Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@18:30:33 GMT

انعقاد قرارداد فناورانه مابین تبریز و اتریش

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۹۵۰۹۰

انعقاد قرارداد فناورانه مابین تبریز و اتریش

مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز از انعقاد قرارداد فناورانه فی ما بین تبریز و اتریش خبر داد.
 به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، علی جهانگیری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، ایجاد هم‌افزایی بین امکانات و تاسیسات استان را یکی از مهم ترین اهداف منطقه ویژه علم و فناوری اعلام کرد و افزود: به دنبال سرمایه گذاری‌های فیزیکی آن چنانی نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال به حد کافی دانشگاه، شهرک صنعتی و ... در استان داریم و نیازی نیست که در این زمینه باز هم به فکر افزایش تعداد این مجموعه ها باشیم.   جهانگیری با اشاره به افزایش توجه به فضای کسب و کار و اقتصاد دانش بنیان استان در منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی گفت: متاسفانه استان آذربایجان شرقی در چند سال گذشته، رتبه خوبی در زمینه فضای کسب و کار نداشته است و علی رغم ارتقای جایگاه این فضا در دولت تدبیر و امید؛ هنوز هم رتبه ای که در شان استان باشد کسب نکرده است.
جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری پنجمین نمایشگاه و جشنواره علم و فناوری ربع رشیدی تبریز از 20 لغایت 24 آبان ماه سالجاری خبر داد و گفت:  برگزاری این نمایشگاه به صورت ملی، تثبیت شده است و در حوزه بین المللی نیز پیش بینی می‌کنیم شاهد افزایش حضور طرح‌های فناورانه از داخل و خارج کشور در این دوره از نمایشگاه باشیم.
 وی همچنین افزایش تعاملات با کشورهای دیگر را یکی از مهم ترین اهداف و اولویت‌های منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی عنوان کرد و گفت: در راستای تحقق این مهم، در آینده‌ای نزدیک، قرارداد فناورانه فی ما بین تبریز و اتریش با هدف ارتقای توان شبکه ماشین سازی و قطعه سازی استان و آمادگی برای رقابت با برندهای معتبر جهانی منعقد می شود.       وی عنوان کرد: قطعه‌سازان و ماشین‌سازان استان و حتی کشور در چند سال اخیر به خودروسازان وابسته شده‌اند و به دلیل مشکلات موجود برای خودروسازی، خودشان نیز مشکل دارند. به همین دلیل سعی می کنیم این صنعت را به صنایع دیگرهمچون صنایع نفت و گاز وصل کنیم. حسن رسولی، معاون علمی و فناوری منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی نیز در این نشست تشکیل کامل یک نوآوری را منوط به داشتن اکوسیستم فناورانه دانست و ادامه داد: نوآوری علاوه بر اینکه یک ارزش است بلکه خود نیز می‌تواند ارزش‌زا باشد.
 وی با بیان اینکه 45 میلیون قرن از عمر بشریت گذشته است، ادامه داد: در حوزه فناوری و علم، قرن بیستم بسیار متفاوت‌تر از سایر قرون بوده است.
وی از ایجاد 14 شبکه در منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی خبر داد و گفت: شبکه‌های فناوری زیستی، نانو، نفت و گاز، انرژی‌های تجدیدپذیر،  علوم شناختی، الکترونیک، ارتباطات و فناوری، آب و خاک؛ نساجی و پوشاک، گیاهان دارویی و طب سنتی، شبکه غذایی، بهداشتی و دارویی مهم ترین شبکه های ایجاد شده هستند.
وی همچنین با بیان اینکه استان آذربایجان‌شرقی ظرفیت دارا بودن میادین گازی را دارد، گفت: در این راستا به اقدامات مهمی همچون تشکیل خوشه نفت و گاز استان می‌توان اشاره کرد.
اکبر فرزین مقدم،  معاون توسعه و اقتصاد دانش بنیان نیز در این نشست با بیان اینکه تولید علم، نشر علم و کاربرد علم سه مولفه اصلی اقتصاد دانش بنیان است، عنوان کرد: تولید صرف دانش در رقابت‌های جهانی اقتصادی، اثری ندارد و کشورهای پیشرفته در حال حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان هستند. 
 وی اقتصاد دانش بنیان را راهبرد اساسی توسعه کشور دانست و گفت:  رکن اساسی اقتصاد مقاومتی نیز اقتصاد دانش بنیان می باشد.    وی با بیان اینکه تا کنون 89 شرکت دانش بنیان در استان موفق به اخذ مجوز شده‌اند، اظهار کرد: سال گذشته 55  میلیارد تومان از صندوق دانش بنیان به استان جذب کردیم که  حدود 52 ملیارد تومان از آن مربوط به چندین شرکت بزرگ است.

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان

مدیرعامل پالایشگاه آبادان گفت: این پالایشگاه با جایگزین کردن مکمل‌های سوختی با مکمل‌های طبیعی صرفه‌جویی یک میلیارد دلار را هدف‌گذاری کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حکیم قیم گفت: پالایشگاه آبادان از سال گذشته به دنبال جایگزین کردن مکمل‌های سوختی با طبیعی بود که در همین راستا با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در جهت تولید سوخت بایو به توافق رسید.

وی افزود: با جایگزینی اتانول با MTBE به عنوان یکی از اوکتان‌افزاها و با به سرانجام رسیدن این طرح، از لحاظ ارزی پالایشگاه آبادان حدود یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی خواهد داشت.

قیم گفت: پالایشگاه آبادان اولین شرکت صنعتی کشور درگذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد تا در میان شرکت‌های صنعتی و نفتی ایران، پیشگام تغییر رویکرد اقتصادی از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی باشد.

وی افزود: پالایشگاه آبادان درصدد است انواع پسماند از جمله گازهای ارسالی به مشعل، لجن‌های نفتی، گوگرد، پسماند الکترونیک و باتری مستعمل، کاستیک، پساب صنعتی و پسماندهای عمرانی و ساختمانی را با کمک طرح ملی توسعه فناوری‌های اقتصاد چرخشی و زیست‌محیطی معاونت علمی- فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری بازچرخانی کند.

مدیرعامل پالایشگاه آبادان یکی از این اهداف توسعه و مانع زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی با استفاده از پتانسیل شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان و ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، اقتصاد چرخشی در پالایشگاه آبادان به‌عنوان اولین شرکت صنعتی در کل کشور محقق شود و زمینه‌ساز گسترش آن میان دیگر بنگاه‌های اقتصادی در سطح کشور باشد.

پالایشگاه نفت آبادان یکی از بزرگترین پالایشگاه‌های ایران است که فرآورده‌هایی همچون گاز مایع، بنزین موتور، نفت سفید، نفت گاز، سوخت جت، نفت کوره، انواع روغن موتور پایه، انواع قیر، انواع حلال‌ های نفتی، گوگرد و نفتای (خوراک آروماتیک پتروشیمی بندرامام) تولید می‌کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی