Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاسخ به این سؤال که آیا سرب موجود در رژهای لب برای بدن شما خطرناک هستند یا خیر بستگی به آن دارد که شما این سؤال را از چه‌کسی بپرسید؛ سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) اعتقاد دارد که میزان سرب موجود در رژ لب‌های آزمایش‌شده به‌اندازه‌ای بالا نبوده که برای سلامتی انسان خطرات جدی ایجاد کند در حالی که پژوهشگران مستقل می‌گویند میزان دریافت سرب از این طریق می‌تواند تا اندازه‌ای بالا باشد که منجر به سقط جنین و تشنج شود حتی گفته می‌شود که سرب و سایر فلزات سنگین موجود در آن می‌تواند موجب ابتلا به سرطان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه ملی سم‌شناسی ایالات متحده از سازمان‌های دولتی مانند مؤسسه ملی بهداشت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها تشکیل شده است؛ این برنامه سرب را در رده عوامل ایجاد سرطان برای انسان طبقه‌بندی کرده است.

فلز سرب به‌صورت طبیعی در خاک یافت شده و در ساختار بسیاری از وسایل از لوله و باتری گرفته تا مصالح ساختمانی و رنگدانه‌های لوازم آرایش به کار می‌رود.

در سال 2009 FDA آمریکا نخستین گزارش از یافته‌های خود را درباره سرب منتشر کرد سپس دانشمندان میزان سرب را در 400 رژ لب مورد بررسی قرار دادند و حاصل این تحقیقات که در ماه دسامبر سال 2011 منتشر شد، نشان داد که تمامی نمونه‌های آزمایش‌شده دارای سرب بوده‌اند اما FDA مدعی است که میزان این فلز آن‌قدر بالا نبود که خطری جدی به‌دنبال داشته باشد!

میانگین غلظت سرب در نمونه‌های رژ لب مورد آزمایش برابر با 1/11 قسمت در میلیون (ppm) به دست آمده و دامنه تغییرات آن از 0/026 تا 7/19 واحد بوده است؛ FDA حداکثر مقدار مجاز سرب در لوازم آرایش را به‌میزان 20 پی‌پی‌ام مجاز می‌داند بنابراین مقادیر به دست آمده نسبتاً ناچیز بوده‌اند.

به‌عنوان مثال در هوای پر از گرد و غبار یک خانه مقدار سرب می‌تواند به صدها ppm برسد، با این حال، پژوهشگران سرب موجود در لوازم آرایشی را مشکل‌ساز می‌دانند.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۵۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر