Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@05:55:35 GMT

خط پردازش زباله در همدان تعطیل است

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۱۲۸۵۳

خط پردازش زباله در همدان تعطیل است

جلسه کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان با حضور تعدادی از اعضای کمیسیون‌های شورا و مدیران شهری برگزار شد و وضعیت مدیریت پسماند در سطح شهر مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش‌ایلنا، مجید درویشی معاون‌خدمات شهری شهرداری با بیان این مطلب که مسئله فرهنگ‌سازی و آموزش­‌های شهروندی در خصوص تفکیک زباله از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: بهتر است وظیفه فرهنگ سازی به مسئولان مدیریت پسماند شهری محول شود زیرا این افراد تخصص لازم را در این زمینه دارا بوده و می­‌توانند عملکرد بهتری از خود نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درویشی با تاکید بر اهمیت اختصاص اعتبار توسط شهرداری به این امر افزود: طرح مدیریت سازمان پسماند، در خصوص واگذاری دولتی سه چرخه­‌های جمع آوری زباله به افرادی که در سطح شهر به جمع‌آوری زباله مشغول هستند در حال اجراست و با همکاری بانک مهراقتصاد برای تامین هزینه این سه­‌چرخه­‌ها مذاکرات لازم انجام شده است و نیز برای واردات این سه­‌چرخه­‌ها از کشور چین اقدام شده و ساماندهی و مدیریت باعث می­‌شود این افراد که تعداد آن­ها در سطح شهر حدودا 400 نفر تخمین زده شده، تابع ضوابط سازمان مدیریت پسماند شهرداری باشند.

معاون خدمات شهری شهرداری از مشکلات پیش­روی این سازمان در جهت راه­‌اندازی خط پردازش زباله و تولید کمپوست سخن گفت و افزود: چون هیچ کارگر بومی از همدان حاضر به کار در این خط پردازش نبود سازمان مجبور به استخدام کارگران افغان شد که به علت شرایط اداره امور اتباع استانداری و مخالفت با کار این کارگران، آن­ها نیز از کار برکنار شده و خط پردازش تعطیل شد.

او در ادامه افزود: سرمایه­‌گذار این طرح نیز با بهانه کردن تعهداتی که شهرداری هنوز موفق به انجام آن­ها نشده بود، همکاری خود را با سازمان متوقف کرد. محوطه سازی در داخل سایت، همچنین اتمام ساخت اتاقک برق در این سایت از سایر تعهدات شهرداری است که این طرح­‌ها نیز در دست اقدام است.

در ادامه کامران گردان از اعضای شورای شهر با اشاره به طرح جامع پسماند شهری نکاتی را یادآور شده و بیان کرد: به علت اعتراضات بالای مردم شهر نسبت به مسئله شیرابه زباله­‌ها خصوصا در فصل تابستان شهرداری موظف به رسیدگی به این امر است تا با خرید باکس­‌های نو جمع آوری زباله و همچنین شستشو و رنگ­آمیزی باکس­‌های قدیمی به این معضل رسیدگی کند.

گردان با اشاره به اهمیت این موضوع خصوصا در این فصل به علت گرمای هوا و حضور گردشگران در شهر گفت: تا زمان خرید باکس­های نو، شهرداری باید طرح شستشو و رنگ­آمیزی باکس­های قدیمی را در اولویت کاری خود قرار دهد. وی همچنین خواستار توضیحات معاونت خدمات شهری و مدیریت سازمان مدیریت پسماند شهری در خصوص توقف خط پردازش زباله و تولید کمپوست از زباله شد.

در ادامه حسین سیبی سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری نیز توضیحاتی در خصوص موانع پیش­روی خط پردازش زباله و قرارداد این سازمان با پیمان­کار ارائه کرد. او با بیان این نکته که سرمایه­گذار نیز در این قرارداد به تعهدات خود در زمان مقرر عمل نکرده است، افزود: راه­اندازی دوباره این خط پردازش خوشبین نیستم گرچه سازمان تمام تلاش خود را در جهت راه اندازی دوباره این خط پردازش می­کند اما اگر این اتفاق نیفتاد باید با پیمان­کار تعیین تکلیف شود.

حسین سیبی با اشاره به این موضوع که مجموعه سرمایه­گذار در سه سالی که با شهرداری قرارداد داشته مجموعا 62 روز کار کرده است که این زمان نیز قبل ازپذیرش مسئولیت او بوده است اعضای شورای شهرنباید وی را مسبب تمام مشکلات از کارافتادن خط پردازش زباله بدانند و وی در این خصوص تلاش خود را کرده و می­کند.

سیبی با اشاره به کارایی کمپوست تولید شده از زباله گفت: در این مدت چندین کارشناس و دکتر برای بررسی این خط پردازش از محل سایت بازدید کرده­اند تمامی کارشناسان امر معتقدند تولید کمپوست برای کشاورزی و باغداری در هیچ جای ایران و دنیا امروزه انجام نمی­شودبه دلیل ای که در این نوع از کمپوست مقادیری شیشه وجود داشته که به هیچ نحوی قابل جداسازی نیست به همین جهت کشاورز و باغدار از آن استفاده نمی­کند اما به جهت کم شدن حجم زباله­‌ها و همچنین سهولت کار دفن آن­ها و آسیب کمتر به محیط­ زیست، تولید کمپوست از زباله ضروری بوده و سازمان تمام تلاش خود را در جهت راه­اندازی خط پردازش و تولید کمپوست خواهد کرد.

در نهایت حسین سیبی با بیان این نکته که شستشوی باکس­‌های قدیمی زباله نیز نیازمند دستگاه باکس‌شور دارد و سازمان این دستگاه را ندارد، از کامران گردان رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر درخواست کرد تا نسبت به فراهم سازی اعتبار لازم برای خرید این دستگاه­ها، همچنین وصول مطالبات قبلی سازمان از شهرداری اقدام کند.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۲۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد گفت: در این کلان‌شهر طرحی با هدف توسعه استفاده شهروندان مشهدی از موتور سیکلتی برقی کلید خورده است.

جعفر شمس با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین روز از نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سوخت ناوگان حمل‌ونقل درون شهری یکی از مهم‌ترین موضوعات حمل‌ونقل درون شهری است.

وی افزود: در تمام کشور مشکلاتی برای سوخت خودروها وجود دارد که این مشکل هیچ ارتباطی به شهرداری ندارد و متولی توزیع سوخت وزارت نفت وشرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

مدیر عامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد در ادامه گفت: وظیفه شهرداری ایجاد سامانه‌های محلی برای ثبت اطلاعات پیمایش خودروها و ارسال اطلاعات درست برای شرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

شمس با بیان اینکه کارکرد این سامانه به این صورت است که سوخت بر اساس عملکرد ناوگان واریز شود، اظهار داشت: تمام کلان‌شهرها سامانه محلی خودشان را به مراتب با دقت بیشتری دارا هستند و قابلیت پاسخگویی بیشتری برای راننده‌های آن شهر راه‌اندازی شده است.

وی تصریح کرد: موضوعی که در این ارتباط باید پیگیری شود، بارنامه‌های درون شهری است که اگر بر اساس قانون‌های سامانه ارسال و صحت اطلاعات تصحیح شود، مشکل رانندگان برطرف خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد گفت: در این کلان‌شهر طرحی با هدف توسعه استفاده شهروندان مشهدی از موتور سیکلتی برقی کلید خورده است، قبلاً موتور به صورت قسطی بدون پیش پرداخت با نرخ چهار درصد به شهروندان ارائه می‌شد اما در طرح پیکار برای موتورهای کار کرده درصد نرخ سود از چهار درصد به صفر درصد و مدت اقساط از ۲۴ ماه به ۳۶ ماه رسیده است که این طرح با استقبال خوبی همراه شد و تقریباً کل ظرفیت پیش‌بینی شده در کمتر از هفت روز پر شد و انشاالله واگذاری موتورها از هفته آینده شروع خواهد شد.

کد خبر 749952

دیگر خبرها

  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • واگذاری سرویس مدارس شیراز به شهرداری
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران