Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیابت ، بیماری‌های قلبی، سرطان و خیلی از بیماری‌های دیگر را می‌توان از تهدیدات جدی فست فودها به شمار آورد. به گزارش سرویس فضای مجازیخبرگزاری صدا و سیما؛از آنجا کهفست فودهاراحت و ارزان در دسترس هستندو مقاومت کردن در برابر طعمآنها سخت می باشد، یه عنوانیکی از انتخاب‌های غذایی خیلی از افراد است. اما متاسفانه یکی از ناسالم ترین مواد غذایی که می‌تواند در رژیم هر فرد وجود داشته باشد همین فست فود‌ها هستند که خطری جدی برای سلامتی انسان به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیابت نوع دو، سرطان، چاقی، بیماری‌های قلبی و خیلی از بیماری‌های دیگر را می‌توان از تهدیدات جدی این مواد غذایی به شمار آورد.بسیاری از مردم اینکه فست فودها چقدر می‌توانند برای سلامتی شان مضر باشند دست کم می‌گیرند. این غذای قرن بیستمی، دارای سدیم و کلسترولو کالریبالا و کمترین میزان فیبر، ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن را داراست.برای مثال؛ یک دوبل برگر با پنیر پیتزا، حاوی ۱۰۵۰ کالری و ۶۵ گرم چربی است. یعنی ۵۰ درصد از کالری و ۱۰۰ درصد چربی مورد نیاز روزانه بدن انسان است. کسانی که به طور منظم آن‌ها را استفاده می‌کنند بسیار خطر ناک است.خوردن فست فود ریسکابتلا به بیماری‌هارا بالا می برد. دیابت نوع دو،چاقی،بیماری‌های قلبی،سکته مغزی،آسم، کلسترول،سرطان و ... بیماریهای خطرناکی هستند که ممکن است در اثر مصرف همیشگی فست فودها بوجود آید.همچنین خطرات ناشی از مصرف این نوع از مواد غذایی، منحصر به بزرگسالان نیست بلکه کودکانی که به طور مرتب از فست فودها تغذیه می‌کنند در معرض تهدیدات جدی قرار دارند.علاوه بر تمام این عوامل به علت عدم تغذیه صحیح و کامل که به واسطه فست فودها صورت می‌گیرد، کودکان در معرض خطر عدم رشد و نمو کامل هستند. این خطر برای خردسالانی که در مرحله رشد هستند بسیار بیشتر است.خوردن فست فود به صورت هر از گاهی تا زمانی که به یک عادت تبدیل نشده باشد خطر جدی برای سلامت شما ایجاد نمی‌کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۷۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • اهمیت این ویتامین برای سلامتی قلب
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟