Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-01@09:07:41 GMT

خدمات پس از فروش کالاها رتبه بندی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۹۵۱۵۲

خدمات پس از فروش کالاها رتبه بندی می‌شوند

سرویس اقتصاد پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: دستورالعمل شرایط و ضوابط ارزیابی و رتبه بندی کیفی خدمات پس از فروش کالاهای مصرفی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش بی‌باک به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، وحید منایی گفت: پس از تصویب قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان در مجلس شورای اسلامی، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در تدوین آیین نامه های اجرایی آن مشارکت موثر داشته است که براساس آن شرایطی به منظور ارتقاء خدمات قابل ارایه به مصرف کنندگان تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اقدامات سازمان حمایت را بمنظور ارتقاء خدمات قابل ارائه به مصرف کنندگان تشریح کرد و افزود: در این راستا، نظر به ضرورت و لزوم پایش مستمر فعالیت شرکت های ارایه دهنده خدمات فروش و پس از فروش بویژه در حوزه کالاهای مصرفی با دوام و ارزیابی اثر بخشی اقدامات انجام شده با ایجاد فرهنگ رقابت در ارتقاء کیفیت خدمات پس از فروش فی مابین فعالین این بخش و همچنین کاهش شکایات و بالارفتن سطح اعتماد مصرف کنندگان به کالاها و خدمات به منظور رعایت بیش از پیش حقوق مصرف کنندگان، بادوام با همکاری سازمان حمایت و نمایندگان سایر حوزه های وزارت صنعت ،معدن و تجارت دستورالعمل شرایط و ضوابط ارزیابی و رتبه بندی کیفی خدمات پس از فروش کالاهای مصرفی تهیه و در تاریخ .... از طرف وزیر صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است.

معاون کالاهای سرمایه‌ای و خدمات سازمان حمایت ارزیابی اثربخشی خدمات پس از فروش ارائه شده توسط واحدهای تولیدی را از موارد مهم دستورالعمل یاد شده دانست و اضافه کرد: علی رغم ضرورت این ارزیابی از زمان ابلاغ ضوابط اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان بلحاظ شرایط ناشی از تحریمهای ظالمانه این موضوع در بخش واحدهای تولیدی جدی گرفته نشده و به نحو مطلوب عملیاتی نشد.

منایی ادامه داد: دراین ارتباط هر چند موضوع در بخش واردات بواسطه الزامات ماده ۴ قانون حمایت از وضعیت بهتری برخوردار می‌باشد و تعداد شرکتهایی که مورد ارزیابی قرار گرفته اند به مراتب بیش از واحدهای تولیدی می‌باشند ، ولی میزان جامعه آماری مورد ارزیابی برای رتبه بندی و مقایسه عملکرد بین عرضه کنندگان به میزان کافی نبوده و از طرفی دربرگیرنده کلیه محصولات مصرفی با دوام نمی‌باشد. لذا پیش بینی می‌شود در آینده نزدیکی بخش قابل توجهی از نواقض قبلی بر طرف شود.

معاون کالاهای سرمایه ای و خدمات سازمان حمایت متذکر شد: در ادامه دستورالعمل یادشده ضوابط مربوط به چگونگی ارزیابی و نظارت بر عملکرد عرضه کنندگان کالاهای مصرفی بادوام براساس آیین نامه های مرتبط مشخص شده که به عنوان حداقل شرایط و ضوابط مورد پذیرش وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمینه خدمات پس از فروش کالاهای مصرفی با دوام تلقی می‌شود و رعایت مفاد آن برای تمام عرضه کنندگان، واسطه های خدمات پس از فروش و نمایندگی های مجاز الزامیست تا رضایت مشتریان در این بخش به نحو مطلوب حاصل شود.

منایی، همچنین در زمینه ویژگی های دستور العمل جدید گفت: ارزیابی مستمر و برنامه ای شرکت های عرضه کننده کالاهای مصرفی بادوام، نمایندگی های مجاز و پایش عملکرد عرضه کنندگان از جمله این ویژگی ها به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: در دستورالعمل یاد شده ؛ نمایندگی های مجاز طی دوره های زمانی مشخص و براساس شاخص های خدمات پس از فروش عرضه کنندگان کالاهای مصرفی بادوام ، نمایندگیهای مجاز به همراه ضریب وزنی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

این مقام مسئول ، کیفیت خدمات ، سرعت خدمات ، هزینه ، وضعیت نمایندگی ، نیروی انسانی ، تجهیزات تعمیرگاهی ، شرایط محیطی را از معیارهای عمده ارزیابی برشمرد.

منایی در خصوص چگونگی پایش عملکرد عرضه کنندگان کالاهای مصرفی بادوام و نمایندگی های مجاز گفت : براساس امتیازات کسب شده در فرآیند ارزیابی ادواری در پایان هر سال رتبه شرکت های عرضه کننده کالاهای مصرفی با دوام و نمایندگی های مجاز آنها براساس جداول مشخص محاسبه و اعلام خواهد شد. که در پی آن تشویق و تنبیه نمایندگی های مجاز براساس عملکرد آنها منطبق با یک نظام مشخص موردنظر است.

منایی با بیان اینکه براساس ارزیابی های انجام شده ؛ رتبه های ممتاز ۱ تا ۳ به عنوان سطوح قابل قبول و امتیاز پایین تر از رتبه ۳ مردود شناخته می‌شود ، تصریح کرد : چنانچه هر یک از نمایندگی های مجاز در ارزیابی دوره ای مردود شناخته شوند، حداکثر سه ماه از زمان اعلام نتایج ارزیابی به نمایندگی مربوطه فرصت داده می‌شود تا نسبت به اصلاح موارد اقدام کند و پس از آن لازم است جهت ارزیابی مجدد ازطرف شرکت عرضه کننده یا واسطه خدمات پس از فروش به بازرسی معرفی شود.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۵۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور