد۲۴- باتوجه به رویکرد تغییر و اصلاح دکتر روحانی و اخبار غیررسمی از تغییرات گسترده در کابینه دولت دوازدهم در پاسخ به مطالبات مردمی پیش بینی می شود شاهد چهره های جدید در کابینه دولت اعتدال باشیم.

محمود حجتی یکی از بهترین یاران روحانی در دولت یازدهم بود که با کارنامه ای مثبت و عملیاتی توانست کمک شایانی به جلب اعتماد مردم به وعده های دولت یازدهم نماید و پیش بینی می شد که از وزرای دولت دوازدهم هم باشد ولی با اظهار نظر خود درباره عدم تمایل به همکاری در این پست و با تقویت احتمال تصاحب اصلی ترین صندلی خیابان بهشت، پای گزینه های جدید را برای این وزارتخانه استراتژیک روی میز رئیس دولت باز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عیسی کلانتری، علی فریدونی، مهدی بخشنده، عباس کشاورز، سید عقیل ادیانی، بهزاد قره‌یاضی، گزینه های پرسروصدای این روزهای وزارت کشاورزی هستند.

عیسی کلانتری که چهره شناخته شده جریان اصلاحات است، دانش آموخته‌ی دکتری فیزیولوژی و بیوشیمی محصولات زراعی از دانشگاه ایالتی آیوا آمریکا است.

وی با سابقه‌ی دو دوره وزارت کشاورزی در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی و سال‌ها دبیرکلی بزرگترین تشکل کشاورزی کشور به عنوان گزینه‌‎ای مناسب برای وزارت جهاد کشاورزی مورد توجه استاما جایگاهی که به عنوان دبیرکل خانه کشاورز نسبت به کشاورزان دارد و برخی موانع احتمالی پذیرفتن این مسوولیت از طرف او را کم رنگ می‌کند.

علی فریدونی سه سال عضو شورای مرکزی جهاد سازندگی خراسان دارای مدرک .مهندس امور زراعی از دانشگاه فردوسی مشهد.64-68.کارشناسی ارشد پیراپزشکی از دانشگاه تربیت مدرس تهران .سال1372.عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی، رییس بخش جنگل ومرتع مرکز خراسان، ریس مرکز گیاه پزشکی مرکز خراسان را درکارنامه خود دارد که با آمدن حجتی در سال 1380 دوره دوم ریاست جمهوری سیدمحمدخاتمی بعنوان رئیس سازمان جهاد وکشاورزی استان خراسان بزرگ به مدت 5سال منصوب شد. فریدونی باتوجه به کارنامه درخشان خود در دوران مسئولیتش، درسال 92 توسط حجتی دعوت بکار و به عنوان معاون سفیر ایران در خواربارجهانی فائو عازم ایتالیا شد و سه سال در این سمت مشغول فعالیت بود.

فریدونی با انتشار بیش از80 مقاله تخصصی یکی از گزینه های وزارت کشاورزی دولت دوازدهم به شمار می آید.

دکتر مهدی بخشنده معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی که با تجربه‌ی سال‌ها معاونت وزارت جهاد کشاورزی با زیر و بم مسائل این حوزه کاملا آشناست.

مهندس عباس کشاورز معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی که تجربه و دانش و تسلط بالایی بر مباحث کشاورزی، آب و تحقیقات دارد از دیگر گزینه‌های مطرح برای وزارت جهاد کشاورزی هستند. کشاورز با توجه به ارتباط گسترده و نزدیک با خانه‌ی کشاورز و اتاق بازرگانی و بدنه‌ی تحقیقاتی وزارت جهاد کشاورزی از گزینه های دیگر است اما مهمترین عاملی که ممکن است روحانی را در معرفی کشاورز دچار تردید کند سن بالای وی است که با نیت جوانگرایی در دولت دوازدهم در تضاد است.

دکتر سید عقیل ادیانی با دکترای حقوق بین‌الملل، فردی برآمده از بدنه این وزارتخانه است و سال‌ها تجربه اجرایی در مناصب گوناگون مدیریتی در وزارت جهاد کشاورزی را در کارنامه خود دارد. برخی سمت‌های اجرایی عقیل ادیانی عبارتند از: مدیرکل دفترامورحقوقی وزارت جهادکشاورزی، مشاورمعاون وزیر و مدیرکل حقوقی سازمان شیلات ایران، مشاور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهادکشاورزی، نماینده تام الاختیار وزارت جهادکشاورزی درکمیسیون مستندسازی و تعیین بهره بردار اموال غیرمنقول دستگاههای اجرایی مستقر در معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نائب رئیس و عضو ستاد مرکزی مستندسازی اموال غیرمنقول وزارت جهادکشاورزی و عضو کمیته هماهنگی و برنامه ریزی نظارت برعملکرد واحدهای حقوقی دستگاههای اجرایی مستقر.

دکتر بهزاد قره یاضی از اصلاح طلبان صریح اللهجه و منتقد سیاست‌های بخش کشاورزی در دولت‌های نهم و دهم است که سابقه‌ی معاونت وزیر اسبق جهاد کشاورزی و هشت سال همکاری نزدیک با روحانی و نوبخت در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت و همچنین جایگاه و مقبولیت در جامعه‌ی علمی و تجربه‌ی مسوولیت فعلی در سازمان مدیریت او را به عنوان دیگر از گزینه‌ ها برای تصدی وزارت جهاد کشاورزی دولت دوم روحانی مطرح کرده است.

به نظر می‌رسد دست روحانی برای انتخاب نیروهای شایسته و مجرب برای وزارت جهاد کشاورزی کاملا باز است و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خوبی در نظام مدیریتی این وزارتخانه وجود دارد.

منبع: تدبیر24

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۴۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از اتمام رفع تداخلات اراضی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار کرد: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و بر اساس عکس‌های هوایی دهه ۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته است، از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان، ۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده است که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و ۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده و با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات اراضی، تضمین امنیت سرمایه‌گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 749924

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان