Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با اعلام اینکه صدور گواهینامه رانندگی به دارندگان کارت آمایش در یک قدمی نهایی شدن قرار دارد، گفت: مهاجرین افغانستانی امسال با شرایط بهتری در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کنند.

خبرنگار حوزه مهاجرین، «احمد محمدی‌فر» مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در حاشیه بازدید هیئت دیپلماتیک و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی از پروژه‌های در حال اجرا برای پناهندگان در مشهد در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر نتیجه مذاکرات در ارتباط با صدور گواهینامه رانندگی برای دارندگان کارت آمایش اظهار کرد:ما این موضوع را چند ماه پیش در یکی از برنامه‌های تلویزیونی عنوان کردیم و تا به امروز در ارتباط با صدور گواهینامه برای دارندگان کارت آمایش اقدامات و مذاکرات مثبت و خوبی انجام گرفته و همکاری‌ها در مراحل نهایی قرار دارد و بزودی انشالله این موضوع عملی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در ارتباط با امکان اعزام قانونی مهاجرین افغانستانی در پیاده‌روی بزرگ اربعین به عراق، گفت: خوشبختانه امسال هم این موضوع عملیاتی خواهد شد، مهاجرین افغانستانی با رایزنی‌های صورت گرفته می‌توانندامسال نیز به شکل قانونی در پیاده‌روی بزرگ اربعین شرکت کنند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور ادامه داد: در حال حاضر از طرف ما پیگیری‌هایی انجام گرفته تا بتوانیم در قیاس با سال گذشته شرایط بهتری را برای مهاجرین در این سفر معنوی فراهم کنیم.

محمدی‌فر یادآور شد: برخی از مهاجرین می‌پرسند که برای اعزام امسال، پاسپورت‌های دست‌نویس مشکلی ندارد؟در این رابطه باید ببینیم دولت عراق چه تصمیمی خواهد گرفت، از نظر ما مشکلی وجود نداشته اما باید نظر و قوانین آنها را هم مدنظر قرار دهیم.

وی در ادامه به روند اعزام مهاجرین افغانستانی به حج اشاره کرد و یادآور شد: هرچند هنوز صحبت جدی میان ما و سفارت افغانستان در ارتباط با اعزام 145 مهاجر افغانستانی در ایران برای تشرف به حج صورت نگرفته اما جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل برای کمک به اعزام این افراد را دارد، در حوزه کاری ما موضوع صدور ویزا برای افراد دارای کارت آمایش مطرح بوده که آمادگی این را داریم در صورت امکان به این افراد برای تشرف به حج گذرنامه و ویزا صادر کنیم چرا که امکان سفر با کارت آمایش وجود ندارد.

مدیرکل اتباع و امور مهاجرین خارجی وزارت کشور در پاسخ به این سوال که به افراد فاقد مدرک که در طرح سرشماری شرکت کرده‌اند، چه نوع مدرکی داده می‌شود، گفت: باید سرشماری به اتمام برسد و بعد این موضوع مشخص شود و فعلا در این مورد نمی‌توانیم اظهارنظرکنیم.

محمدی‌فر در ارتباط با انتشار اخباری در برخی رسانه‌ها مبنی بر خروج اجباری 600 هزار مهاجر افغان تا پایان امسال از ایران تصریح کرد: این خبر صحت ندارد و این رقم، یک رقم غیرواقعی است.

وی افزود: ببینید آنچه مشخص بوده برای آن دسته از افرادی که در ایران اقامت قانونی چه در قالب کارت آمایش و چه پروانه اقامت دارند،مسئله‌ای وجود ندارد، تعداد زیادی از مهاجرین فاقد مدرک هم خودشان به ادارات و مراکز ما در سطح استان‌ها جهت بازگشت داوطلبانه مراجعه می‌کنند، می‌ماند تعدادی از مهاجرین فاقد مدرک و غیرقانونی که توسط پلیس شناسایی و به کشورشان بازگردانده می‌شوند.

محمدی‌فر گفت: این موضوع را هم بگویم کسانی که داوطلبانه قصد بازگشت دارند همه تلاش‌ها انجام می‌شود تا بازگشتی محترمانه و عزتمندانه به کشور خود داشته باشند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با تاکید بر این موضوع که ما هیچ محدودیتی برای ورود قانونی به کشور نداریم، یادآور شد: اتفاقا تلاش ما ساده‌سازی و تسهیل در امور تردد بوده اما این مسئله هم نباید مورد غفلت واقع شود که هر کشوری برای حضور افراد غیرقانونی در کشور خود قوانین و برنامه‌هایی دارد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا مذاکرات صورت‌گرفته میان دولت افغانستان و ایران به منظور تمدید مدارک اقامتی مهاجرین از یک سال به سه سال صحت دارد یا خیر، گفت: بیشترین محور مذاکرات ما با دولت افغانستان در مورد مهاجرین فاقد مدرک بوده چرا که فعلا مشکلی در رابطه با مهاجرین دارای مدارک قانونی معتبر نداریم.

محمدی‌فر در خاتمه با اشاره به همکاری‌های وزارت کشور و کمیساریای امور پناهندگان سازمان ملل در ارتباط با پناهندگان گفت: گرچه کمک سازمان ملل قطع نشده و همکاری‌ها همچنان ادامه دارد اما میزان کمک و حمایت‌ها در قیاس با گذشته بسیار محدود شده است.

انتهای پیام/.

ما را در تلگرام، فیسبوک و توئیتر دنبال کنید.

R36461/P36461/S8,87,91,94/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۲۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود

داریوش امانی روز سه شنبه در جریان بازدید از پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس استانداردهای موجود و اعلام پلیس، ۸۸۷ نقطه پرحادثه در محورهای ارتباطی کشور وجود داشت که ۴۰۰ نقطه آن در سال گذشته، ایمن و  ۴۸۷ نقطه پرخطر دیگر نیز امسال ایمن سازی خواهد شد.

وی افزود: در مسیر گذرگاه‌های اربعین کشور نیز ۱۳۰ نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون ۷۰ نقطه برطرف و تا اربعین بیشتر آنها ایمن می‌شوند.

امانی گفت: نیازمندی‌های استان‌های مسیر گذر زائران اربعین حسینی اخذ شده و بر اساس برآوردها حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت و حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال نیز برای اجرای طرح‌ها و فعالیت‌های اربعین امسال در نظر گرفته خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته برای رفع نقاط پرحادثه، بهسازی، روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت ۲۵ هزار میلیاردریال طرح تعریف شد که امسال نیز همین اقدام در دست انجام است.

وی بیان کرد: در ۲ پایانه اربعینی شلمچه و چذابه در استان خوزستان اقداماتی از سال گذشته در حوزه بهسازی و ایمن سازی راه‌ها شروع شده که تاکنون ادامه دارد.

امانی توضیح داد: زائران اربعین از ورودی پایانه‌های مرزی گذرگاه‌های رابعین حسینی باید از تونل سرد و زیر سایه‌بان و مه‌پاش مسیر را ادامه دهند که سال گذشته بیشترین میزان نصب سایه‌بان به انجام رسید و امسال نیز تداوم دارد.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اضافه کرد: محوطه سازی و بهسازی پایانه‌ها، افزایش تعداد سرویس‌های بهداشتی و نصب سایه‌بان جدید اقدامات در دستور کار برای اربعین سال‌جاری است.

وی با اشاره به اینکه برای تامین ناوگان اتوبوسی و ریلی اقداماتی در دست انجام است اظهار کرد: وزیر راه و شهرسازی نیز برای تامین اتوبوس مسافری از تولید داخل و یا واردات ناوگان از کشورهای اطراف پیگیری های لازم را انجام داده علاوه بر اینکه با کشور عراق مذاکراتی برای ورود اتوبوس‌های این کشور برای جابجایی زائران به عتبات عالیات در اربعین انجام شده است.

امانی به بازدید خود از بندر خرمشهر اشاره کرد و گفت: تعداد ماشین آلات راهداری از طریق بندر خرمشهر وارد کشور شده که قرار است هر چه زودتر ترخیص و از آنها برای فعالیت‌های راهداری اربعین و راه‌های کشور استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

دیگر خبرها

  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور
  • طرح گواهینامه آسان موتورسیکلت همچنان ادامه دارد
  • ۶.۵ میلیون موتورسوار گواهینامه ندارند
  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • استمرار طرح صدور گواهینامه یک روزه موتورسیکلت
  • یک روزه گواهینامه موتور بگیرید!
  • طرح گواهینامه آسان موتورسیکلت همچنان ادامه دارد/ ۶.۵ میلیون موتورسوار گواهینامه ندارند
  • ۶.۵ میلیون موتورسوار بدون گواهینامه رانندگی می کنند/ فقط با ۵۷۰ هزار تومان گواهینامه بگیرید
  • شماری از مهاجران افغان از ایران خارج شدند