Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، نصرالله سه شنبه شب در سخنرانی خود، با اشاره به آزادسازی شهر موصل از دست گروه تروریستی داعش گفت: آنچه در موصل اتفاق افتاد تنها مختص کشور عراق نیست بلکه به سرنوشت منطقه و امت ارتباط دارد.

دبیرکل حزب الله لبنان آزادسازی عراق را به آیت الله سیستانی، مرجعیت نجف،مسئولان عراقی و نیروهای مسلح و احزاب و روسای قوا و مجلس به ویژه حیدر العبادی و همه مجاهدان و رزمندگان حاضر در جبهه ها و خانواده های شهدا و مجروحان این پیروزی و نیز همه کسانی که عراق را در این پیروزی یاری کردند و در راس آنها جمهوری اسلامی ایران و آیت الله خامنه ای تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این پیروزی در ادامه پیروزی های پی در پی عراقی ها در دیالی و صلاح الدین و مناطق دیگر اتفاق افتاد و ما را به یاد روزهای اول درگیری های شدید نیروهای عراقی و داعش می اندازد. همه به خاطر داریم داعش چطور با سرعت مناطق را تصرف کرد و موجی از حیرت و ناامیدی در بین مردم به دنبال داشت.

نصرالله دلایل اهمیت فتوای آیت الله سیستانی علیه داعش را اینگونه برشمرد: نخست اینکه این فتوا مردم را از حیرت و دستپاچگی نجات داد. دوم اینکه دشمن را مشخص کرد. دشمنی که اسمش را «دولت اسلامی در عراق و شام» گذاشته بود و برای برخی ها امر مشتبه شد که این یک جریان اسلام گرا است و بعضی ها آن را ادامه بهار عربی دانستند. سوم اینکه همه را متوجه مسئولیت های خود کرد. فتوا مختص طائفه شیعه نبود بلکه تک تک عراقی ها مخاطب آن بودند. چهارم اینکه این فتوا سطح مبارزه را بالا برد و شکل رویارویی را متحول کرد.

نصرالله در بخش دیگر سخنانش گفت: وقتی مردم جانشان را بر کف دست گرفته و به دنبال این فتوا راهی جبهه ها شدند این آن قدرت واقعی است که تحقق پیدا کرد و پیروزی های بعدی را رقم زد. عراقی ها تصمیم خود را برای مبارزه با داعش گرفتند و عزم خود را برای تعیین سرنوشت خود جزم کردند و برای رسیدن به این هدف نه منتظر اتحادیه عرب ماندند و نه به سازمان ملل و شورای امنیت و دیگر موسسات بین المللی ماندند.

وی با اشاره به نقش علمای اهل سنت در پیروزی علیه داعش گفت: باید اینجا به موضع گیری برخی رهبران سنی عراق نیز اشاره کنیم چون در رسانه ها تلاش شد تا این معرکه بین شیعه و سنی نشان داده شود. علمای سنی عراق با روشنگری خود توانستند چشم فتنه را کور کنند و توطئه را ناکام بگذارند.

دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه عراقی ها امید به طرف های خارجی نبستند تصریح کرد: آمریکایی ها گفتند پیروزی بر داعش نیاز به سی سال وقت دارد. بعضی ها حرف از 15 سال و 25 سال و 10 سال زدند. اما عراقی ها می دانستند که در صورت وجود اراده بین المللی، شکست دادن داعش نیاز به مدت زیادی ندارد.

وی افزود: بعضی رسانه های عربی به دروغ این پیروزی را پیروزی به مدد آمریکا می دانند اما این دروغ است. دولت ترامپ صراحتا اعلام کرد که دولت قبل و کلینتون زمانی که وزیر خارجه بود داعش را در منطقه و عراق ایجاد کردند.

نصرالله تاکید کرد: امروز ملت های منطقه که از وجود داعش در هراس بودند در برابر یک فرصت تاریخی قرار دارند. نباید گذاشت این فرصت از دست برود و نباید اجازه داد داعش بار دیگر در این منطقه پا بگیرد و عده ای باز از این گروه وحشی حمایت کنند.

سیدحسن نصرالله در ادامه سخنرانی اش به تحولات داخلی لبنان از جمله موضوع پناهجویان سوری در لبنان پرداخت. وی درباره وضعیت پناهجویان سوری در لبنان تصریح کرد:این پناهجویان در سرتاسر مناطق لبنان پراکنده شده اند. برخی در اردوگاه ها و برخی در روستاها و شهرهای مختلف حضور دارند. امروز همه با مشکلات ناشی از حضور این پناهجویان در کشور درگیر هستند. چه مشکلات اقتصادی و از دست رفتن فرصت های کاری و ... این پرونده باید به هرحال حل شود.

دبیرکل حزب الله در بخش بعدی سخنرانی اش به وضعیت امنیتی در بلندی های عرسال در شرق لبنان و روند مبارزه با گروه های تروریستی در این منطقه پرداخت.

وی گفت: تلاش های زیادی برای کشف و ضبط باندهای تروریستی در لبنان انجام گرفت که اگر این تلاش ها نبود وضعیت امنیتی لبنان به گونه دیگری بود. باید از این تلاش ها تقدیر به عمل آورد. هر روز که می گذرد روشن می شود که برخی ها در داخل عرسال ماموریت تشکیل باندهای تروریستی و تلاش برای اجرای عملیات تروریستی را بر عهده دارند. این مشکل باید حل شود.

نصرالله با بیان اینکه در بلندی های عرسال مشکل هنوز پابرجاست از دولت لبنان خواست تا راه حل ارائه بدهد. وی افزود: دولت برای حل این مشکل آستین بالا بزند و ما هم از آن حمایت می کنیم. این اخرین باری است که از موضوع بلندی های عرسال و خطر آن بر لبنان و حتی بر اردوگاه های پناهجویان صحبت می کنم.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۶۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد

به نقل از المعلومه، ادامه دخالت‌های «النا رومانوسکی» سفیر آمریکا در امور امنیتی و مسائل اجتماعی عراق، واکنش محافل عراقی را به همراه داشته است.

در این راستا «رفیق الصالحی» نماینده فراکسیون پارلمانی صادقون عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از کشورش به خاطر اظهارات مداخله جویانه او شد.

وی با بیان اینکه اظهارات اخیر سفیر واشنگتن در بغداد مردود و نیازمند موضع ملی برای بیرون راندن آن از عراق است، تاکید کرد: رومانوسکی ملت و دولت عراق را بسیار خوار و خفیف کرده و تداوم تحرکات وی خطرناک است و تبعاتی برای حاکمیت کشور به همراه دارد.

به گفته الصالحی، این قبل تحرکات آمریکا، دخالت آشکار در امور داخلی عراق است.

«نیسان الزایر» عضو کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق نیز اظهارات رومانوسکی درباره اصلاح قانون مبارزه با فحشا و بی بندو باری جنسی در مجلس عرا، را مورد انزجار قرار داد.

«یاسر الحسینی» دیگر نماینده مجلس عراق نیز گفت: ما نمی‌پذیریم که سفیر آمریکا در بغداد خود را رئیس جمهور عراق بداند. دخالت‌های وی مخرب است، از این رو از دولت می‌خواهیم که قیمومیت آمریکا بر عراق را متوقف کند.

وی به دخالت‌های سفیر آمریکا در عراق در امور امنیتی و مسائل اجتماعی در کشورش اشاره کرد و خواستار واکنش دولت و وزارت خارجه عراق در قبال تحرکات سفیر آمریکا در بغداد شد.

پیش از این نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق با اشاره به اینکه، رومانسکی قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده، گفته بود: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشا در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی افزود: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین، هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

در همین حال، «ابتسام الهلالی» رئیس فراکسیون المنتج الوطنی در پارلمان عراق نیز تاکید کرده بود: سفیر آمریکا در عراق برای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی در این کشور تلاش می‌کند.

وی افزود: ما شاهد اقدامات پارلمانی در عراق برای جلوگیری از تحرکات آمریکا در این کشور در راستای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی هستیم. اقدامات سفیر آمریکا به ویژه در خصوص حمایت از همجنس گرایی در جامعه عراق نگران کننده است.

الهلالی ادامه داد: ما باید از طریق کانال‌های قانونی و دیپلماتیک در برابر پیاده شدن این پروژه‌ها در عراق وارد عمل شویم. اقدامات سفیر آمریکا در راستای اجرای راهبرد این کشور با حمایت برخی کشور‌های غربی انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، پارلمان عراق اخیرا با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • واکنش حزب‌الله به حمله‌های رژیم صهیونیستی علیه روستاهای لبنانی
  • اظهارات بودار سمیر جعجع علیه مقاومت با حمایت تلویحی از اشغالگران!
  • ۷۱۹ حمله حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی در یک ماه
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • عملیات جدید مقاومت اسلامی لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان