Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: دولت در سال ۹۶ برای رونق بخشیدن به وضعیت اقتصادی ۲۱هزار واحد تولیدی، ۳۰۰هزار میلیارد ریال اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، بابک دین‌پرست عصر امروز در جلسه شورای اداری استان لرستان در ارتباط با ارزیابی عملکرد استان‌ها از حیث کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سه‌ماهه اول سال96، اظهار داشت: بر اساس آخرین ارزیابی استان کرمان با 44 جلسه مقام اول، استان لرستان با 43جلسه رتبه دوم و استان آذربایجان شرقی با 42جلسه رتبه سوم را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت از سال گذشته در رابطه بارونق تولید برنامه‌های خوبی را اجرا کرده و استان لرستان هم در این زمینه رتبه خوبی دارد.

معاون اقتصادی وزیر کشور عنوان کرد: طرح رونق تولید باهدف صیانت و نگهداشت حدوداً 10هزار واحد تولیدی با مبلغ 100هزار میلیارد ریال در سطح کشور انجام می‌شود که دستورالعمل آن را وزیر صنعت و معدن در اردیبهشت سال96 ابلاغ کرد و به دنبال آن بانک مرکزی هم دستورالعمل را ابلاغ کرد.

وی با اشاره به سه شاخص و هدف‌گذاری مشخص در نظر گرفته‌شده در حوزه‌های مختلف برای این طرح بیان کرد: سرمایه در گردش موردنیاز برای 10هزار بنگاه‌های اقتصادی در سطح کشور اختصاص پیدا خواهد کرد.

دین‌پرست تصریح کرد: در این طرح تسهیلات موردنیاز برای شش هزار طرح موردنیاز با پیشرفت فیزیکی حداقل 60درصد و تأمین اعتبار موردنیاز برای تعداد پنج هزار واحد اقتصادی در نظر گرفته‌شده است.

وی بابیان این‌که دولت امسال برای رونق بخشیدن به وضعیت اقتصادی 21هزار واحد تولیدی رقمی بالغ‌بر 300هزار میلیارد ریال اختصاص داده است، گفت: امیدواریم استان لرستان امسال نیز همانند سال گذشته در رتبه‌های اول قرار بگیرد.

معاون اقتصادی وزیر کشور در رابطه با وضعیت اشتغال و نرخ بیکاری اظهار داشت: نرخ بیکاری کشور در بهار امسال12.6 برای کل کشور اعلام‌شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 12.4 بوده دودهم درصد میانگین کشوری افزایش داشته است.

دین‌پرست خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری در بهار سال 96 در استان لرستان 11.8 بوده که این رقم در بهار سال گذشته 14.3 بود یعنی حدود دو ونیم درصد نرخ بیکاری کاهش‌یافته است.

وی با اشاره به کاهش نرخ بیکاری در 13استان کشور گفت:علی‌رغم همه مشکلات و تحریم‌های ظالمانه که خیلی سخت بود، دولت با اقدامات خوبی توانسته نرخ بیکاری را در 13استان کاهش دهد.

معاون اقتصادی وزیر کشور عنوان کرد: استان لرستان سومین استانی است که در جدول کاهش نرخ بیکاری در بهار سال96 بیشترین کاهش را داشته است که اقدام مثبتی است.

دین‌پرست با تأکید بر این‌که استان لرستان در بهار سال 95 از حیث بیشترین میزان نرخ بیکاری در رتبه هفت‌کشور قرار داشته است گفت: این رقم در بهار سال 96 به رتبه 16 رسیده است یعنی این استان 9رتبه وضعیت خود را بهبود داده است.

وی با اشاره به نرخ بیکاری استان در سال92 که 17.1 درصد بوده است، اظهار داشت: این رقم در سال 95 به 13درصد رسیده یعنی چهار و یک‌دهم درصد کاهش داشته است و در بهار امسال به11.8 درصد رسیده است.

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: در اولین جلسه مشترک شورای ملی گفت‌وگو دولت و بخش خصوصی با ارزیابی دقیق عملکرد استان‌ها در طول چند سال گذشته سه استان برتر معرفی می‌شوند.

دین‌پرست در مورد تشکیل مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری گفت: کار بسیار سختی است اما وزارت کشور این پیشنهاد را داده که امیدواریم به تصویب برسد.

وی بابیان این‌که تا الآن 94 پروژه مهم واحد تولیدی مشکل‌دار سراسر کشور را به کارگروه ملی اعلام کرده‌ایم، اظهار داشت: به‌شدت پیگیری پروژه‌های استانی و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار دستگاه‌ها هستیم و استان‌ها باید گزارشی در راستای پروژه‌های اولویت‌دار دستگاه‌ها ارائه دهند.

معاون اقتصادی وزیر کشور عنوان کرد: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور یک پروژه با عنوان ارتقا تولید و توسعه اشتغال پایدار در بخش‌ها و مناطق روستایی بااعتبار 24هزار میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال 144هزار نفر ارائه کرده است.

دین‌پرست گفت: برش استانی استان لرستان در این پروژه 758میلیارد ریال برای اشتغال پنج هزار و 43نفر تعیین‌شده است.

به گفته وی برای سال96 به استان لرستان به بخش سرمایه‌گذاری برای یکی از ردیف‌ها 165میلیون دلار اختصاص پیداکرده است.

انتهای پیام/

R41450/P1377/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران / آخرین اقدامات انجام شده برای مسکن کارگری
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم