Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شيراز - ايرنا - معاون امور بين الملل و همکاري هاي بين المللي قضايي ستاد حقوق بشر اسلامي با اشاره به تلاش قاچاقچيان براي انتقال مواد مخدر از کشورهاي همسايه ايران به اروپا گفت: مبارزه ايران با قاچاق مواد مخدر مصداق رعايت حقوق بشر است.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، کاظم غريب آبادي چهارشنبه شب در نشست خبري در شيراز افزود: در ايران به اندازه کل جهان مواد مخدر کشف مي شود و کشور ما همسايه بزرگترين توليد کننده مواد مخدر در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار کرد: در حالي که مي توانيم مسير ترانزيت مواد مخدر را باز بگذاريم تا اين مواد به اروپا برسد اما جان شهروندان اروپايي هم براي ما مهم است ، ما در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر شهيد مي دهيم اما نمي گذاريم اين مواد از کشورمان ترانزيت شود ، همه اين موارد مصداق رعايت حقوق بشر است .
معاون امور بين الملل و همکاري هاي بين المللي قضايي ستاد حقوق بشر اسلامي با اشاره به مجازات اعدام قاچاقچيان مواد مخدر بيان کرد: 90 درصد اعدام هايي که در ايران صورت مي گيرد، مجازات قاچاقچيان مواد مخدر است.
وي ادامه داد: بخشي از اعدام ها نيزقصاص نفس است، قصاص حق شخصي است و حکومت نمي تواند از آن بگذرد ، اين در حالي است که کشورهاي غربي قصاص و اعدام و همه را يکجا مي بييند و بزرگ جلوه مي دهند.
غريب آبادي گفت: سالانه چهار هزار تن از هموطنان ايراني در راه مبارزه با تجارت، ترانزيت و توزيع و مصرف مواد مخدر شهيد مي شوند، آيا جان اين چهار هزار نفر شريف نيست ؟ علاوه بر اين، ده ها هزار اعضاي خانواده اين افراد دچار آسيب مي شوند ، چرا کشورهاي غربي اين آمارها را نمي بينند.
وي در ادامه با اشاره به طرح ادعاهاي حقوق بشري از سوي کشورهاي غربي عليه کشورمان گفت: هر چه بهتر الزامات قانوني را رعايت کنيم بهانه از دست بيگانگان سلب خواهد شد ، اما آيا هر چه غرب مي گويد را بايد درست بپنداريم ؟ آنها دنبال اغراض خاص هستند ، ما بر مبناي موازين قانوني و ديني عمل مي کنيم.
معاون امور بين الملل ستاد حقوق بشر اسلامي بيان کرد: حقوق بشر يک پديده غربي نيست همچنانکه دين مبين اسلام يک هزار و 400 سال در زمينه حقوق بشر سابقه دارد ، غرب نمي تواند خود را مدعي و صاحب حقوق بشر مطرح کند .
وي گفت: اگر غرب بعد از جنگهاي جهاني به فکر پرداختن به حقوق بشر افتاده است ، اسلام 14 قرن است که کرامت انساني و حقوق بشر را ارج نهاده و آن را اولويت داده است .
اين مقام مسئول حقوق بشر غربي را قراردادي دانست و گفت : تا زمانيکه اين قرار داد برقرار است بشر در جامعه غربي حقوقي دارد اما حقوق بشر در اسلامي قراردادي نيست، هيچ فردي نمي تواند حقوقي که اسلام براي مردم تعيين کرده است را سلب کند.
معاون امور بين الملل و همکاري هاي بين المللي قضايي ستاد حقوق بشر اسلامي بر پايبندي کشورمان به رعايت حقوق بشر تاکيد کرد و گفت: اين پايبندي ريشه در اعتقادات اسلامي ما دارد ، موازين دين مبين اسلام ما را ملزم کرده است که پاسدار حقوق بشر باشيم ، از سويي جمهوري اسلامي به تعهدات بين المللي در زمينه حقوق بشر پايبند است و رعايت ان را براي خود يک اصل مي داند .
غريب آبادي به توجه ويژه جمهوري اسلامي به حقوق کودکان اشاره کرد و گفت : در جمهوري اسلامي ايران برابر با قوانين و مقررات کودکان زير 18 سال اگر بين 15 تا 18 سال باشند و در اثر اعمالي که خلاف قانون است محکوم شوند، در زندان ها نگهداري نمي شوند بلکه اين کودکان به کانون اصلاح و تربيت ارجاع مي شوند.
وي همچنين با بيان اينکه همه ابعاد حقوق بشر در اختيار قوه قضاييه نيست گفت : حقوق بشر ابعاد سياسي ، اجتماعي ، فرهنگي و اقتصادي دارد ، بخشي از ابعاد حقوق بشر در اختيار دستگاههاي اجرايي است ، لازم است همه قوا و دستگاهها در تعاملي گسترده براي احقاق حقوق بشر اقدام کنند .
غريب آبادي همچنين درباره برخي مباحث مطرح شده درباره مجازات فعالان اجتماعي و سياسي گفت : همه اين موارد ادعا است ، بسياري از اين افرادي که نام آنها با عنوان فعال سياسي اجتماعي مطرح مي شود مجرم هستند.
وي اظهار کرد: ما فهرستي از اين اسامي تهيه کرديم کمتر از يک درصد از اين افراد ميتوان برايشان تسهيلاتي قايل شد و جرايم کمتري داشتند وگرنه مابقي جرم شديد مرتکب شده اند ، چرا نبايد بپذيريم که استاد دانشگاه ، قاضي ؛ وکيل و هر فردي ممکن است جرم مرتکب شود و صرفا فعال اجتماعي بودن مصونيت در برابر عدم ارتکاب جرم ايجاد نمي کند.
وي در بخش ديگري از اين نشست خبري با اشاره به برخي تحريم هاي ضد ايراني گفت: کشورهاي غربي حقوق بشر را بهانه اي براي تحريم قرار داده اند ، 83 نفر از مقامات جمهوري اسلامي در ليست تحريم هاي شخصي قرار دارند و محدوديت سفر به کشورهاي ديگر و مصادره اموال آنها در خارج از کشور قرار دارند.
اين مقام مسئول گفت: اين در حالي است که اين افراد از مسئولان کشور ما هستند، آنها هيچ سرمايه اي در خارج از کشور ندارند که مصادره شود و هيچ سفري هم به خارج ندارند که برايشان محدوديت ايجاد شده باشد، اين نوع موارد فقط نوعي کارشکني و بهانه گيري است .
6113/ 2027
خبرنگار : نيکنام خشنودي ** انتشاردهنده: سيداحمد نجفي



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۹۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!

به گزارش صدای ایران از ایسنا،اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا به دنبال طبقه‌بندی «ماری جوانا» است تا این ماده مخدر را در لیست مواد مخدر کم‌خطر قرار دهد، این اقدام می‌تواند یک تغییر تاریخی در سیاست‌های این کشور برای استفاده از مواد مخدر باشد.

دیگر خبرها

  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین از ۳ خودرو در ارومیه
  • ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه کشف شد
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • تصاویر جاسازی ماهرانه مواد مخدر در یک کامیون
  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان