Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ظفر محمدی روز چهارشنبه در آیین افتتاح هنرستان 18 کلاسه شهرام فرجی بنیاد نیکوکاری دست های مهربان در مراغه افزود: مشارکت خیران با فرهنگیان و معلمان در عرصه تعلیم و تربیت، کار حسنه ای است که دارای پیامدهای مثبت فرهنگی و اجتماعی برای جامعه است.
وی با بیان اینکه احساس مسئولیت خیران مدرسه ساز در توسعه مدارس و فضاهای آموزشی در این شهرستان قابل تحسین و تقدیر است ادامه داد: مدرسه سازی توسط خیران مدرسه ساز، فرصت مناسبی برای کمک به توسعه آموزشی، فرهنگی و اجتماعی نسل های آینده جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به نقش فرهنگیان و معلمان در تربیت نسل ها اضافه کرد: آموزش و پرورش به عنوان پل بین دولت و مردم، همواره نقش تعیین کننده و انکارناپذیری در پرورش استعدادها و شکل گیری شخصیت های بزرگ سیاسی، علمی و فرهنگی کشور داشته است.
مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این آیین گت: توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی از جمله هنرستان های فنی و حرفه ای از اولویت های مهم آموزش و پرورش در سال های اخیر است.
جلیل اسلامی افزود: ایجاد هنرستان های مختلف از جمله آموزشکده های فنی، کشاورزی و تربیت بدنی در این شهرستان و نیز وجود 13 مدرسه شبانه روزی در نقاط مختلف به ویژه در مناطق محروم این شهرستان از ظرفیت های موجود در بخش آموزش و پرورش این شهرستان است.
وی با اشاره به نقش مشارکت های مردمی در توسعه بخش های آموزشی مراغه ادامه داد: خیران مدرسه ساز در سال های اخیرهمواره در توسعه این فضاهای آموزشی که از ضرورت های عرصه تعلیم و تربیت در این شهرستان بوده، گام های بزرگی برداشته اند.
مدیرعامل بنیاد نیکوکاری دست های مهربان کشور نیز در این آیین با اشاره به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی این بنیاد گفت: حمایت از اقشار نیازمند، زنان سرپرست خانوار، تامین جهیزیه زوج های نیازمند، آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد و نیز احداث مراکز آموزشی و درمانی از جمله اهداف این بنیاد خیریه است.
شهرام فرجی افزود: هم اکنون 15 هزار نفر زیر پوشش خدمات حمایتی این بنیاد قرار داشته و 12 شعبه در سراسر کشور به فعالیت های حمایتی از اقشار نیازمند می پردازند.
وی با اشاره به طرح های در دست اجرای این بنیاد در کشور ادامه داد: احداث اولین مرکز اوتیسم ایران در اصفهان، بیمارستان 125 تختخوابی کرج و مدرسه 6 کلاسه در شیراز از جمله طرح های در دست اجرای بنیاد نیکوکاری دست های مهربان است.
وی با اشاره به احداث هنرستان 18 کلاسه مراغه توسط این بنیاد اضافه کرد: کار ساخت این هنرستان از سال 94 در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع در این شهرستان آغاز شده و هم اکنون آماده بهره برداری و بهر مندی هنرجویان این منطقه است.
به گزارش ایرنا، هنرستان 18 کلاسه شهرام فرجی مراغه در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع و زیربنای چهار هزار و 200 متر مربع با حدود 40 میلیارد ریال هزینه توسط بنیاد نیکوکاری دست های مهربان در مدت 2 سال در محل سابق دبیرستان شهیدباهنر این شهرستان احداث شده است.
هم اکنون 43 هزار دانش آموز و سه هزار کادر فرهنگی در 500 مدرسه دولتی و غیر دولتی مراغه در حال تحصیل و تدریس هستند.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**انتشار:عیسی عطاپور**
3077/7487

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونین و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت همزمان مدیریت شود. امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود. بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده ساز این کشور باشند زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند. علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا چالش‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین

وی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است. باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مساله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود. این‌ها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

کد خبر 6093129

دیگر خبرها

  • پیام تبریک شورای هیئات مذهبی مازندران به مناسبت روز معلم
  • دکتر طهرانچی روز معلم را تبریک گفت
  • تبریک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه