Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- عضو شوراي مرکزي حزب اعتدال و توسعه گفت: در انتخابات دوازدهمين دوره رياست جمهوري راي مردم به فرد نبود بلکه به تفکر و انديشه بود.

علي جنتي پنجشنبه شب در همايش تجليل از فعالان حزب اعتدال و توسعه خراسان رضوي در انتخابات رياست جمهوري در مشهد افزود: جبهه حامي دکتر روحاني طرفدار آزادي هاي سياسي و بيان، اقتصاد آزاد و تعامل با جهان بود و جريان حامي رقيب نيز به دنبال محدود کردن آزادي هاي فرهنگي و اقتصادي، حامي اقتصاد دولتي و محدود کردن رابطه کشور با دنيا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه علت پيروزي ما در انتخابات اين بود که همه در کنار هم ايستاديم، اظهار کرد: اينک جريانهاي سياسي حامي دولت دوازدهم نبايد به دنبال سهم خواهي باشند. در غير اين صورت در انتخابات آينده مجلس و رياست جمهوري بازنده خواهيم شد.
وزير پيشين فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به تلاش مخالفان دولت براي مسدود کردن شبکه هاي اجتماعي و اظهار نظر برخي در استانها نسبت به موسيقي گفت: برخي مي گويند اگر کسي موسيقي مي خواهد از شهر بيرون برود اما برخي ديگر مي گويند بگذاريد مردم خودشان فکر کنند و دکتر روحاني نماد اين تفکر است که با اقبال مردم مواجه شد.
جنتي در ارتباط با سند 2030 نيز افزود: ترجمه اين سند موجود است و تنها يک نکته مربوط به برابري جنسيتي وجود دارد که ما با تحفظ به صورت رسمي نظر خود را در اين زمينه اعلام کرديم اما ببينيد چه حاشيه هايي براي اين مساله درست کردند، گفتند اگر روحاني سرکار بيايد مي خواهد همجنس بازي را در کشور توسعه دهد لذا بايد گفت در اين دوره از انتخابات، اخلاق قرباني سياست شد.
وي اظهار کرد: روحاني امروز رئيس جمهور همه ملت ايران است و کساني که راي نياوردند هم بايد به راي اکثريت تن دهند و هدف اصلي همه بايد توسعه کشور و منافع ملي باشد.
جنتي گفت: پيروزي اصلاح طلبان در انتخابات شوراي اسلامي شهر مشهد در کنار ديگر پيروزي هاي جريان حامي دولت، فتح الفتوح بود اما با توجه به يک دست شدن نيروها بايد مراقب بود، اختلاف ايجاد نشود.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: در دولت آقاي احمدي نژاد 890 هزار نفر معادل حدود يک سوم نيروهاي دولت، استخدام جديد صورت گرفت که بسياري فاقد شايستگي بود و برخي فقط در ستادهاي انتخاباتي وي فعاليت يا حضور داشتند.
وي اظهار کرد: نهاد رياست جمهوري در پايان کار دولت آقاي خاتمي 700 نيرو داشت اما اين تعداد در پايان دولت احمدي نژاد به سه هزار و 700 نفر رسيد.
وي گفت: در اين شرايط بود که دولت يازدهم بکارگيري نيروي جديد را ممنوع کرد اما انتظار از دکتر روحاني اين است که در دولت جديد کار متفاوت باشد.
جنتي اولويت اصلي دولت دوازدهم را اشتغال، رونق اقتصادي و مقابله با نابساماني هاي اجتماعي حاصل از اين مشکلات عنوان کرد.

* تلاش و موفقيت هاي دولت يازدهم موجب رغبت مردم به دکتر روحاني شد
دبيرحزب اعتدال و توسعه خراسان رضوي نيز در اين مراسم گفت: با تلاشهاي دولت يازدهم به ويژه در بخش سياست خارجي و اقتصاد، موفقيت هايي به دست آمد که به حاکميت آرامش در جامعه انجاميد و موجب رغبت مردم به دکتر روحاني شد.
اميرحسين تقي پور افزود: حزب اعتدال و توسعه به همراه نخبگان به دعوت از مردم پرداخت و با همه ظرفيت براي انتخاب دکتر روحاني تلاش کرد.
وي خواستار بهره گيري از کساني در دولت جديد شد که در دولت گذشته و رقابتهاي انتخاباتي `پاشنه خود را ور کشيدند.`
دبير مجمع روحانيون مبارز خراسان رضوي نيز گفت: تا حاکميت و مديريت جامعه اصلاح نشود، نمي توان انتظار داشت جامعه از چالشها نجات پيدا کند لذا کار سياسي زيربناي اصلاح جامعه است.
حجت الاسلام علي عجم افزود: برخي از افراد جامعه مذهبي، کار سياسي را با آبرو و دينداري خيلي سازگار نمي دانند، اما امر به معروف واقعي نظارت بر جريان مديريت کشور است و اين مهم با مشارکت فعالان سياسي صورت گرفت.
منتخب نخست انتخابات شوراي اسلامي شهر مشهد نيز گفت: در انتخابات گذشته مردم نشان دادند در کشور يک رنسانس فرهنگي رخ داده و جامعه از يک فضاي تاريک به فضايي روشن وارد شده است.
امير شهلا افزود: در انتخابات رياست جمهوري رقيبان از همه ظرفيت هاي تبليغاتي خود استفاده کردند و شعار يارانه 250 هزار توماني، کارانه 150 هزار تومان و توليد پنج ميليون شغل در سال را سر دادند تا جايي که ما تا حدي نسبت به نتيجه انتخابات دچار ترديد شديم اما نتيجه انتخابات نشان داد، خواست مردم وعده و شعار نان نبود.
وي با اشاره به مشکلات اساسي ابتداي کار دولت يازدهم و لزوم بکارگيري پيشکسوتان در آن دولت اظهار کرد: اکنون که وضعيت کشور از حالت آژير و اضطرار به حالت عادي درآمده، از دولت دوازدهم انتظار داريم با کادر سازي و جانشين سازي اقدام به جذب جوانان در بدنه دولت کند.
وي گفت: اگر روند جانشين سازي در اين دولت انجام نشود در سال 1400 نه تنها پيشکسوتي براي فعاليت در حوزه دولت باقي نمي ماند بلکه عقبه اي نيز براي شرکت در انتخابات نخواهد ماند و دولت با بحران کادر مواجه خواهد شد، لذا بايد در دولت دوازدهم به جوانان و فعالان انتخاباتي در کشور از سر صدق و مهرباني نگريسته شود.
در اين مراسم از چهره هاي شاخص و فعال حزب اعتدال و توسعه خراسان رضوي در عرصه انتخابات قدرداني شد.
3221 / 6053 خبرنگار: ناصر اسدزاده هروي ** انتشار دهنده: محمد حسين علي مقدم



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد

شبکه ملی تنظیم‌گری با حضور نهادهای ذیربط با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، شبکه ملی تنظیم‌گری ایران روز گذشته با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد.

طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضاییه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضایی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستورکار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود.

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش