Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزالله شهیدی‌فر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: در حال حاضر مهم‌ترین موضوعی که برنج‌کاران باید توجه کنند بحث مدیریت آب و تغذیه است و می‌توانند با تغدیه کود سرک عملکرد محصول خود در واحد سطح را افزایش دهند.

وی با بیان اینکه تناوب آبیاری در افزایش عملکرد برنج در واحد سطح مؤثر است، اضافه کرد: طی روزهای آینده نخستین برداشت محصول را به‌صورت رسمی در مازندران خواهیم داشت که توصیه ما به برنج‌کاران این است که زمان بارندگی اقدام به برداشت نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: برنج‌کارانی که به‌صورت مستقیم اقدام به برداشت برنج می‌کنند نیز باید طی 3 تا 7 روز محصول را به شالیکوبی انتقال دهند؛ چرا که کاهش رطوبت برنج‌های برداشت شده موجب ماندگاری بالای محصول می‌شود.

شهیدی‌فر تصریح کرد: موضوع مهم که کشاورزان باید به آن توجه کنند این است که در شالیزارهایی که آلودگی بلاست به برگ رسیده درست است خسارت ندیدند ولی با توجه به شرایط آب و هوایی و بارندگی امکان تکثیر به خوشه برنج وجود دارد که لازم است بازدید از مزارع را در دستور کار خود قرار دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشاهده آفت مگس مدیترانه در برخی از باغ‌های مازندران، تصریح کرد: طی بازدیدها این آفت در برخی از باغ‌های استان مشاهده شده که در حال رصد هستیم.

معاون جهاد کشاورزی مازندران در پایان اضافه کرد: در حال حاضر آفت مگس مدیترانه بیشتر در باغ‌های هلو، شلیل، خرما و انجیر فعالیت دارد که توصیه ما به باغداران این است محصولات را به خوبی جمع‌آوری کرده و از رهاسازی میوه در باغ‌ها پرهیز کنند، در این صورت سعی کنند زیر خاک دفن کنند که این کار موجب جلوگیری از انتقال مگس مدیترانه به باغ‌های دیگر می‌شود.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۳۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور

محمد خزایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گندم شهرستان کنگاور ۱۵ هزار هکتار است، گفت : با توجه به بارش‌های مناسبی که در سال زراعی جاری داشته‌ایم عملکرد مناسبی را از مزارع شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم در سال زراعی جاری تولید گندم از مرز ۶۱ هزار تن عبور کند که در صورت تحقق این امر این میزان تولید گندم در شهرستان در چند سال اخیر کم سابقه خواهد بود.

او به کشاورزان توصیه کرد؛ جهت رسیدن به این هدف با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به سمپاشی با سن گندم و زنگ زرد گندم اقدام نمایند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور افزود: کمیته برداشت محصولات کشاورزی در وقت مناسب تشکیل شده و تمهیدات لازم در خصوص برداشت غلات انجام خواهد شد.

خزایی از کشاورزان شهرستان خواست مراقب حوادث احتمالی بویژه آتش سوزی در سطح مزارع و مراتع شهرستان باشند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران