Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه عربستان سعودی بیشترین سازش را با دشمنان داشته است گفت: این‌ها به خاطر این رفتارها به ذلت و خواری دچار شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت, حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلان اظهار داشت: استان گیلان بیش از 8 هزار شهید و 18 شهید مدافع حرم تقدیم کرده و این نشان از ارادت گیلانیان به قرآن و اهل بیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به میزبانی گیلان در مسابقات سراسری قرآن کریم اذعان داشت: در آن برنامه قرآنی از خانواده‌های شهدا و شهدای مدافع حرم تجلیل شد و بعد از آن در جلسه‌ای با مقام معظم رهبری برگزار شد که ایشان این اقدام را ارج نهادند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریهتاکید کرد: همه توفیقات به برکت خون پاک شهیدان و امام (ره) است و اگر فداکاری‌های شهدا نبود این توفیقات به‌دست نمی‌آمد و باید این نعمت‌ها را یادآوری کنیم.

محمدی یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌های خدا بر ملت ایران را نظام انقلاب اسلامی دانست و افزود: باید قدر این نعمت را بدانیم و امام( ره) فرمودند برای حفظ نعمت انقلاب اسلامی باید وحدت داشته باشیم و به قرآن, اسلام و اهل بیت توجه کنیم.

وی با اشاره به اینکه اختلاف و تفرقه موجب شکست می‌شود گفت: هرجا در تاریخ اسلام تفرقه بوده موجب شکست بوده است و امام علی (ع) می‌فرمایند از گذشته برای آینده درس بگیرید و از تفرقه بپرهیزید.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریهبه حفظ وحدت و اتحاد و هم‌دلی بر محور ولایت و رهبری تاکید کرد و بیان داشت: همه مسئولان و مردم وظیفه دارند به تدابیر مقام معظم رهبری عمل کنند و آن را سر لوحه قرار دهند.

محمدی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری بیان کرد: نباید با دشمنان سازش کنیم و اگر یکی از دولتمردان حرف از سازش با دشمن بزند دشمن سوءاستفاده می‌کند.

وی ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن را خط اسلام و ولایت فقیه عنوان کرد و اظهار داشت: در بین 124 هزار پیامبر و ائمه اطهارکسی را سراغ نداریم که با دشمنان سازش کرده و تسلیم شده باشند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد:تاریخ فعلی و گذشته جهاننشان می‌دهد سازش هزینه دارد و موجب خواری و ذلت می‌شود.

محمدی با اشاره به اینکه عربستان سعودی بیشترین سازش را با دشمنان داشتند گفت: این‌ها به ذلت و خواری دچار شده‌اند در حالی که امام حسین (ع) به‌علت عدم سازش با دشمنان به شهادت رسید.

وی پیاده روی اربعین حسینی را بزرگترین حرکت و پیاده روی دنیا دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد در دنیا به‌علت این حرکت بزرگ به دین اسلام پیوستند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم به ما یادآوری می کند که به ستمگران تکیه نکنیم گفت: اگر به آن‌ها اعتماد کنیم دچار زیان می‌شویم و امروز مشاهده می‌کنیم هر کشوری با آمریکا همراهی کرده نابود شده است.

محمدی با بیان اینکه انقلابی‌گری همراه با افراطی‌گری نیست تاکید کرد: امام خمینی (ره) می‌فرماید انقلابی‌گری عین عقلانیت است و برای حفظ انقلاب باید وحدت و اتحاد داشته باشیم.

محمدی هدف از انقلاب اسلامی را اسلام, قرآن و اهل بیت عنوان کرد و گفت: هر وقت به اسلام عمل کنیم مشکلات اقتصادی حل می‌شود و در علم و سایر عرصه‌ها پیشرفت می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه با وجود تحریم‌ها در طول سی و هشت سال انقلاب اسلامی پیشرفت‌های زیادی به‌دست آوردیم افزود: جوانان ایرانی در عرصه‌های مختلف حضور فعالی دارند و افتخارات زیادی به‌دست آوردند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریهپیشرفت را ناشی از هویت ملی دانست و خاطرنشان کرد: هویت ملی ما مصون به امام, اسلام و قرآن است و اگر در این مسیر حرکت کنیم پیشرفت می‌کنیم.

محمدی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب کسی جرات نداشت از اوقاف سخن بگوید اعلام داشت: نظام شاهنشاهی به‌دنبال حذف موقوفات بودو امام تاکید کردند موقوفات باید حفظ شوند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز داشت: باید همه دست به دست هم دهیم تا سرمایه‌ای که واقفان در اختیار قرار می‌دهند حفظ شود و مردم از همه امکانات آن بهره مند شوند.

به گزارش تسنیم، در این مراسم حجت‌الاسلام‌ والمسلمین ستار علیزاده به‌عنوان رئیسسازمان اوقاف و امور خیریه استان گیلان معرفی شد.

انتهای پیام/

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۳۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: ما در دوره جدید مدیریت اوقاف به این نتیجه رسیدیم که جریان وقف را به سمت دانش‌محور اداره کردن ببریم. وقف می‌تواند در فرهنگ مردم، کتاب و کتابخوانی، آمورش، درمان و بهداشت و رفاه مردم کمک کند، از این رو ما در تلاشیم سبد وقف شتاب‌دهنده‌های خوبی برای جریان‌های مختلف باشد.

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی -رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه- در حاشیه چهارمین نمایشگاه دستاوردهای وقف درگفت‌وگو با ایسنا در مورد برنامه‌های این‌ سازمان در حوزه دانش‌بنیان و چرایی حضور در این بخش اظهار کرد: در پس وقف نیت‌های کثیری وجود دارد که می‌توان به وقف درمانی، دارویی، بیمارستان، درمانگاه، داروخانه، آزمایشگاه، دارالیتام، کودکان استثنایی و... اشاره کرد که اینها همگی نشان‌دهنده تنوع حوزه کاری ما در وقف است.

وی ادامه داد: در این میان در حوزه‌های اقتصادی هم کارخانه‌ صنعتی ساخت قطعات خودرو، کارخانه صنعت پزشکی، دارویی و... داریم که نشان می‌دهد تنوع در نفس وقف زیاد است. بنابراین ما در حوزه آموزش و تحقیقات، فرهنگ، دارو و درمان و... دارای وقف هستیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: ما در دوره جدید مدیریت اوقاف به این نتیجه رسیدیم که جریان وقف را به سمت دانش‌محور اداره کردن ببریم. برای مثال ما یک مزرعه داریم که در آن کشاورزی می‌شود به نظر شما به صورت علمی آبیاری مزرعه انجام شود یا به صورت سنتی؟، در واقع خاک‌ مزرعه را بهینه علمی کنم یا هر اتفاقی افتاد مهم نیست؟.

خاموشی یادآور شد: در گذشته خاک را یک سال کشت می‌گرفتند و سپس سال بعد به آن‌ استراحت می‌دادند زیرا معتقد بودن خاک قوت خود را از دست می‌دهد، اما علم ثابت کرده ما می‌توانیم در طول یک سال سه بار کشت برویم، حالا سوال این است که در شرایط علمی چقدر بهره‌وری ما بالا می‌رود.

وی افزود: ضمنا ما بسیاری از موقوفات را داشته‌ایم که بهره‌وری خوبی از آنها نشده است، برای مثال ‌در مزرعه‌داری یک موقوفه‌ای در اطراف تهران داریم که در طول ۴۲سال یک میلیارد و ۴۲۰میلیون تومان اجاره داده است، ما بحث اجاره را کنار گذاشتیم و خودمان وارد مشارکت با دو شرکت علمی دانش‌بنیان شدیم که کشت تخصص داشتند و در سال اول ۹ و نیم میلیارد تومان، سال دوم ۱۵ میلیارد تومان و سال سوم ۲۳ میلیارد تومان و سال چهارم ۴۲ میلیارد تومان منابع درآمدی این زمین وقفی شد.

نماینده ولی‌فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: ۸۰درصد رقبات ما بیابان پایه است زیرا رقبات بزرگ دشت، بیابان و زراعت است و اعتقاد ما این است که این وقف‌ها باید دانش‌بنیان اداره شود و یک زنجیره را شکل دهد به شکلی که منافع اوقاف و مردم به بهترین شکل تامین شود.

خاموشی تصریح کرد: اگر ما از ده هکتار سه تن محصول بگیریم بهتر است یا ۱۲ تن؟، ما با علمی کردن بسیای از مزارع بیشترین سقف محصول را دریافت کرده‌ایم، برای نمونه اگر بتوانیم‌ در کنار چاه آب کشاورزی آبزی‌پروری احداث کنیم خاک کشاورزی به کود ماهی غنی می‌شود و در این صورت خاک تا ۳۰سانت غنی خواهد شد در حالی که بدون این کار باید کود خریداری و به زمین کشاورزی اضافه کنید که در این شرایط تازه خاک زمین ۷سانت غنی می‌شود.

وی ابراز کرد: در همین روش فوق هم رقبه بهره‌وری بیشتری در زمین کشاورزی خود خواهد داشت و هم ماهی پرورشی در اختیار مردم قرار می‌گیرد. پس علمی اداره کردن کشاورزی ما را به محصول بیشتر و دامپروری بهتر می‌رساند.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: ما در بسیاری از جاده‌ها ۱۰۰‌ها کیلومتر مسیر خشک و آفتابی داریم که می‌توانیم از همین آفتاب انرژی خورشیدی دریافت کرد، در هر ۱۰۰هکتار ۵مگابایت تولید برق خورشیدی می‌توان داشت.

تمرکز سازمان اوقاف بر روی علمی کردن موقوفات است

خاموشی اضافه کرد: ما در تلاش هستیم موضوع علمی کردن موقوفات را رقبه به رقبه به پیش ببریم تا موقوفات به صورت دانش‌محور اداره شود. در واقع در تلاشیم تا واقفین را توجیه کنیم که یکی از نیاتی که آنها می‌توانند به کشور کمک کنند و رفع تحریم شود وقف در حوزه اختراعات و ابداعات به ویژه در حوزه‌های مختلف دانش‌بنیان و حمایت از دانشجویان است.

وی ادامه داد: خوشبختانه امروز بسیاری از واقفین در کنار سایر نیات وقفی خود علم را هم مدنظر قرار دادند، البته در وقفی همچون بنیاد البرز تلاش کردیم از افراد برگزیده حمایت خوبی شود، در حال حاضر به نفرات اول در رشته‌های مختلف نفری ۴۰۰میلیون تومان جایزه نقدی دادیم در حالی که این عدد در سالیان‌ گذشته ۱۵ الی ۲۰میلیون تومان بوده است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز کرد: در واقع با این افزایش جوایز در بنیاد البرز سعی کردیم به منزلت اجتماعی کسانی که کار علمی می‌کنند ارج بدهیم. به همین منظور سالی ۱۰۰میلیون تومان بر روی جایزه نفرات برگزیده اضافه می‌کنیم.

خاموشی یادآور شد: همین ایجاد انگیزه در جایزه البرز باعث رشد هرساله شرکت‌کنندگان بخش‌های مختلف در این جایزه می‌شود، همین اتفاق نشاط در جایزه البرز را بیشتر کرده و تابلوی وقف دانش‌بنیان‌ را در مقابل قرار داده است.

وی افزود: تمامی شرکت‌های دانش‌بنیانی که در نمایشگاه دستاوردهای وقف حضور دارند اوقاف در آنها سهم دارد، تصور کنید ما الان یک موقوفه‌ای داریم که دارای سرمایه است و ما می‌توانیم از عواید آن کار ساخت و ساز بکنیم و به سودآوری برسیم اما همان سرمایه را در مسیر حمایت از کارخانه‌ها و دانش‌بنیان‌ها صرف می‌کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: این‌ حمایت ما در بلندمدت سودآوری خواهد داشت و باید یک حساب ساده می‌توان فهمید چقدر ارزآوری در این حمایت‌ها اتفاق می‌افتد. فرض کنید ما در حمایت از یک شرکت دانش‌بنیان ۳۰میلیارد تومان حمایت مالی داشته‌ایم که همین اتفاق باعث صرف‌جویی در ارز و ارزان‌سازی یک محصول برای مردم می‌شود که در نهایت به‌روز رسانی‌ نیات واقفان را به همراه دارد.

خاموشی بیان‌ کرد: ما در سازمان اوقاف پول مولد و احسن‌سازی و انباشت در موقوفات داریم و در همین مسیر پیشنهاد به واقفین می‌دهیم که در کدام ریل حرکت کنند، البته در این مسیر سهام اوقاف کمتر از واقفان خواهد بود.

تصمیم درست و سریع در مورد عواید موقوفات بسیار مهم است

وی ادامه داد: سازمان وقف از پول نفت، بانک و بودجه مصوب آزاد است، ما یک وقف و تولیت داریم که در صورت نبود تولیت یک وقف نماینده ولی‌فقیه می‌تواند در مورد وقف تصمیم بگیرد. پس ما به دنبال تصمیم درست و به هنگام در وقف برای به سود رساندن یک موقوفه هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار کرد: مسیر وقف دانش‌بنیان قابل استمرار و ظرفیت‌های بیشتری در آینده دارد زیرا مردم هم هرساله نفع آن را می‌برند. ارزان‌سازی در دندان‌سازی، دام و طیور، پرورش آبزیان و ماهی، کشاورزی و...  داریم که جلوی خروج ارز را می‌گیرد.

خاموشی با بیان اینکه هدف یک واقف خیر رساندن به مردم در حوزه‌های مختلف است، گفت: وقف می‌تواند در فرهنگ مردم، کتاب و کتابخوانی، آمورش، درمان و بهداشت و رفاه مردم کمک کند، از این رو ما در تلاشیم سبد وقف شتاب‌دهنده‌های خوبی برای جریان‌های مختلف باشد.

وی در مورد تبلیغ وقف دانش‌بنیان در پایان گفت: ما اگر کارکرد وقف را به نمایش مردم بگذاریم، مردم خودشان راغب می‌شوند تا در حوزه‌های محتلف وقف کنند. مهم‌ترین مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی و نمایش کارهای خوب، زیبا و علمی است و مردم در این صورت مطالبه گر شده و حمایت خواهند کرد، ما از وقتی به حوزه دانش‌بنیان ورود کردیم خیلی‌ها پیشنهاد همکاری دادند و این نشان می‌دهد مردم به حوزه‌های مختلف در وقف علاقه دارند.

دستاوردهای این نمایشگاه را در اینجا می‌توانید ببینید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • حج تجلی وحدت و اقتدار امت اسلامی است
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • وقف به عنوان یک سنت حسنه با دانش‌های جدید آمیخته شده است