Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان سلیمی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: با تلاشی که از سوی اتحادیه استان کرمانشاه انجام گرفت در کمیته تخصیص برای اولین‌بار در کشور بودجه‌ای برای استان‌های پرخطر فرهنگی اختصاص داده شد.
وی افزود: این امر به‌منظور جلوگیری از نفوذ و حضور فرقه‌های ضاله در این مناطق با طرح‌ها و برنامه‌های فرهنگی مؤسسات و حمایت آن از طریق شورای توسعه است تا بتوانند با این پدیده‌های شوم مبارزه فرهنگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلیمی با اشاره به اینکه کرمانشاه جزء مناطق پر خطر فرهنگی قلمداد می‌شود، اظهار کرد: امسال از بودجه سال 95، 91 میلیون تومان در اختیار شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان کرمانشاه قرار گرفت.
مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر منتظر پرداخت اولین قسط از این مبلغ هستیم که هفته آتی به‌حساب استان واریز خواهد شد.
وی گفت: در جلسه‌ای که روز شنبه 19 تیرماه که باحضور مدیران عامل اتحادیه‌های تشکل‌های قرآن و عترت سراسر کشور در سالن جلسات معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران برگزار شد از سوی هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور ابلاغیه مدیران عامل اتحادیه‌ها و صاحبان حساب‌های معین شورای توسعه فرهنگ قرآنی در استان‌هایی که اتحادیه تشکل‌ها مسئولیت این حساب‌ها را برعهده دارند اعلام شد.
رونق جشنواره‌ها و فعالیت‌های قرآنی مدارس استان
سلیمی افزود: طی مصوبه کمیته تخصیص و شورای توسعه قرآنی کشور مبلغ واریزی برای فعالیت‌های مؤسسات مردم نهاد در نظر گرفته شده و از طریق اتحادیه‌های قرآنی به‌عنوان مجری و ناظر طرح‌ها در اختیار مؤسسات قرار می‌گیرد و این مصوبه برای اولین‌بار و با تلاش مدیران عامل سراسر کشور برای حفظ مبالغ واریزی برای حمایت مؤسسات صورت گرفته و دست‌اندازی دیگر دستگاه‌ها از این بودجه را کوتاه خواهد کرد و این ابلاغ دقیقاً اشاره به صحبت‌های مقام معظم رهبری درخصوص راهبردی بودن فعالیت مؤسسات قرآنی و دادن کارها به مردم در فعالیت‌های قرآنی است.
وی تصریح کرد: مؤسسات قرآنی در استان کرمانشاه به‌عنوان یک تشکل مردم نهاد عظیم می‌توانند با طرح‌های قرآنی غنی و کلان در پیشبرد اعتلای پرچم ثقلین پیامبر(ص) به‌صورت کاملاً محسوس و مشهود گام بردارند و تمام تلاش ما این است که با دفاعی که از مؤسسات در جلسات شورای توسعه استان انجام می‌شود باعث بهبود وضعیت کیفی و کمی مؤسسات دربرنامه‌های تبلیغی، ترویجی، پژوهشی و آموزشی گردد.
سلیمی اظهار کرد: بزرگترین کاری که در این راه ما می‌توانیم انجام دهیم بعد از ادغام اتحادیه‌ها ارتباط مستقیم و مؤثر بین مؤسسات قرآن و مدارس آموزش و پرورش کل استان برای تشویق و ترغیب دانش‌آموزان این مدارس و حضور آن‌ها در مؤسسات قرآنی برای آموزش‌های ویژه در سطوح مختلف قرآنی است.
مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان کرمانشاه افزود: با صحبت‌هایی که با مسئولین آموزش ابتدایی استان و معاونت آن صورت گرفته است ان‌شاالله تا ابتدای آغاز سال تحصیلی جدید شاهد رونق هرچه بیشتر طرح‌ها، برنامه‌ها، جشنواره‌ها، همایش‌ها و فعالیت‌های قرآنی در سطح مدارس استان خواهیم بود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۲۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است که با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، می‌توان امید داشت که افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ به ویژه در حوزه‌های دینی عملیاتی شود.

بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر