Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نوشهر در مجلس در نطق میان دستور خود به انتقاد شدید از عملکرد بانک مرکزی در ساماندهی موسسات اعتباری پرداخت.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، قاسم احمدی‌لاشکی نماینده مردم نوشهر در مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 21 تیر) پارلمان در نطق میان دستور خود با خطاب قرار دادن رئیس‌جمهور، اظهار داشت: ابتدا انتخاب مجدد جنابعالی از سوی مردم را تبریک عرض می‌کنم و امید است تاتمام تلاش خویش را برای رفاه مردم و حفظ دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی در سایه‌سایر ولایت به کار گیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز تمامی دستگاه‌ها‌ باید تمام تلاش خود را برای موفقیت دولت که همان موفقیت ملت است به کار گیرند و از هرگونه ایجاد شکاف و تفرقه پرهیز کنند.

نماینده مردم نوشهر در مجلس خطاب به روحانی گفت: آقای رئیس‌جمهور نقد باید گفتمانی باشد، از ابتدای استقرار نظام جمهوری اسلامی همواره دو جریان مشخص در جامعه در حال فعالیت هستند و طی 40 سال گذشته شاخص‌هایی را برای فعالیت خود تعریف کردند که یکی از این شاخص‌ها مبارزه با فساد سیستمی، فساد سیاسی و فساد اقتصادی است.

احمدی لاشکی ادامه داد: طی 40 سال گذشته ما ستادی به نام ستاد مبارزه با مفاسد که متشکل از سران قواست ایجاد کرده‌ایم که کارآیی این ستاد را اگر نگوییم صفر بوده ولی تاکنون ثمره‌ای از آن ندیده‌ایم.

وی گفت: چرا نباید از تجربیات کشورهایی که در مبارزه با فساد موفق بوده‌اند و شفافیت را اولویت خود قرار داده‌اند بهره برد؟ حکومت باید در ظرف شیشه‌ای زمامداری شود و حکمران ایده‌آل، حکمرانی است که مردم از پشت شیشه شفافیت امور را شاهد باشند.

نماینده مردم نوشهر در مجلس با اشاره به نقش رسانه‌ها در کاهش مفاسد افزود: یکی از سازمان‌هایی که غرب برای جلوگیری از فساد از آن سود برده است رسانه‌ها هستند، رسانه‌ها رکن چهارم دموکراسی محسوب می‌شوند و ما باید به رسانه‌هایی که در کشف و شناسایی مفاسد به دولت کمک‌رسانی می‌کنند امتیازاتی بدهیم نه آنکه آنها را محدود سازیم.

احمدی‌ لاشکی ادامه داد: در کشور آمریکا قانونی وجود دارد به نام قانون سوت‌زن، بدین معنا که در صورت افشاگری رسانه و یا سازمانی مبنی بر بروز فساد اقتصادی و اداری حکومت برای آن رسانهامتیازات ویژه‌ای قائل می‌شود.

وی با انتقاد از وضعیت موجود کشور اظهار داشت: چه شده است که پس از 40 سال از انقلاب ما مردم خود را معترض می‌گردانیم و با جمهوریت و اسلامیت مخالفت می‌کنیم؟ چه شده است که رئیس بانک مرکزی با موسسات اعتباری پس از 30 سال فعالیت آنها اینگونه برخورد می‌کند؟ آیا راه دیگری وجود ندارد؟ چرا باید هر روز شاهد اعتراضات مردمی و تجمعات خیابانی میلیون‌ها نفر از سپرده‌گذاران موسسات کاسپین، ثامن‌الحجج، آرمان، توسعه و ... باشیم؟

نماینده مردم نوشهر در مجلس گفت: آیا این عدم ساماندهی موجب بی‌اعتمادی مردم نمی‌شود؟ من در این اعتراضات می‌شنوم که مردم به جای بانک مرکزی از واژه دزد مرکزی استفاده می‌کنند.

احمدی لاشکی با خطاب قرار دادن رئیس بانک مرکزی اظهار داشت: آقای سیف، همین را می‌خواستید که مردم را به خیابان‌ها بکشانید که بگویند نظام دینی، نظام ناکارآمد است؟ و اگر هم عده‌ای در خیابان‌ها نیامدند در دل با نظام مخالفت کنند. چرا چوب حراج به سرمایه اجتماعی می‌زنید؟ آقای رئیس جمهور لطفا شخصا در ساماندهی این موسسات وارد شوید که فردا دیر است.

وی با خطاب قرار دادن رئیس جمهور گفت: آقای روحانی وظیفه خود می‌دانم که در تشکیل دولت جدید نکاتی را به جنابعالی عرض کنم. گذشته چراغ راه آینده است و باید نقاط ضعف دولت کنونی را ببینید و آن را به نقاط قوت تبدیل کنید.

نماینده مردم نوشهر در مجلس افزود: دولت جدید باید به دولتی منسجم و متحد تبدیل شود اما در برخی وزارتخانه‌ها شاهد حضور وزرایی با سن بالا هستیم، در صورتی که وزیر باید بدود و توانمند فکری و جسمی باشد.

احمدی‌ لاشکی گفت: آنچه که در این دولت خود را بیشتر نشان داده، بحث رکود، بیکاری، اشتغال و تورم است و این نشاندهنده ناهماهنگی در بخش اقتصادی دولت علیرغم تلاش‌های صورت گرفته بویژه در بخش کنترل تورم است.

وی در بخش دیگری از نطق خود، با انتقاد از عملکرد وزارت علوم در حذف کدرشته‌های دانشگاه آزاد، اظهار داشت: حذف کدرشته‌های حدود 2850 مورد در دانشگاه آزاد و همچنین تغییر عجولانه اساسنامه دانشگاه پیام نور و ادغام دانشگاه فنی و حرفه‌ای با علمی کاربردی بدون کارشناسی‌های لازم، آسیب بود.

انتهای پیام/

R1455/P1011121/S1,15/CT11 موضوعات مرتبط مجلس دهم

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سیدمحمد آقامیری، استاندار در جلسه امروز شورای بانک‌های استان که در محل سالن امام جواد استانداری برگزار شد نیاز اولیه مردم را در حوزه مسکن دانست و با تشکر از بانک‌هایی (دولتی) که در ارائه تسهیلات مسکن به استان کمک کردند، گفت: بانک مسکن قم در ارائه تسهیلات بعد از اصفهان و شیراز رتبه دوم کشور را دارد، اما برای برخی بانک‌های خصوصی که در این زمینه عملکرد ضعیفی داشتند و یا منابع استان را خارج از استان خرج کردند در سفر دوم رئیس جمهور به قم، تصمیمات جدی گرفته خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به استناد بخشنامه بانک مرکزی که ۵۰ درصد منابع بانکی هر استان باید در همان استان هزینه شود، افزود: بنابر تاکید رئیس جمهور نسبت به ارائه تسهیلات خرد به مردم با خارج شدن بانک‌های متخلف از گردونه، بانک‌های دیگر، می‌توانند با شتاب بیشتر به مردم خدمت رسانی نمایند.

استاندار با بیان اینکه بانک‌های خصوصی تحت نظارت بانک مرکزی که با استفاده از منابع استانی فعالیت دارند باید در راستای سیاست‌های مالی دولت به ویژه مسکن به عنوان اولویت اول دولت قدم بردارند، گفت: خوشبختانه استان قم در حوزه مسکن جزء استان‌های برتر کشور است، اما این کافی نیست و برای رسیدن به اهداف تعیین شده همه باید تلاش کنند.

آقامیری با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا اسفند سال گذشته، از ۲۶ همت جذب بانک‌های خصوصی، فقط ۶ همت خرج شده است، گفت: این جای سوال است که ۲۰ همت جذب شده از استان چرا باید خارج از استان خرج شود در حالی که نصف این مبلغ بسیاری از مشکلات استان را برطرف می‌کند.

کارشناس آمار بانک ملی استان هم در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد بانک‌های استان از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا بهمن ماه گفت: در سال ۱۴۰۲ رشد منابع بانکی استان با ۲۰ درصد در رتبه ۲۱ کشور و از لحاظ رشد مصارف در رتبه دوم با ۴۱ درصد رشد بوده است.

حسین زینعلی افزود: در سال ۱۴۰۲ در بخش‌های مختلف ۵۱.۶ همت تسهیلات پرداخت شده که این عدد در سال ۱۴۰۱، ۳۸ و نیم همت بوده است.

وی افزود: این میزان در بخش مسکن با ۲۸ درصد سهم از ۴.۶ همت در سال ۱۴۰۱ به ۱۴ و ۴ دهم درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و در بخش کشاورزی ۴ درصد سهم، در بخش صنعتی ۲۳ درصد سهم تعلق گرفته است.

زینعلی با اشاره به پرداخت ۱۲۳ هزار و ۵۸۱ فقره تسهیلات وام قرض الحسنه به مبلغ ۹ همت در این مدت گفت: در زمینه مشاغل خانگی ۸۷۳ فقره به مبلغ ۹ همت، فرزندآوری ۱۴ هزار و ۱۴۶ فقره با ۰.۹ همت و در زمینه ازدواج ۱۱ هزار و ۱۵۹ فقره با ۲.۳ همت تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.

در این جلسه همچنین مصوب شد؛ تسهیلات خود مالکی و کلیه قرارداد‌های اجاره بها و ودیعه مسکن با ثبت در سامانه خودنویس از سوی بانک رفاه پرداخت شود.

اطلاع رسانی اقدامات بانکی در راستای جهاد تبیین در مدت سفر رئیس جمهور به استان از دیگر مصوبات این جلسه بود.

استاندار در این جلسه از سفر رئیس جمهور به استان در روز‌های ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت خبر داد.

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس