Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@22:31:40 GMT

سازندگان حوزه‌های علمیه قطعا در برکات آن شریک است

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۱۶۱۹۴

سازندگان حوزه‌های علمیه قطعا در برکات آن شریک است

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: امروز کشورهای جهان اسلام برای مقابله با ظلم، نفوذ کفار و استکبار از مرجعیت حوزه‌های علمیه الگو گرفته‌اند و خاستگاه حمایت از مستضعفان عالم، حوزه علمیه و علمای دینی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازصبح قزوین؛ آیت‌الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در قزوین در مراسم افتتاح ساختمان جدید مدیریت حوزه‌ علمیه خواهران استان و اولین گردهمایی خیرین حوزه، درباره اهمیت حوزه‌های علمیه اظهار کرد: اهمیت حوزه علمیه به میزانی است که اگر ما بتوانیم در مسیر ساخت حوزه علمیه کوچکترین حمایتی داشته باشیم، قدم ارزشمندی برداشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده ولی‌فقیه در استان اذعان کرد: در گذشته‌های بسیار دور این دیدگاه درباره حوزه‌های علمیه وجود داشت که فقط جایگاهی برای حضور طلّابی است که آموزش روضه خوانی می‌بینند، اما خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی چشم ملت ایران به تاثیرگذاری جدی و مهم حوزه‌های علمیه باز شد.

امام جمعه قزوین بیان کرد: البته تاثیرگذاری حوزه‌های علمیه به زمان انقلاب برنمی‌گردد، بلکه با پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران به این نتیجه رسیدند که کارکرد این حوزه‌ها بسیار عمیق تر و اساسی تر از چیزی بود که فکر می‌کردند.

رئیس شورای ‌عالی‌حوزه ‌علمیه استان ادامه داد: با پیروزی انقلاب مشخص شد میوه و ثمره حوزه‌های علمیه بسیار با ارزش و تاثیرگذار است، البته مردم در گذشته هم به کارکردهای حوزه علمیه واقف بودند.

وی تاکید کرد: اگر حوزه‌های علمیه نبودند امروز حرفی از حدیث ثقلین وجود نداشت و این حدیث ارزشمند به گوش ما نمی‌رسید، رسالت مهم تبلیغ دین و اطلاع رسانی به وسیله پرورش یافتگان مکتب پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) در حوزه‌های علمیه صورت گرفت.
عابدینی ابراز کرد: امروز همه مسلمانان عالم می‌دانند که قرآن و اهل بیت (ع) میراث پیامبراسلام (ص) است که این موضوع از برکات وجودی حوزه‌های علمیه است.

نماینده ولی‌فقیه در استان تصریح کرد: شرح حقایق قرآن و اهل بیت (ع) و تفسیر قرآن به وسیله مفسران به سمع و نظر مردم می‌رسد و تبلیغ دین، آموزش و تبیین مبانی دینی، تربیت بندگان خدا براساس آموزه‌های دینی جزو وظایف حوزه علمیه است.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه برکت دینی شدن مردم در سراسر جهان وابسته به حوزه‌های علمیه است، عنوان کرد: به جرات می‌توان گفت حوزه‌های علمیه شیعی علاوه بر تاثیرگذاری بر مسلمانان، روی مسیحیان و کلیساها هم تاثیرگذار هستند.

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: مبارزه با نفوذ استعمار در میان همه بلاد دینی از تلاش‌های تاریخی طلاب و حوزه‌های علمیه است، در ماجرای تنباکو و استعمار انگلیس یک مرجع دینی حکمی را اعلام کرد که عامل وحدت و حفظ کیان اسلامی شد و استعمار انگلیس را مجبور به عقب نشینی کرد.

رئیس شورای عالی حوزه علمیه استان افزود: گاهی نوشتن یک حکم از سوی مرجع دینی حتی در حد یک سطر که عصاره حوزه علمیه است زمینه ساز تحولات بزرگی در کشور می‌شود.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی ما با رهبری امام خمینی (ره) که یکی از پرورش یافتگان حوزه‌های علمیه بود به پیروزی رسید، شخصیت بزرگی که حوزه‌های علمیه به صداقت و مرجعیت او ایمان داشتند و مردم هم با اعتماد به حوزه علمیه از مبارزه علیه حکومت طاغوت پشتیبانی کردند.

عابدینی بیان کرد: هم اکنون کشورهای جهان اسلام برای مقابله با ظلم، نفوذ کفار و استکبار از مرجعیت حوزه‌های علمیه الگو گرفته‌اند و خاستگاه حمایت از مستضعفان عالم حوزه علمیه و علمای دینی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان تصریح کرد: امروز گستره مدیریت حوزه‌های علمیه در جهان به میزانی است که پدیده شوم داعش که توسط آمریکا در منطقه به نسل کشی مشغول است، نتوانست در مسیر نابودی اسلام قدم بردارد و هم اکنون ثانیه شماری برای نابودی اسرائیل شروع شده است.

امام جمعه قزوین ادامه داد: شکل گیری جریان مقاومت در فلسطین و لبنان به واسطه حضور طلبه جوانی چون سید حسن نصرالله بود که پرورش یافته مکتب اهل بیت (ع) در حوزه علمیه قم است، اتفاق افتاد.

وی گفت: با ورود علم و تکنولوژی، بیشترین استفاده و بهره را طلاب حوزه‌های علمیه از این دانش روز برای تبلیغ اسلام و صدور آن به نقاط مختلف جهان به کار بردند و با ترجمه قرآن و نهج البلاغه به زبان‌های خارجی زمینه گسترش اسلام را فراهم کردند.
عابدینی عنوان کرد: باید حوزه‌های علمیه زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عج) باشد و ما به قول الهی که فرموده است که آینده جهان، آینده اهل تقوا و یقین و آینده پیروزی حق بر باطل است، باید این زمینه سازی را از حوزه‌های علمیه ایجاد کنیم.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: اگر آیات نویدبخش درباره آینده جهان به ما نرسیده بود با حضور قدرت و سلاح‌های کشتار جمعی در دست استکبار جهانی، آینده جهان را آینده‌ای تاریک می‌دیدیم، اما با مشاهده وعده‌های قرآنی آینده جهان، آینده حق و پیروزی و روشنی برای مستضعفان است و جهان ظهور ارزش‌های متعالی است.

وی تاکید کرد: برای ایجاد آینده حق و روشن باید بستر این پیروزی از حوزه‌های علمیه فراهم شود و محور مدیریت این پیروزی و مبارزه باید از طریق حوزه علمیه صورت بگیرد تا ثمردهی و خروجی ارزشمند داشته باشد.

عابدینی در پایان گفت: شخصی که برای اولین بار آجرهای مدرسه علمیه فیضیه را روی هم گذاشت، نمی‌دانست که روزی شخصیتی همچون امام خمینی(ره) در این مکان پرورش می‌یابد که انقلابی را رقم می‌زند که استکبار جهانی را زمین گیر می‌کند، شکی نیست که سازنده حوزه علمیه قطعا در برکات آن شریک است.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرحوزه علمیه اصفهان در نشست مدیران مدرسه علمیه حوزه علمیه اصفهان، یکی از چالش‌های پیش روی حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی- آموزشی حتی دانشگاه‌ها را جذب جوانان دانست و گفت: بدانید برای خدا می‌خواهید حوزه را اداره کنید و وابسته به جایی نیستید و درصورتیکه تلاش کنید افرادی را جذب دین کنید، با احساس مسئولیت بهتری کار می‌کنید.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژادخطاب به مدیران مدارس علمیه افزود: مدرسه علمیه‌ای در اختیار ما قرار گرفته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ترویج دین است، همچنین باید مدنظر داشت این که کشور به روحانیون عالم و باسواد نیاز دارد و ما نیز در گوشه‌ای می‌خواهیم به وظیفه خود عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان گفت: یکی از موانع رونق جذب افراد به حوزه‌های علمیه، تسهیل شدن مسیر ورود به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک متعدد دانشگاهی با گذشت چهار سال و یا کمتر است که این افزایش ورود به دانشگاه‌های مختلف کشور بدون برنامه بلند مدت و نیازسنجی، برای آینده کشور، احساس نگرانی و خطر فراهم می‌کند.
آیت الله طباطبایی نژاد افزود: مسئله دیگری که بر آن تاکید داریم این است که در سال اول دوره طلبگی بیشتر به مسئله اعتقادی طلاب و آشنایی با قرآن کریم پرداخته شود، به دلیل این که اگر طلبه در طول مسیر از طلبگی انصراف داد علمی آموخته باشد.
عضو خبرگان رهبری، مغتنم شمردن فرصت انسان سازی را در حوزه علمیه امری ضروری بیان کرد و گفت: خداوند توفیق داده که می‌توانید انسان بسازید و این بسیار مهم است، البته سختی نیز دارد و اساتید ملزم هستند درحین تدریس، مسائل اخلاقی را نیز بیان کنند و علاوه بر آن بهتر است از همان سال اول به طلبه گفته شود هفته‌ای یک روایت حفظ کند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • شرایط ایران با عملیات «وعده صادق» در جهان تغییر یافت
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • پیام مدیر حوزه علمیه یزد در پی درگذشت والده شهیدان نیرنگ (حق شناس)
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است