Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@19:26:34 GMT

مشاغل سنتی و حتی رانندگی در خطر نابودی است

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۱۳۹۹۲

مشاغل سنتی و حتی رانندگی در خطر نابودی است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به رشد فناوری اطلاعات و محصولات و خدمات مبتنی بر تکنولوژی گفت که اگر به همین نحو پیش برویم شاید برخی مشاغل کنونی نظیر رانندگی نیز تا چند سال آینده با استقرار سامانه خودروهای هوشمند، رنگ ببازد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دومین جشنواره فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف با عنوان «ITWeekend2» صبح امروز در محل این دانشگاه و با تمرکز روی ایجاد کسب‌وکارهای نوین در حوزه فناوری اطلاعات برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد که تا عصر ادامه دارد، قرار است کارشناسان و صاحب‌نظران در حوزه فناوری اطلاعات تجربیات خود را در قالب سخنرانیهای کوتاه با مخاطبان به اشتراک بگذارند.

از اهداف اصلی این رویداد می‌توان به ایجاد محیطی برای گردهمایی، گفت‌وگو و هم‌‌افزایی نوآوران، نخبگان، صاحبان ایده و علاقه‌‌مندان به رویکردها و نگرشهای نو در سطحی فراتر از مرزهای جغرافیایی و همچنین شناسایی آنها برای سرمایه‌گذاری مادی و حتی معنوی توسط حوزه‌های مختلف برای پیشبرد اهداف کشور اشاره کرد.

محمدرضا موحدی؛ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در آغاز این مراسم با اشاره به اهمیت یافتن مقوله «فناوری اطلاعات» در کشور طی سالهای اخیر اظهار کرد: مهمترین تأثیری که فناوری اطلاعات در جامعه دارد مربوط به مقوله اشتغال است؛ امروزه مسئله اشتغال یک معضل سراسری و جهانی است زیرا شکل سنتی خود را از دست داده است.

وی افزود: اشتغال به شیوه سنتی و صنعتی رنگ باخته و روزبه‌روز از میزان آن در کارخانه‌ها کاسته می‌شود اما در همین وضعیت شاهد گسترش نفوذ فعالیتهای مرتبط به حوزه فناوری و تکنولوژی در سطح جوامع هستیم و اگر به همین نحو پیش برویم شاید برخی مشاغل کنونی نظیر رانندگی نیز تا چند سال آینده با استقرار سامانه خودروهای هوشمند، از بین برود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه هیچ راهی برای فرار از این وضعیت حاکم بر جهان نداریم و باید اجبارا به سمت مقوله «دانش‌بنیان» و «فناوری اطلاعات» برویم، ابراز کرد: ایجاد شغل در این زمینه‌ها بسیار راحت‌تر از شرایط سابق و سنتی است؛ در حوزه فناوری اطلاعات فاصله بین ایده و محصول بسیار کمتر از دیگر حوزه‌هاست.

موحدی با اشاره به اینکه اگر در گذشته از 100 نفر اول کنکور اغلب افراد، رشته برق شریف را انتخاب می‌کردند، گفت: امروز رویه بالعکس و به رشته کامپیوتر راغب شده‌اند؛ اگر با کمک مسئولان بتوانیم سالی یک میلیون شغل در این زمینه‌ها ایجاد کنیم واقعا هنر کرده‌ایم هرچند که نیاز کشور، ایجاد دو تا سه میلیون شغل به صورت سالانه است.

انتهای پیام/

R1012190/P1010114/S2,1313/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۳۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی میلانی  ،شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.
وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت : تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است. دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و افزود : ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد. میلانی همچنین بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک را برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت خواستار شد. وی با اشاره به بر حمایت از شرکت‌های فناور  از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  در حوزه مواد و ساخت و حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود. میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آنها را فراهم آورد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد. وی افزود : ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند. میلانی همچنین بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.  

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات