Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این مدرسه فوتبال با توجه به اینکه با همت و تلاش بی دریغ مسئول و مربیانش به فعالیت های خود ادامه می دهد، برای رفع مشکل بزرگی چون نداشتن سالن و مکانی مشخص و متعلق به این مدرسه برای تمرینات فوتبال آموزانش نیازمند توجه ویژه مسئولان استانی و شهرستانی است.
با در نظر گرفتن این مسئله که در دنیای امروز از فوتبال به عنوان یک صنعت و همچنین عاملی موثر در سلامت جسمی و روانی جامعه یاد می شود باید تلاش کرد تا با حرفه ای کردن مدارس فوتبال در استان کردستان در راه تغییر رویکرد محوری نسبت به این رشته ورزشی گام برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از سوی دیگر هئیت های فوتبال استان کردستان و شهرستان های این استان باید با تدوین برنامه هایی مناسب نسبت به راه اندازی مدارس حرفه ای فوتبال با محوریت جمعی از مربیان و ورزشکاران موفق اقدام کنند تا مصداقی از حرکت در این مسیر به شمار رود.
مسئول مدرسه فوتبال اندیشه سازان کامیاران در این خصوص به ایرنا گفت: مدارس فوتبال حرفه ای شرایطی فراهم می کند که با استعداد یابی در رده سنی نونهالان امکان بسترسازی زیرساختی برای دست یابی به فوتبال حرفه ای در کشور ایجاد شود.
مختار حسینی با اشاره به اینکه فعالیت مدارس فوتبال نباید به مقاطع خاصی از ایام سال خلاصه شود افزود: دامنه استعداد یابی برای فوتبال حرفه ای باید از دوران جوانی و نوجوانی به رده نونهالی برسد این شرایط امکان پذیر نیست مگر اینکه مدارس فوتبال را تقویت و آن ها را به مدارس حرفه ای تبدیل کرد.
وی زمینه رشد و پویایی این رشته پرطرفدار در استان را مبتنی بر اصل حمایت و مشاوره دانست و اظهار کرد: حضور در سطوح اول فوتبال کشور نیازمند توجه به 2 اصل امکانات سخت افزاری و نرم افزاری است.
حسینی با اشاره به امکانات مورد نیاز اضافه کرد: وجود فضای اقامتی مناسب، وجود ورزشگاه و باشگاه های استاندارد، بهره مندی از کادر مربی گری متخصص و مجرب و امکان اتکای به حامیان مالی مناسب و قوی به عنوان چند اصل مهم و ساختاری در این حوزه مطرح است.
وی با اشاره به ضرورت نهادینه شدن بسترسازی برای فعالیت مدرسه فوتبال در تمامی ایام سال در کامیاران گفت: سال گذشته با وجود تمام سختی ها و مشکلات، این مدرسه با تلاش مربیان خود توانست فعالیت خود را در تمام طول سال ادامه دهد و برای سال جاری نیز امیدواریم بتوانیم مانند سال گذشته عمل کنیم.
این مربی فوتبال با سابقه بیست سال فعالیت در عرصه ورزش در خصوص تدوین چشم انداز فوتبال کامیاران ادامه داد: با توجه به اینکه دانش افزایی مربیان فوتبال در دوران کنونی از مهم ترین اصول در این رشته ورزشی است باید از رفتارها و تصمیمات احساسی و به دور از واقعیت پرهیز شود.
وی با بیان اینکه با وجود مشکلات و نارسایی های سخت افزاری و نرم افزاری شاهد حضور چندین فوتبالیست موفق و حرفه ای از کامیاران در سطح فوتبال کشوری بوده ایم افزود: بازیکنانی مانند یاسر فیضی و سیروان قربانی و تیم فوتبال شهرداری کامیاران از نمونه های بروز ظرفیت های بزرگ کامیاران در عرصه فوتبال کشور هستند.
به گفته این مسئول و مربی فوتبال مدرسه اندیشه سازان کامیاران باید با اتکای به تجربه و تخصص این ظرفیت های عظیم در راستای ایجاد یک تیم قدرتمند در این شهرستان برای حضور در سطح های بالای فوتبال کشور تلاش شود.
حسینی با اشاره به اینکه بهره گیری از تجربیات شهرهای موفق در رشته فوتبال باید در دستور کار متولیان فوتبال استان و شهرستان باشد اضافه کرد: با نگاهی به شهرهای موفق در این زمینه می بینیم که داشتن مکانی مشخص برای آموزش و آشنایی بنیادی با اصول فوتبال بخش زیادی از روند رشد و پیشرفت هر بازیکن را تشکیل می‌دهد.
وی اضافه کرد: تیم فوتبال شهرداری کامیاران به عنوان نماینده استان در لیگ دسته سوم فوتبال کشور آنچنان که انتظار می رفت مورد حمایت قرار نگرفت و در نتیجه شاهد بروز مشکلات و شکست های در این مجموعه بودیم که انتظار می رود این تجربیات در آینده تکرار نشود.
حسینی ورزش را تغذیه روح دانست و افزود: والدین باید دیدشان نسبت به مدارس فوتبال که به آنها به عنوان مکانی برای گذراندن اوقات فراغت فرزاندنشان است تغییر دهند تا در آینده شاهد رشد فوتبال شهرستان باشیم.
یکی از مربیان مدرسه فوتبال اندیشه سازان کامیاران نیز به ایرنا گفت: مدارس فوتبال حکم خشت اولی را دارند که چون کج نهاده شود، دیوار آن تا ثریا کج و معوج بالا خواهد رفت و دود آن به چشم فوتبال ایران، لیگ‌ها و تیم‌های ملی خواهد رفت.
حمید فرج الهی با اشاره به اینکه مدارس فوتبال در چند سال اخیر بیش از پیش مورد توجه نهادهای مرتبط قرار گرفته‌ است افزود: مسئولان باید بخش پایه فوتبال که شامل توجه به مدارس فوتبال می شود به عنوان مهمترین قسمت کاری خود در صدر برنامه‌هایشان قرار دهند.
فرج الهی با بیان اینکه مدارس فوتبال به 2 دسته مدارس فصلی و دائمی تقسیم می شود اظهار کرد: به اعتقاد بیشتر خانواده‌ها، فصل تابستان فرصت خوبی برای یادگیری یک رشته ورزشی چون فوتبال است غافل از اینکه آموزش مقطعی هرگز مسیری به سوی موفقیت در پی نخواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه مدرسه فوتبال کامیاران جز مدارس درجه دوم استان محسوب می شود اضافه کرد: موفقیت های این مدرسه نشان دهنده این است که مسئولان باید بیشتر از گذشته به فکر فوتبال شهرستان باشند.
به گفته او به طور استاندارد یک ترم مدرسه فوتبال شامل 24 جلسه تمرین است و مدارس فوتبال بابت این ترم مبلغی را دریافت می‌کنند که این مبلغ برای سال 96، در شهرستان کامیاران 100 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
فرج الهی با اشاره به اینکه خود دارای مدرک مربیگری درجه c آسیا است افزود: مختار حسینی به عنوان مسئول این مدرسه دارای مدرک a آسیا و حمید امامی با مدرک b آسیا، محمد رحمانی، اسماعیل سرچمی با مدرک c آسیا مربیان این مدرسه فوتبال هستند.
این فوتبالیست و مربی موفق کامیارانی تبدیل مدارس فوتبال فصلی به دائمی را لازمه پیشرفت فوتبال شهرستان دانست و اظهار کرد: علاوه بر این مسئله باید توجه داشت که وجود شرایط سخت افزاری مدارس فوتبال، تاثیری مستقیم بر کیفیت آموزش دارد.
وی که از معلمان شهرستان نیز است اضافه کرد: علاوه بر آموزش فوتبال در این مدارس مهمترین مسئله ای که فوتبال آموزان با آن آشنا می شوند روش رفتار درست در اجتماعات بزرگتر و کار جمعی است.
فرج الهی فستیوال استانی را که هر سال برگزار می شود موقعیتی مناسب برای شناخت استعدادهای استان عنوان کرد و گفت: هر ساله بیش از 2 نفر از فوتبال آموزهای مدرسه فوتبال کامیاران جز تیم منتخب استانی بوده اند.
به گفته او در صورتی که مدارس فوتبال برای تبدیل شدن به آکادمی گام بردارند، فرصت خوبی را در اختیار مربیان می‌گذارند تا بعد از شناسایی استعدادها برای پرورش آنها تلاش بیشتری کنند.
فرج الهی در خصوص تعداد فوتبال آموزان این مدرسه فوتبال در شهرستان کامیاران افزود: در طول چهار سال فعالیت این مدرسه هر ساله بیش از 150 نفر فوتبال آموز در این مدرسه آموزش فوتبال می بینند.
کامیاران در 65 کیلومتری جنوب سنندج واقع شده است.
7349/6108
*خبرنگار: ژاله گرگانی/* انتشار دهنده: امید بهمنی
**آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان در کانال زیر:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: پروژه ساخت ۱۶ نیروگاه خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۶ مدرسه در حال بهره برداری است، که از این تعداد ۷ نیروگاه در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی امروز به صورت همزمان به بهره برداری رسیده است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیرآموزش و پرورش و رئیس این سازمان، در آیین بهره برداری همزمان از ۷ نیروگاه خورشیدی پشت بام مدارس در ۶ استان کشور، که با افتتاح دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم مجهز با این فناوری برگزار شد، اظهار داشت: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش آموزان درجهت استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش، اذعان داشت: از آنجا که سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین هستند و در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، استفاده از نیروگاه های خورشیدی ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری، سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی با اشاره به این که بسیاری از مدارس در موضوع سرانه دانش آموزی دچار مشکل هستند، یادآورشد: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیرهایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری گذاشته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند. در حال حاضر ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

وی تصریح کرد: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده اند که از این تعداد نیروگاه‌های ۵ مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، عنوان کرد: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا ان شاء الله این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

خان محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری می‌شود و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق نیز در این مراسم با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

گفتنی است همزمان با بهره برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه خیّری به همت حاج حبیب الله زیرک و به یاد پدر مرحومش، حاج غلامرضا زیرک با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان و از محل اعتبارات ملی، استانی و طرح شهید سلیمانی (ره) به ثمر نشسته است.

مدرسه زیرک در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای ۳هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استانداردهای روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس، ۱۱ اتاق اداری و جنبی، سه کارگاه و آزمایشگاه و همچنین نمازخانه‌ای به مساحت ۲۸۰ مترمربع است. در کنار این مدرسه، یک سالن ورزشی ۶۱۵ مترمربعی نیز احداث گردیده تا علاوه بر ارائه خدمت به دانش آموزان عزیز، در غیر ساعات آموزشی نیز پذیرای مردم باشد.

بر اساس ظرفیت‌های موجود، مدرسه حاج غلامرضا زیرک به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی نیز مجهز است که این سامانه‌ها بر اساس نرخ مصوب سال ۱۴۰۲ می‌توانند در هر ماه مبلغ ۲۷۰ میلیون ریال برای این مدرسه مُعظم ایجاد درآمد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان