Web Analytics Made Easy - Statcounter

"شایعه سازی و وارد ساختن اتهامات نادرست و فضاسازی ها با روح و روان مردم سروکار دارد و به راحتی می‌تواند بخشی از رسانه مردم را تحریک کند و ما نمی توانیم کار را اداره کنیم و تا تضمینی وجود نداشته باشد که آنهایی که هم جنس ما هستند ما را آزار و اذیت نکنند فکر می‌کنم که حضور پیدا کردنم در دولت نمی تواند مشکلی را حل کند؛ چرا که اگر قرار باشد دولت هر روز تنش بلرزد که فلان رسانه و فلان خبرگزاری چه گزارشی وچه تیتری زد، دیگر ما دائم درگیر حاشیه خواهیم شد و نمی توانیم به مشکلات مردم که کار اصلی ما است رسیدگی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نقد خوب است اما با اتهام زدن کار مردم پیش نمی رود." آفتاب‌‌نیوز : وزیربهداشت و درمان و آموزش پزشکی درباره برخی اظهارنظرها پیرامون تخلفات دارویی گفت : مرجعی که باید رسیدگی کند دستگاه قضاییاست .
به گزارش آفتاب‌نیوز، سید حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به طرح مواردی از سوی رسانه‌ها درباره تخلفات دارویی اظهار داشت: معمولا حدس و گمان هایی است اما مرجعی که باید رسیدگی کند دستگاه قضایی است .
وی ادامه داد: هر کسی که در جایی نکته ای و ایرادی را می‌بیند باید به بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری و دادگاه شکایت خود را ببرد و اگر کسی محکوم شد اطلاع رسانی شود.


وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: متاسفانه سنت بدی و خلاف شرع و اخلاقی در کشور به راه افتاده که کسی با آن برخورد نمی کند و هر کس هر موضوعی را در فضای مجازی و رسانه‌ای مطرح می‌کند بدون آن که چیزی ثابت شده باشد.قاضی زاده هاشمی ادامه داد: اگر بخواهیم قانون را قبول نداشته باشیم بهتر است حرف نزنیم. در حالیکه همه باید تابع قانون باشیم ما به دستگاه قضایی اعتماد داریم و در حوزه خودمان ، خودمان را مبرا از خطا نمی دانیم. چرا که ممکن است خطایی از ما سر بزند و کاستی هایی وجود داشته باشد.
وزیر بهداشت با بیان اینکه در سایر دستگاه‌ها نیز خطاها و اشکالاتی وجوددارد و وجود خواهد داشت اظهار کرد: مهم این است که همه ما به دستگاه قضایی اعتماد کنیم و اگر مدرکی داریم در اختیار آن دستگاه ها قرار دهیم که هر آنچه آن‌ها حکم کردند همان را تبعیت کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش برای حضورش در کابینه جدید با وی صحبتی شده است یا خیر اظهار داشت: در مورد حضورم صحبت شده و اولویت کاری‌ام در دوره جدید این است که اگر بخواهم صادقانه سخن بگویم باید به این موضوع اشاره کنم که این طور نمی شود کار کرد که ما زندگی و امور شخصیمان را بگذاریم و وسط میدان بیاییم و 4 سال کار کنیم آن هم برای مردم ، ملت و انقلاب و درعین حال کتک هم بخوریم. من این مدلی کار نمی کنم. من زمانی حاضرم که جانم را برای کشور فداکنم که نهادهایی که هستند و ادعای انقلابی گری دارند و وابسته به نهادهای مقدس هستند آن‌ها دیگر ما را نزنند. حال اگر کسی ما را می زند که صدای آمریکا و انگلیس پشت آن است فرق می‌کند اما دیگر نهادهای انقلابی که بودجه و اعتبارشان را از انقلاب و نظام و شهدا می گیرند نباید ما را تخریب کنند. آن هم در حوزه ای که مسئولیت‌اش با من است.
قاضی زاده هاشمی در پایان تاکید کرد:‌ شایعه سازی و وارد ساختن اتهامات نادرست و فضاسازی ها با روح و روان مردم سروکار دارد و به راحتی می‌تواند بخشی از رسانه مردم را تحریک کند و ما نمی توانیم کار را اداره کنیم و تا تضمینی وجود نداشته باشد که آنهایی که هم جنس ما هستند ما را آزار و اذیت نکنند فکر می‌کنم که حضور پیدا کردنم در دولت نمی تواند مشکلی را حل کند؛ چرا که اگر قرار باشد دولت هر روز تنش بلرزد که فلان رسانه و فلان خبرگزاری چه گزارشی وچه تیتری زد، دیگر ما دائم درگیر حاشیه خواهیم شد و نمی توانیم به مشکلات مردم که کار اصلی ما است رسیدگی کنیم. البته نقد خوب است اما با اتهام زدن کار مردم پیش نمی رود.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۴۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با تأکید بر اینکه حرکت بزرگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی در بالادست صنعت نفت در تاریخ ثبت می‌شود، گفت: قدردان وزیر نفت برای جهاد و تحول انقلابی در کوتاه‌کردن فرایند مجوزها در وزارت نفت هستیم.

به گزارش خبرنگار شانا، احمد مهدوی‌ابهری امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید بیان کرد: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که شاهکاری برای کشور بود و بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

مهدوی‌ابهری با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی با قدردانی از دولت سیزدهم برای ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بالادست نفت که در این دولت کلید خورد، بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با اشاره به اختیاراتی که رئیس‌جمهوری در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی به وزیر نفت برای اخذ مجوزهای لازم از دولت، به‌منظور تسریع توسعه میدان‌ها داد، تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم.

مهدوی‌ابهری با تأکید بر اینکه این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد، افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

وی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ادامه داد: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند افزون بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

مهدوی‌ابهری در پایان، با اشاره به اینکه آغاز این حرکت بزرگ در تاریخ ثبت می‌شود، تأکید کرد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • تصمیم‌گیری برای مردم؛ فیلم یک جلسه دولتی با حضور وزیر را ببینید
  • (ویدیو) وزیر کشور: طرح «نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته؛ این طرح بر اساس تکالیف قانونی است
  • وحیدی: «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است/ باید از ناهنجاری‌های تحمیلی جلوگیری شود
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • ضرورت اجتناب از افغان ستیزی/کشور در حوزه حضور اتباع اشباع شده است
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • سفر سردار رادان به خراسان رضوی به دعوت مردم متدین مشهد
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری