Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی تصمیم روز گذشته شورای شهر تهران در خصوص بازدید از خط 7 مترو به دلیل مشکلات بیان شده در صحن شورا، صبح امروز چهارشنبه 21 تیرماه سال 96 اعضای شورای شهر متشکل از مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، محسن سرخو رئیس کمیته حمل و نقل، رحمت اله حافظی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری، غلامرضا انصاری عضو کمیسیون برنامه و بودجه، مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر و عبدالحسین مختاباد رئیس کمیته هنر شورای اسلامی شهر تهران به همراه مازیار حسینی معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار، ناصر امانی معاون پارلمانی شهردار و تمامی مسئولین، مشاوران و پیمانکاران مترو از این خط بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سلسله بازدید های انجام شده در زمان ساختخط 7 متروگفت:خط 7 متروتهران یکی از مدرنترین و مکانیزه ترین خطوط مترو است و می توان آن را پیشرفته تر از سایر خطوط به حساب آورد که البته با پیشرفت تکنولوژی باید هم این پیشرفت وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه هم اکنون 9 ایستگاه دیگر در این خط افتتاح نشده است، ابراز امیدواری کرد هرچه سریعتر این ایستگاه‌ها راه اندازی شوند.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به طول 27 کیلومتری خط 7 از اتوبان بسیج تا میدان بسیج سپس میدان کتابی و بعد میدان پونک گفت: این خط یکی از خطوط پرتردد مترو خواهد بود و امروز نیز حجم زیادی از مسافر را جابه جا می کند که امیدواریم تعداد بیشتری قطار وارد این خط شود.

چمران در تشریح بازدید انجام شده، تصریح کرد: این بازدید از میدان صنعت شروع شد و تا ایستگاه بسیج ادامه داشت و تمامی اشخاص هرگونه سوال در خصوصخط 7 مترورا داشتند، پرسیدند و مسئولان مترو نیز با نشان دادن دقیق موضوعات و ارائه توضیحات کامل به پاسخ دادن به این سوالات پرداختند.

وی به بازدید از مرکز کنترل مترو خط 7 همزمان با بازدید از این خط اشاره کرد و ادامه داد: در این بازدید مسئولان مترو نشان دادند که چرا تمام ایستگاه‌ها افتتاح نشده است، توضیحات لازم در خصوص هواکش های مترو بیان شد و راه اندازی هواکش ها و ضرورت راه اندازی دیگر هواکش ها به صورت عینی و حضوری توضیح داده شد ضمن اینکه تعداد پست های برق مورد نیاز و تعداد مورد بهره برداری نیز عنوان شد و بازدید از آن صورت گرفت.

رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه فکر نمی کند که سوالی بی پاسخ مانده باشد، افزود: اعضای شورای شهر هرگونه سوالی داشتند را مطرح کردند و هم مشاور و هم پیمانکار و هم معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران و هم مدیرعامل مترو و هم مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تمام موضوعات را پاسخ دادند.

چمران با اشاره به نامه خوانده شده در صحن شورای شهر تهران گفت: نامه خوانده شده در شورا نامه ای بود که مسئول بررسی مترو بنا به وظیفه ای که دارد آن را نوشته بود و به مواردی که پیش از افتتاح باید چک می شده و نواقص شناسایی شده اشاره کرده است این موضوع برای هر پروژه ای در جریان است و به پیمانکار برای برطرف کردن آنها پیش از افتتاح داده می شود.

وی با بیان اینکه خود شخصی که این نامه را تنظیم کرده بود در این بازدید در جمع تیم پاسخ دهنده مترو حضور داشت، گفت: از جمله موارد مطرح شده در این نامه وجود نقص در سیستم برق، سیستم مخابرات و فیبر نوری بود که همه می دانیم تا سیستم برق قطار متصل نباشد اصلا قطار حرکت نمی کند و یا بدون سیستم مخابرات نمی توان قطار را کنترل کرد.

رئیس شورای شهر تهران اظهار داشت: قطار نیز به مانند هواپیما دارای چک لیستی است و تا زمانی که موارد لازم مورد تائید قرار نگیرد اجازه حرکت به آنها داده نمی شود و اینگونه بازدید های کارشناسی بر همین اساس و برای شناسایی و برطرف کردن مشکلات و موضوعات بوده است.

چمران با بیان اینکه برخی موضوعات نیز بنا به شرایط و نیازهای خط تکمیل می شود، تصریح کرد: موضوعی در خصوص عدمنصب دوربینها مطرح شده بود که این نصب بر روی سوزن های که کار می کنند باید انجام شود در بازدید مشخص شد که این دوربین ها نصب شده است.

وی توضیح داد: با توجه به تعداد قطارها و سرفاصله قطارها هم اکنون دو سوزن در حال فعالیت در این خط هستند که دوربین ها بر روی این دو سوزن نصب شده اند و در صورت افزایش ظرفیت خط همزمان با راه اندازی سوزن های بعدی دوربین های آن ها نیز وارد سیستم می شوند و ورود آنها پیش از راه اندازی سوزن ها ضرورتی ندارد. همچنین دوربین داخل ایستگاه‌ها و داخل تونل ها نیز به همین گونه و بر اساس نیاز عمل می شود.

رئیس شورای شهر تهران در خصوصهواکش های خط 7 مترونیز اظهار داشت: بین هر دو ایستگاه در این خط یک هواکش تعبیه شده و راه اندازی آنها بر اساس نیاز انجام شده است.

چمران افزود: تعداد هواکش های نصب شده هم بر اساس تعداد کم رفت و آمد قطارها در حال حاضر محاسبه شده است و با افزایش تعداد مسافرت ها هواکش های دیگر نیز وارد مدار خواهند شد.

وی با بیان اینکه ایده آل سرفاصله حرکت قطارها برای ما 2.5 دقیقه است، افزود: با توجه به زیاد بودن سرفاصله حرکت قطارها هم اکنون سیستم ها بر همین اساس و حتی برای سرفاصله هایی کمتر مورد استفاده قرار گرفته اند که البته با ورود ناوگان و کاهش زمان سرفاصله حرکت قطار ها این سیستم ها ارتقا یافته و برای شرایط استفاده تنظیم می شوند.

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: حرکت قطار و مسافر گیری در مترو باید شرایط اولیه ای را داشته باشد و تا این شرایط فراهم نشود مترو قادر به حرکت نخواهد بود.

چمران در خصوص ایمنیخط 7 متروتهران تصریح کرد: ایمنی به موضوع استاندارد باز می گردد و حوادث جایگاه دیگری دارند.

وی تاکید کرد: آن استانداردی که باید در خط 7 رعایت می شد، رعایت شده است. این درحالی است که امروز خواسته شد تا مشاور و پیمانکار، استانداردهای رعایت شده را در قالب لیستی امضا کرده به مترو بدهند، هرچند که این کار را پیش از این کرده اند و به شورای شهر تهران نیز ارائه کنند، چرا که آنها مسئول هستند و باید به مترو پاسخگو باشند.

رئیس شورای شهر تهران در بخش دیگری از سخنانش به موضوعاتی که در شورای شهر تهران توسط برخی اعضا بیان می شود اشاره کرد و گفت: بیان سخنان در جایگاه شورای شهر موضوع ساده ای نیست و واکنش هایی را در بین مردم به همراه دارد. از این رو اعضا نباید پیش از انجام مراحل دقیق کارشناسی موضوعات را در صحن فریاد بکشند.

چمران در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه بحث های فنی مطرح شده در خصوصخط 7 مترواز سوی برخی از اعضای شورا باعث دلواپسی شهروندان در این خصوص شده بود، جا دارد به منظور دلجوئی از شهروندان فهیم تهرانی از آنها عذرخواهی شود.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۴۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش چمران به حصارکشی درون بوستان لاله تهران

مهدی چمران پیش از آغاز دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: امروز یک فوریت مصوبه تکمیل طرح آب و فاضلاب شهر بررسی می‌شود. برای تمدید این مصوبه یک فوریت ارائه شده است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به سامانه پایش مصوبات شورا گفت: این سامانه پیش از این در شورا پایه‌گذاری شده بود اما متوقف ماند و امروز از این سامانه رونمایی خواهد شد و کل مصوبات بعد از پایش در این سامانه بارگذاری و در دسترس قرار خواهد گرفت. 

چمران ادامه داد: در جلسه امروز همچنین گزارش سه ماهه حساب درآمد و هزینه شهرداری توسط خزانه دار شورای شهر ارائه خواهد شد.

رئیس شورای شهر تهران در واکنش به مفقود شدن یکی از کارگران خدمات شهری منطقه ۱۵ در پی بارش باران تصریح کرد: این کارگر زحمت کش برای بازگشایی مسیر وارد نهر شده است که متاسفانه تا این لحظه هنوز پیدا نشده است و امیدواریم هر چه سریعتر پیدا شود البته در این مواقع کارگران باید با امنیت کار کنند.

چمران در پاسخ به پرسشی در ارتباط با حصارکشی درون پارک لاله گفت: هنوز مشخص نیست برای چه موضوعی این کار انجام شده است. براساس آنچه که پرسیده شده است پس از جشن های ماه رمضان احساس شده که در آنجا نیاز به چنین فضایی وجود دارد.

وی افزود: البته قرار نیست درختی در این محدوده قطع شود و ما هم اجازه چنین کاری نمی دهیم. هنوز طرحی آماده نشده است و به شورا ارائه نشده است.

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: در شورای شهر دوره سوم مصوبه ای داشتیم که در بوستان های بزرگ می توانند برای خدمات مورد نیاز بوستان، ساخت و ساز انجام دهند که این موضوع نیز تنها محدود به کتابخانه و مسجد شد که آنهم باید طرح هایش در هیئتی که قرار داده ایم مصوب شود و به این ترتیب ساخت و ساز اگر از ملزومات پارک باشد به شرط عدم قطع درخت امکان دارد.

رئیس شورای شهر تهران همچنین در واکنش به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا قراردادهای حمل و نقل در سفر زاکانی؛ شهردار تهران به چین محرمانه است یا خیر؟ گفت: قرارداد را هر عضوی خواسته در اختیارش قرار گرفته است. قراردادها محرمانه است و انتشار آن مشکل امنیتی دارد اما زیر نظر متخصصین وزارت امور خارجه و بانک مرکزی منعقد شده است.چنین قراردادی در سال ۹۶ نیز وجود داشته و مورد خاصی ندارد. در ساخت واگن‌ها تکنولوژی به کشور وارد می‌شود و این تفاوتی مترقی است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پارک قیطریه و تمدن ۳۲۰۰ ساله‌ای که زیر آن خوابیده است! انتقاد روزنامه فرهیختگان از دوقطبی سازی شهرداری تهران در جریان مسجدسازی در پارک قیطریه

دیگر خبرها

  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • واکنش چمران به حصارکشی درون بوستان لاله تهران
  • قراردادهای سفر زاکانی به چین محرمانه است
  • چمران: قرار نیست درختی در محدوده پارک لاله قطع شود
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • آخرین خبر درباره جابجایی مهمانشهر رفسنجان
  • نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های تهران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی
  • سفر رئیس قوه قضائیه به بندرعباس
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود