Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، اسماعیل نجار که در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس حضور یافت پس از قرائت گزارش کمیسیون انرژی درباره بحران اخیر قطعی آب، برق و مخابرات استان خوزستان گفت: لایحه مدیریت بحران بیش از 2 سال است که در کمیسیون های تخصصی و مرکز پژوهش های مجلس در حال بررسی است.
وی از رییس مجلس شورای اسلامی خواست با توجه به اهمیت این لایحه، هر چه زودتر آن را تعیین تکلیف کند تا هر چه سریع تر این لایحه در دستور کار مجلس قرار گرفته و اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نجار ادامه داد: کشور ما کشوری حادثه خیزی است و ما هر روز شاهد حوادث گوناگونی در آن هستیم؛ تغییر اقلیم واقعیتی است که با آن روبه رو هستیم و کشور را تحت تاثیر قرارداده است،و پدیده گرد و غبار نیز از این تغییر اقلیم متاثر است.
وی افزود: بخش عمده این موضوع به عراق و بیرون از مرزها مرتبط است و 20 درصد منشا داخلی دارد، اما به خاطر مشکلاتی که این کشورها دارند حل این موضوع در اولویت آنها قرار ندارد.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران و دولت تلاش کردند از طریق دیپلماسی راه حلی پیدا کنند تا از مشکلات بکاهند، به ویژه از طریق مجامع بین‌المللی که تقریبا موثر واقع شده است؛ در مورد مهار کانون های داخلی داخلی نیز از سال 93 اقدامات زیادی انجام شده است.
رئیس سازمان ستاد بحران کشور ادامه داد: تشکیل ستاد مقابله با گرد و غبار براساس مصوبه دولت، آبگیری تالاب هورالعظیم به عنوان منشا گرد و غبار، برنامه ریزی برای کاشت نهال در کانون های فوق بحرانی در 42 هکتار، احداث تونل انتقال آب به طول 45 کیلومتر از رودخانه کارون، کاشت نهال در سه هزار هکتار و مالچ پاشی در سه هزار و 600 هکتار در خوزستان برای تثبیت شن های روان و بیابان زدایی از این اقدامات است.
وی یادآور شد: آقای رئیس‌جمهور شخصا به خوزستان سفر کردند، جلساتی تشکیل دادند و تصمیماتی اتخاذ و عملیاتی شد؛ همچنین وزرای نیرو و جهاد کشاورزی و رئیس سازمان محیط‌ زیست به صورت مستمر به خوزستان سفر داشتند و استاندار و مدیران دستگاه ها و نمایندگان استان به صورت مستمر و مجدانه با تشکیل جلسات مسائل را دنبال می کردند.
سیام**9121**1336/ 6037
خبرنگار: سمیه لاری** انتشاردهنده: عبدالحمید راجی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد