Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - راه‌اندازي شهرک تخصصي پوشاک در جنوب پايتخت کليد خورد. مطابق اين پروژه، 300 بنگاه توليدي اعم از کارخانه‌هاي بزرگ، متوسط و کارگاه‌هاي کوچک خدماتي در زنجيره ارزش پوشاک در فضايي به وسعت 193 هکتار مستقر مي‌شوند.

به گزارش سرويس اقتصادي جام نيـوز، متوليان صنعتي معتقدند تمرکز زنجيره ارزش پوشاک در يک محل، ضمن توسعه بازار برندها، کاهش هزينه‌ها در اين صنعت را به‌دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهاي ايتاليا، چين، کره‌جنوبي و ترکيه نيز تاکنون براي سرمايه‌گذاري در اين شهرک اعلام آمادگي کرده‌اند.

استارت راه‌اندازي شهرک‌ تخصصي پوشاک زده شد و به اين طريق مجموع شهرک‌هاي تخصصي موجود در کشور به عدد 46 رسيد. راه‌اندازي شهرک صنعتي تخصصي پوشاک در تهران ارديبهشت سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و براساس آن مقرر شد تا 193 هکتار زمين (قابل توسعه تا 300 هکتار) در اختيار واحدهاي توليدي پوشاک قرار گيرد، طرحي که حالا به مرحله نهايي شدن نزديک شده است.

به گفته برخي از مسوولان صنعت پوشاک به‌دليل اينکه توسعه بنگاه‌هاي فعال در صنعت پوشاک در کوتاه‌مدت مقدور نيست، ايجاد شهرک توليد پوشاک در نزديکي فرودگاه بين المللي امام‌خميني(ره) اين امکان را براي بنگاه‌هاي اين صنعت به وجود مي‌آورد تا با اتصال به زنجيره صنعت پوشاک سريع‌تر طعم توسعه را بچشند؛ چراکه گردهم آمدن واحدهاي توليدي امکان دسترسي آنها به مواد اوليه را تسريع و از سوي ديگر شرايط را براي رشد اين صنعت فراهم مي‌کند.

در اين پروژه طراحي، احداث و بهره‌برداري از شهرک با در نظر گرفتن تمامي حلقه‌هاي زنجيره ارزش پوشاک در يک محل براي اولين بار پيش‌بيني شده است. از بخش مواد اوليه ساخت انبارها، فروشگاه‌هاي صنعتي و تامين مواد اوليه به صورت گروهي و خريد مشترک پيش‌بيني شده است. در بخش طراحي و مد ساخت مدرسه مد و مرکز آموزش و هنرستان در نظر گرفته شده و در بخش توليد نيز ساخت کارخانه‌هاي بزرگ توليد پوشاک و کارگاه‌هاي توليدي با تخصص‌هاي خاص مدنظر است. همچنين در حوزه بازاريابي، توزيع و فروش راه‌اندازي گمرک، نمايشگاه دائمي و سالن‌هاي همايش در دستور کار قرار گرفته است.

رئيس انجمن صنايع پوشاک ايران معتقد است با راه‌اندازي شهرک صنعتي پوشاک شرايط براي تحقق ايجاد اشتغال براي 50 هزار نفر فراهم خواهد شد. هم افزايي بخش دولتي، خصوصي و تشکل ها؛ قرار گرفتن تمامي حلقه‌هاي زنجيره ارزش پوشاک در يک محل؛ تشکيل تعاوني براي تامين نياز احداث شهرک صنعتي پوشاک کشور؛ توسعه دانش فني توليد پوشاک در کشور؛ توليد و ايجاد اشتغال، کمک به توسعه صادرات غيرنفتي؛ گسترش و ترويج فرهنگ استفاده از پوشاک اسلامي ايراني؛ توسعه مديريت دانش بر پايه تحقيق و توسعه (شامل طراحي و مد) از جمله مزاياي شهرک تخصصي پوشاک است. ايجاد مدارس طراحي مد يکي ديگر از موارد پيش‌بيني شده براي اين شهرک است که به گفته غلامرضا سليماني معاون صنايع کوچک سازمان صنايع کوچک و شهرک‌هاي صنعتي ايران اين بخش از سوي مدرسان داخلي و خارجي تدريس خواهد شد.

مديرعامل سازمان صنايع کوچک و شهرک‌هاي صنعتي ايران نيز در مراسم امضاي تفاهم‌نامه پنج جانبه همکاري‌هاي مشترک براي تشکيل تعاوني تامين نياز توليدکنندگان و احداث شهرک صنعتي پوشاک کشور در خصوص اينکه طرح راه‌اندازي اين شهرک در چه مرحله‌اي قرار دارد، گفت: طراحي فاز نخست اين شهرک به اتمام رسيده و طراحي فاز دوم نيز در مراحل نهايي قرار دارد و بيش از 300 بنگاه توليدي پوشاک (شامل 35 کارخانه بزرگ، 128 کارگاه کوچک خدماتي، توليدي و صنعتي، 137 کارخانه متوسط) به همراه خدمات جنبي شامل هتل، آموزشگاه‌ها و آموزشکده‌هاي مهارتي و طراحي با همراهي برندهاي معتبر طراح از ايتاليا و ساير کشورهاي صاحبنام در آن مستقر مي‌شوند.

علي يزداني تصريح کرد: زيرساخت‌هاي اين شهرک از سوي دولت تامين و ساخت فضاهاي تجاري و توليدي از سوي بخش خصوصي انجام خواهد شد و وسعت هر واحد توليدي و خدماتي در اين شهرک سه تا پنج هزار مترمربع پيش‌بيني شده که در مجموع فضايي با زيربناي يک ميليون متر مربع با اعتبار 30 هزار ميليارد ريالي تا زمان بهره‌برداري ساخته خواهد شد. معاون وزير صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: سرمايه‌گذاري ساخت واحدها پنج ساله خواهد بود و سرمايه ثابت خريد تجهيزات و ساخت مستحدثات طي پنج سال تسويه خواهد شد. وي درباره زمان آغاز و اجراي طرح گفت: طي روزهاي آينده عمليات اجرايي آغاز و همزمان واگذاري قطعات به اشخاص و توسط انجمن پوشاک کشور انجام مي‌شود.

به گفته مديرعامل سازمان صنايع کوچک و شهرک‌هاي صنعتي ايران، تاکنون سرمايه‌گذاران خارجي از کشورهاي ايتاليا، چين، کره‌جنوبي و ترکيه براي حضور و مشارکت در اين شهرک اعلام آمادگي کرده‌اند. اين مقام مسوول اظهار کرد: مطابق سياست‌هايي که امسال در مصوبه‌هاي ستاد اقتصاد مقاومتي به آن توجه شده، پنج هزار بنگاه توليدي در طرح نوسازي قرار گرفته‌اند که با استفاده از حداکثر توان ساخت داخل نوسازي مي‌شوند و رفع فرسودگي ماشين‌آلات و تجهيزات صنعت پوشاک کشور از همين محل قابل انجام است.

پوشاک اشتغال‌زاترين صنعت
معاون امور تعاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، در اين نشست پوشاک را اشتغال‌زاترين صنعت در کشور دانست و گفت: هزينه سرانه ايجاد اشتغال در پوشاک مدرن 20 تا30 ميليون تومان است، درحالي‌که اين رقم در پوشاک سنتي کمتر است. سيدحميد کلانتري در اين مراسم با بيان اينکه در اجراي اين طرح بخش‌هاي دولتي، خصوصي و تعاوني با يکديگر همکاري مي‌کنند، به کارکردهاي متفاوت شهرک پوشاک اشاره کرد و گفت: برگزاري نمايشگاه ها، آموزش‌هاي مهارت صادرات، همه در خدمت تعاوني‌ها و تعاوني‌ها در خدمت شرکاي اين طرح خواهند بود. کلانتري، تعاوني تامين نياز پوشاک در قالب شهرک صنعتي غيردولتي را اتفاق جديدي عنوان کرد و افزود: توليدي موفق است که در جهت منافع ملي، اشتغالزا و هماهنگ با بهره‌وري، رقابت‌پذيري و عدالت محور باشد. وي با اشاره به اينکه صنعت پوشاک با شکل‌گيري تعاوني‌ها توسعه بازار و کاهش هزينه‌ها را به دنبال دارد، تاکيد کرد: کار جمعي به نفع توليد ملي و تحقق اقتصاد مقاومتي است.

صدور ضمانت صادرات براي تامين مواد اوليه
مهدي حسين نژاد، مديرعامل صندوق ضمانت سرمايه‌گذاري بخش تعاون در اين مراسم گفت: کارهاي اصلي که مي‌توانيم در اين پروژه انجام دهيم، صدور ضمانت صادرات براي تامين مواد‌اوليه است. وي افزود: همچنين صندوق مي‌تواند وثيقه مورد نياز براي شرکت‌هاي ياد شده را تامين کند. صندوق ارتباط تنگاتنگي با بانک‌هاي کشور دارد و در اين زمينه کمک بزرگي به اجراي پروژه است. در راستاي اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي و تحقق شعار امسال «اقتصاد‌مقاومتي؛ توليد و اشتغال» تفاهم‌نامه پنج‌جانبه همکاري‌هاي مشترک براي تشکيل تعاوني تامين نياز توليدکنندگان و ساخت شهرک صنعتي پوشاک کشور امضا شد.

همراهي دولت در احياي صنعت پوشاک
همچنين در اين مراسم سومبات هاکوپيان، رئيس انجمن صنعت پوشاک کشور افزود: براي نخستين بار در تاريخ پس از انقلاب اسلامي و با انجام اين توافق‌نامه پنج جانبه به صنعت پوشاک کشور توجه جدي شده است و شاهد همراهي بسيار خوب دولت در احياي اين صنعت کهن هستيم. به گفته وي، گام بلندي که امروز برداشته شده است دو صنعت ديگر وابسته به پوشاک يعني نساجي و صنعت مد را به حرکت در خواهد آورد و در صورت محقق شدن اين پروژه، با عنايت به حضور هنرمندان بسيار در اين عرصه و برخورداري از تجارب فراوان که حتي در سخت‌ترين شرايط در سال‌هاي گذشته نيز صادرات داشته‌ايم، شاهد شکوفايي صنعت پوشاک خواهيم بود.

در ادامه اين نشست محمد حسين مقيسه، مديرعامل صندوق ضمانت سرمايه‌گذاري صنايع کوچک با اشاره به حمايت از واحدهاي صنعتي که در بخش پوشاک فعاليت مي‌کنند، اظهار کرد: يکي از مشکلات واحدهاي توليدي تامين منابع مالي و تهيه ضمانت‌نامه‌هاي مورد نياز در اين خصوص هست؛ بنابراين اين صندوق با اتخاذ تدابير مناسب سياست‌هاي حمايتي در جهت صدور ضمانت‌نامه براي طرح‌هاي توسعه‌اي، ايجادي، سرمايه در گردش، همچنين تامين مواد اوليه را در دستور کار قرار داده است. وي افزود: اين صندوق با حمايت از واحدهاي صنعتي که با مشکل وثيقه روبه‌رو هستند، سعي در ايجاد رونق در فضاي کسب‌وکار و بهبود وضعيت توليد دارد.

تفاهم‌نامه‌هاي همکاري
حال در راستاي پيشبرد هر چه سريع‌تر طرح، سازمان صنايع کوچک و شهرک‌هاي صنعتي ايران اقدام به عقد توافق‌نامه‌اي پنج جانبه در راستاي همکاري و هم افزايي در تشکيل تعاوني تامين نياز توليدکنندگان صنعت پوشاک کشور و احداث و راه‌اندازي شهرک صنعتي تخصصي پوشاک کشور با «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، بانک توسعه تعاون، صندوق ضمانت سرمايه‌گذاري بخش تعاون و انجمن صنايع پوشاک ايران» کرد. از سوي ديگر، اين سازمان تفاهم‌نامه همکاري سه‌جانبه با هدف حمايت از فعالان شهرک‌ها و نواحي صنعتي و مناطق ويژه اقتصادي در راستاي حمايت از توليد ملي و تقويت زنجيره‌هاي توليدي داخل کشور با محوريت توليدات صادراتي، کمک به توسعه بخش تعاون و تعاوني‌ها و بنگاه‌هاي کوچک و متوسط فعال در شهرک‌ها و نواحي صنعتي و مناطق ويژه اقتصادي به‌ويژه بخش‌هاي صادراتي، توانمندسازي فعالان و شرکت‌هاي تعاوني و کوچک و متوسط فعال در شهرک‌ها و نواحي صنعتي و مناطق ويژه اقتصادي از طريق خدمات صندوق‌ها از جمله صدور انواع ضمانت‌نامه و استفاده بهينه از امکانات و ظرفيت‌هاي موجود با «صندوق ضمانت سرمايه‌گذاري بخش تعاون و صندوق ضمانت سرمايه‌گذاري صنايع کوچک» امضا کرد.
اقتصادنيوز
110


صرافی ارز دیجیتال

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۶۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فردا یکشنبه در استان سمنان به ارتفاعات نروید

مدیرکل هواشناسی استان سمنان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هشدار سطح نارنجی این اداره کل برای ظهر تا اواخر فردا یکشنبه چهاردهم خرداد است.

ایرج مصطفوی بیان کرد: رگبار، رعد و برق و احتمال بارش تگرگ مخاطرات اصلی طی این هشدار است که بیشتر در نواحی شمالی و ارتفاعات این استان و به ویژه ارتفاعات شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر و دامغان و مناطق بین این شهرستان‌ها را شامل می‌شود.

وی تاکید کرد: احتمال جاری شدن رواناب و سیلاب نقطه‌ای،احتمال اختلال در تردد در محورها، احتمال تگرگ و خسارت به بخش کشاورزی، مهمترین مخاطرات طی این هشدار نارنجی است.

به گفته مصطفوی، کنترل و لایروبی جوی‌ها و شبکه آبراه‌های استان، کانال‌ها، آبراه‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها، خودداری از رفتن به ارتفاعات و نواحی کوهستانی، پرهیز از اسکان در چادرهای مسافرتی در بستر و اطراف رودخانه ها و مسیل‌ها، خودداری از چرای دام‌ها در ارتفاعات، تمهیدات لازم برای پیشگیری خسارت ناشی از صاعقه، مهمترین توصیه‌ها هواشناسی استان سمنان است.

وی ابراز داشت: فعالیت سامانه کنونی تا اواسط هفته به صورت ناپایداری های مختلف به تناوب در بیشتر نقاط به ویژه در ارتفاعات و در برخی نقاط به صورت وزش باد و گرد و خاک، دور از انتظار نیست.

وی کمینه و بیشینه دمای هوای امروز شهر سمنان را ۲۴ و ۳۵ درجه سانتیگراد بیان و اضافه کرد: امروز گرمسار و ایوانکی به عنوان گرم‌ترین نقاط استان دمای ۳۷ درجه سانتیگراد را در پیش دارند.

مدیرکل هواشناسی استان سمنان یادآور شد: در هفته جاری، شهرهای گرمسار و ایوانکی با ۳۸ و رضوان با ۱۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین شهرهای استان سمنان خواهند بود.

به گزارش ایرنا، اداره کل هواشناسی استان ۹ ایستگاه سینوپتیک، ۱۵ ایستگاه اقلیم‌شناسی و ۵۰ ایستگاه باران‌سنجی در نقاط مختلف دارد.

سامانه هواگوی ۱۳۴ آماده ارایه اطلاعات هواشناسی و پیش‌بینی‌های جوی سمنان در تمامی اوقات شبانه روز است؛ علاوه بر این، برای اطلاع از آخرین وضعیت آب و هوایی شهرهای ایران، کاربران باید پیامکی حاوی پیش شماره شهر مورد نظر را به شماره ۲۰۱۳۴ ارسال کنند تا در کمتر از چند ثانیه اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنند.

برای استعلام شرایط جوی در ۴۸ یا ۷۲ ساعت آینده باید این اعداد نیز به همراه پیش شماره برای سامانه ارسال شود، یعنی برای اطلاع از آب و هوای سمنان طی ۴۸ ساعت و ۷۲ ساعت آینده باید به ترتیب کدهای ۲۳۴۸ و ۲۳۷۲ را ارسال کرد، همچنین می‌توان به جای پیش شماره، نام شهر مورد نظر را به انگلیسی برای سامانه پیامکی سازمان هواشناسی پیامک کرد.

استان‌ها سمنان ۰ نفر برچسب‌ها استان سمنان سمنان بارندگی توفان بارش باران مهدی شهر دامغان

دیگر خبرها

  • احداث شهرک تخصصی صنایع فولاد «چوئبده – اروندکنار»
  • لوله گذاری خط انتقال آب از دریای عمان به مشهد / آب دریای عمان تا پایان سال به مشهد می‌رسد
  • هدفگذاری وزارت صنعت برای بازگشت ۲ هزار واحد راکد به چرخه تولید
  • شهرهای صنعتی باید در آینده جایگزین شهرک‌های صنعتی شوند
  • پروژه انتقال آب عمان به مشهد را تا پایان سال آینده اجرایی می‌کنیم
  • فردا یکشنبه در استان سمنان به ارتفاعات نروید
  • معاون وزیر صنعت: شرق کشور نیازمند شهرک های صنعتی بیشتر است
  • بهره‌برداری از بزرگترین شهرک صنعتی شرق کشور
  • بزرگترین شهرک صنعتی شرق کشور با حضور سرپرست وزارت صمت به بهره برداری رسید
  • دبیرخانه جشنواره فن بازار پوشاک درآمل دائمی شود