Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین نشست شورای تخصصی خبرگان برنامه‌ریزی و توسعه استان خوزستان در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، نشست توجیهی اعضای شورای تخصصی خبرگان برنامه‌ریزی و توسعه استان روز گذشته، 20 تیرماه با حضور اعضای شورا و رئیس، معاونین و مدیران سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در محل سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید حاجتی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان در ابتدای این نشست گفت: در استان خوزستان خلاء مجموعه اندیشمندی که فارغ از بحث‌های سیاسی و گرایشی با اهدافی مشخص گردهم آیند و در ارتباط با مسائل و مشکلات استان و کشور با همفکری یکدیگر تصمیم‌سازی‌های قوی انجام دهند، احساس می‌شد.

وی ادامه داد: عمده تشکل‌های این‌جنینی در دستگاه‌های اجرایی مختلف با اهداف سیاسی اداره می‌شود که برخلاف آن‌ها ما در این مجموعه به دنبال این نیستیم که تفکر و یا هدف سیاسی خاصی را دنبال کنیم؛ بلکه می‌خواهیم تمام کسانی که در ارتباط با مباحث توسعه و برنامه‌ریزی در استان خوزستان صاحب‌نظر هستند به ارائه نظرات خود بپردازند که اسم آن را مجموعه نخبگان و یا خبرگان گذاشتیم.

حاجتی افزود: فارغ از هرگونه تفکر سیاسی، هر شخصی که در حوزه تخصصی خود صاحبنظر است، برای تصمیم‌گیری صحیح‌تر در آن زمینه از نظرات وی استفاده شود تا بتوان با برنامه‌ریزی مناسبتری چه در استان و چه در سطح ملی از آن ظرفیت استفاده کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با بیان این مطلب که از محاسن اصلی تشکیل این مجموعه، شکل‌گیری آن بر اساس نیاز استان است، عنوان کرد: یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری این مجموعه این است که در بخش دولتی درگیر مباحث روزمره شده‌ایم و علی‌رغم وجود اساتید ارزشمند در دانشگاه که سوابق درخشانی دارند، به دلیل فاصله موجود بین مجموعه اجرایی و دانشگاه در استان نتوانستیم هماهنگی لازم جهت بکارگیری دانش و اندیشه این افراد برای حل چالش‌ها و مسائل اصلی استان انجام دهیم.

وی گفت: دلیل دیگر این است که اگر شخصی مدیر است الزاما تصمیم‌گیر نهایی نیست. همیشه شایسته‌ترین افراد سکان هدایت موضوعی را به دست نمی‌گیرند و لازم است از اتاق فکر خبرگانی که بهترین‌های استان و کشور هستند بهره برد.

حاجتی بیان کرد: تمام تلاش ما بر این بوده است که اعضای شورای نخبگان استان بر اساس شناخت موجود شناسایی شوند و طبیعتا افراد بسیار تاثیرگذاری وجود دارد که در این جمع حضور ندارند و در هر زمانی می‌توانند به این سیستم اضافه شوند و یا افرادی در این جمع باشند که علی‌رغم شایستگی‌های خود در سازوکاری که پیش بینی شده حضورشان کاربردی نباشد که تمامی خروجی و میزان کیفیت این مجموعه بر عهده اعضای آن است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با اشاره به این که افراد انتخاب شده از دستگاه‌های اجرایی، فعالان بخش خصوصی و دانشگاهیان بوده‌اند، یادآور شد: فضاسازی برای بهترین تصمیم‌سازی‌ها به واسطه برنامه‌ریزان و تصمیم‌گیران در حوزه مباحث توسعه استان و کشور انجام شده است.

حاجتی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های توسعه این است که وقتی در مورد منافع ملی صحبت می‌کنیم باید آن را با گرایش‌های گوناگون بپذیریم و تحمل کنیم تا بتوانیم ایده‌های خوب یکدیگر را با تلفیق بهترین‌ها به مقصد برسانیم.

وی با تاکید بر این که هدف ما از تشکیل این شورا و کارگروه‌ها بهترین تصمیم‌سازی‌ها است، توضیح داد: ضمانت اجرایی برای مباحث مطرح شده وجود ندارد چراکه تصمیم گیرنده نهایی شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان است که تنها در صورت تایید توسط آن شورا به اجرا گذاشته می‌شود.

وی ادامه داد: برای این که عقبه‌ای قوی در تصمیم‌گیری‌های شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و کارگروه‌های تخصصی شکل گیرد از این ظرفیت استفاده می‌کنیم و موضوعاتی که در شورای برنامه‌ریزی دنبال می‌شود و نیز مباحثی که خود اعضای کارگروه‌های شورای نخبگان مطرح می‌کنند را در شورای نخبگان استان ارائه می‌دهیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با تاکید بر این که تحت هیچ شرایطی وارد مباحث و اختلاف‌نظرهای سیاسی نشویم و صرفا به تصمیم‌سازی‌های صحیح بپردازیم، با تاکید بر قابل ارائه بودن خروجی‌های کارگروه های تخصصی خبرگان برنامه‌ریزی و توسعه استان، یادآور شد: ما به دنبال پژوهش نیستیم بلکه هدف‌مان این است که بر اساس مشکلات و نیز تجارب موجود، در برخورد با مشکلات، دانش و پژوهش‌هایی که انجام شده، به تصمیم‌سازی بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: ممکن است در بخشی به خلاء پژوهشی برسیم که می‌توان با کنار هم قراردادن پژوهش‌های انجام شده، دانش موجود در دانشگاه و تجارب موجود در صاحب‌نظران دستگاه‌های اجرایی در ارتباط با مسائل و مشکلاتی که بخش خصوصی ارائه می‌دهد، راهکار ارائه دهیم.

حاجتی با اشاره به این‌که تاکنون تعداد 10 کارگروه پیش‌بینی شده است که سعی کردیم مشابه ساختار کارگروه‌های شورای برنامه‌ریزی و توسعه باشند و خروجی‌ها راحت‌تر در آن ارائه شود، خاطرنشان کرد: این کارگروه‌ها شامل کارگروه استانداردسازی و ارتقاء کیفیت، امور اجتماعی و فرهنگی و خانواده، بهره‌وری، تحول اداری و دولت الکترونیک، توسعه روستایی و عشایری، سلامت و امنیت غذایی، میراث فرهنگی و گردشگری، امور اقتصادی، اشتغال و تجهیز منابع انسانی، امور زیربنایی و شهرسازی، محیط زیست و توسعه پایدار و کارگروه آموزش و پژوهش می‌شوند.

وی در پایان گفت: هر کارگروه به موضوعات مختلفی در سطح استان و کشور می‌پردازد که اداره این مجموعه کاملا بر عهده خود آن‌ها قرار داده شده است.

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۸۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله دهدشتی پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در نشست برنامه‌ریزی برای تولید برنامه‌های تبلیغاتی نامزدها در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در صدا و سیمای خوزستان بیان کرد: دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز بیست و یکم اردیبهشت در حوزه‌های انتخابیه رامهرمز و رامشیر و آبادان برگزار می‌شود.

وی بر ضرورت دقیق رعایت قوانین در دور دوم انتخابات تاکید و اظهار کرد: صدا و سیما با راه اندازی کانال‌های تبلیغاتی اقدام مناسبی را در خصوص تبلیغات نامزدهای انتخابات انجام داد.

مدیرکل صدا و سیمای خوزستان در این نشست از برنامه‌ریزی برای پخش برنامه‌های تولیدی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد.

داریوش دبیقی تصریح کرد: برای دور دوم انتخابات برای هر نامزد یک برنامه ۲۰ دقیقه‌ای فیلم تبلیغاتی و سه مناظره ۶۰ دقیقه‌ای ویژه حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر اختصاص یافته که طبق دستورالعمل ستاد انتخابات صداوسیما تولید و در مرحله دوم روزهای تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی از شبکه استانی پخش خواهد شد.

کد خبر 6086301

دیگر خبرها

  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • تکمیل برنامه عملیاتی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ذیل برنامه راهبردی ۱۴۱۰ اصفهان