Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام تراشیون با تأکید بر در تربیت فرزندانمان نباید مسامحه کنیم گفت:‌ ارتباط با خویشاوندان بی‌حجاب را کم کنیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا،‌ حجت‌الاسلام تراشیون در برنامه پرسمان کودک و نوجوان با اشاره به اینکه اصل مسأله حیا و عفاف یکی از مراحل سیر تکامل بشری است، گفت:‌ در سیر مسیر تکاملی بشر موضوع عفاف و حجاب به‌عنوان یک فاکتور مهم مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسأله حجاب و عفاف یک مسأله درون دینی نیست، گفت: در سرتاسر دنیا مشاهده می‌شود که برای اینکه انسانها بهتر زندگی کنند و امنیت اخلاقی جوامع بهتر رعایت شود و خانمها راحتی بهتری داشته باشند، مسأله حجاب و عفاف مطرح می‌شود. البته در جاهای مختلف مقدار و نحوه حجاب با توجه به فرهنگهایی که وجود دارد متفاوت است.

حجت‌الاسلام تراشیون با ابراز اینکه جالب این است که در اروپای غربی نیز اگر خانمی اخلاق، رفتاری و ظاهری را رعایت کند او را مؤدب به اخلاق می‌نامند و اگر فردی این چارچوبهای اخلاقی را رعایت نکند و آن حیا و حجاب متناسب را برخوردار نباشد آن چهارچوب اخلاقی و رفتاری را که برای سایر افراد قائلند برای او قائل نخواهند بود.

وی با تصریح به اینکه اصل حیا و حجاب به‌عنوان یک اصل تربیتی مطرح است، گفت: امروزه بسیاری از دختران ما به‌جهت عدم رعایت حجاب و حیا با آسیبهای متعددی روبه‌رو می‌شوند و از این اصل مربیان تربیتی نمی‌توانند غافل باشند. اصل حیا و عفاف یک رشد تربیتی برای فرد محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام تراشیون با تأکید بر اینکه حیا و حجاب فرزندان به والدین بازگشت دارد، گفت:‌ مجموعه‌ای از نکات وجود دارد که اگر به آنها توجه شود فرزندانمان در قله حیا و حجاب قرار می‌گیرند.

وی با یادآوری اینکه به‌جز نقش خانواده سایر عوامل چون دانشگاه، رسانه و محیط‌های اجتماعی نیز در حیا و حجاب داشتن فرزندان مؤثرند، گفت: اما نقش خانواده بسیار پررنگ‌تر از سایر عوامل است.

حجت‌الاسلام تراشیون اضافه کرد: والدین اولین اثری که در رعایت حیا و عفاف خانواده دارند این است که آنها نقش الگودهی دارند؛ وقتی پدر رعایت آداب و حیا را در خانواده ندارد نباید از فرزند خود انتظار رعایت حیا داشته باشد.

وی با بیان اینکه این تأثیرگذاری در مادر به‌مراتب بیشتر است، گفت:‌ دختر الگوپذیری‌اش بیشتر از مادر است و منظور از حیا داشتن مادر فقط حجاب نیست چرا که حیا فقط حجاب نیست. گاهی مشاهده می‌شود که مادر چادری است اما در ارتباط با نامحرم رعایت شئونات اسلامی را نمی‌کند و راحت ارتباط برقرار می‌کند.

حجت‌الاسلام تراشیون با تذکر اینکه بین نامحرم فامیل و غیرفامیل تفاوتی نیست، گفت: باید در حرف زدن با نامحرمان فامیل همانند غیرمحارم بیگانه حرمت نگه داشت و در اسلام بین نامحرم آشنا و غیرآشنا تفاوتی وجود ندارد و عدم رعایت چنین مواردی بین مادران ولو اینکه محجبه باشند باعث انتقال بی‌حیایی به فرزندان می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود اینکه برخی از مادران علی‌رغم اینکه محجبه و باحیا هستند اما فرزندان بی‌حجاب دارند، گفت: برای اینکه الگوی فرزندان بشویم فقط رعایت شئونات کافی نیست بلکه باید رفتاری داشته باشیم که فرزندانمان به‌عنوان الگو ما را قبول داشته باشند و بپذیرند؛‌ یعنی باید محبوب فرزندان باشیم تا از والدین الگو بپذیرد تا مادر محبوب دختر نباشد از او الگو نخواهد گرفت.

حجت‌الاسلام تراشیون با یادآوری اینکه محیط نیز نقش به‌سزایی دارد، گفت:‌ فقط الگوی صحیح بودن و محبوب بودن برای الگوپذیری کافی نیست و باید والدین مراقب محیطهایی که فرزندان خود را می‌برند باشند، گاهی ممکن است در اقوام افرادی باشند که باعث تأثیرپذیری فرزندان شوند.

وی با تأکید بر اینکه اجازه نداریم در تربیت مسامحه کنیم گفت: اگر در خویشان خودمان اشخاصی وجود دارند که حجاب ندارند باید کمتر در رفت‌وآمد با آنها باشیم و در نقطه مقابل آمدوشد ما با محیطهایی که مناسب است باید بیشتر باشد.

حجت‌الاسلام تراشیون با ابراز اینکه یکی از موارد اثرگذار رسانه است، گفت:‌ برخی از برنامه‌های رسانه اثر سوء‌تربیتی دارد اگر با فرزندانمان مثلاً به تماشای فیلمی نشستیم به این موارد اشاره کنیم تا برای او موارد خطا عادی و عرف تلقی نشود.

انتهای پیام/*

R1412/P1439/S4,36/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۸۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبریک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سید امیر شوشتری در پیام خود آورده است: یکبار دیگر با فرا رسیدن اردیبهشت و معطر شدن هوا، شکوه و زیبایی گل‌های تماشایی عرصه تعلیم و تربیت که سال‌های ارزشمند عمر خود را صرف مبارزه با جهل و نادانی می‌کنند بیش از پیش جلوه گر می‌شود.

۱۲ اردیبهشت روز گرامیداشت کیمیاگرانی است که تمام وجود خود را صرف پرورش گل‌های سرسبد فردای ایران اسلامی کرده، در این مسیر بی ادعا و بی وقفه کوشیده اند و با روشن بینی و بصیرت برخواسته از آرمان‌های انقلاب، آینده‌ی این نظام مقدس را طرح ریزی می‌کنند.

وی در ادامه پیام خود نوشته است: روز معلم که همزمان است با سالروز شهادت استاد مطهری، روز پاسداشت همه خوبی‌هاست و هفته نکوداشت جایگاه بلند معلم، جایگاهی که همه مردم جامعه بالندگی و پرورش خود را مرهون تلاش‌ها و دلسوزی او می بیند؛ بهانه‌ای است تا بیاموزیم نیکی‌های بی دریغ و بی چشم داشت را. این بهانه را ارج نهاده، کوشش‌های بی شمار شما معلمان و فرهیختگان گرامی را در راه آموختن و پرورش فرزندان سرزمینمان سپـــــاس میگزاریم و در سالی که  جهش تولید با مشارکت مردم  نامیده شده، امید است با عزم و همتی همگانی و مشارکت گسترده در پیشبرد اهداف نظام مقدس تعلیم و تربیت ایران اسلامی گام برداریم.

شوشتری در پایان پیام خود آورده است: اینجانب روز معلم را به حضور تمامی معلمان و مربیان گرامی، اساتید راه دانایی، مدیران توانمند وزارت آموزش و پرورش و تمامی کسانی که در گذشته یا امروز قدمی در مسیر تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم برداشته اند تبریک عرض نموده و تلاش‌های بی وقفه مدافعان عرصه علم، دانایی و عمل را گرامی داشته و برای جامعه گرانقدر آموزش و پرورش، سلامتی، پویایی و پیروزی‌های روز افزون را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دیگر خبرها

  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • عادی‌سازی بی‌حجابی؛ شبیخون فرهنگی
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • معلمان شاخص ترین عنصر در تعلیم و تربیت فرزندان مردم هستند
  • تبریک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت
  • «نور» طرحی برای تکریم زنان جامعه است
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود