Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای بسیاری از تجار آخرین چیزی که آنها را نگران می کند مدیریت بر افراد است. شاید شما، از آن دسته از افرادی باشید که دوست دارید با مشتریان زیادی ملاقات کرده و محصولاتی با کیفیت عالی تولید کنید و یا فرصت‌هایی جدید و هیجان انگیزی را تجربه کنید...


سرویس سبک زندگی فردا؛ بشیر قلی زاده سرچشمه: برای بسیاری از تجار آخرین چیزیی که آنها را نگران می کند مدیریت بر افراد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
شاید شما، از آن دسته از افرادی باشید که دوست دارید با مشتریان زیادی ملاقات کرده و محصولاتی با کیفیت عالی تولید کنید و یا فرصت‌هایی جدید و هیجان انگیزی را تجربه کنید، برای رسیدن به چنین هدف‌هایی سپردن مدیریت کارکنان به اشخاص دیگر کاری است، که شما را از اهدافتان دور می‌کند. این مطلب را دنبال کنید تا به‌ وسیله آن به مدیری تبدیل شوید که کسب و کارتان به یک رقابت موفق تبدیل شود.
شما می‌توانید با پیروی از نکاتی که در ادامه بحث عنوان می شود خیلی ساده و بطور کار‌آمد بر محیط کار خود مدیریت کرده و از تاثیرپذیری آن نهایت استفاده را ببرید.
1. اعتماد به نفس کارکنان را بالا ببرید
کلید موفقیت در مدیریت این است که یاد بگیریم برای کارمندان، تکلیفی مشخص و مقامی معلوم کنیم و خودمان بر آنها نظارت دقیق داشته باشیم. بسیاری از کارفرمایان بر این باورند هرکاری که کارکنانشان انجام می‌دهند باید زیر نظرشان باشد این‌ چنین طرز فکری واقعا فاجعه بار است. منظور از این مطلب این نیست که کارکنان را بحال خودشان رها کنید نه بلکه نوع نظارت را تغییر دهید به گونه‌ای که کارمند احساس نکند یکی با گرز بالای سرش ایستاده است. هنگامی که شما بخشی از مدیریت کارها را بین کارکنان تقسیم می‌کنید باعث می‌شوید تا اعتماد به نفس آنها بالا رود این کار راندمان و مهارت کاری کارکنان را افزایش می‌دهد.
2. اهداف پیش رو را تعیین کنید
هر کارمندی نیاز به هدف دارد، تا برای رسیدن به آن هدف تلاش کند. اهداف نه تنها انگیزه را برای کارکنان ایجاد می‌کنند بلکه این کار، به شما نیز اطمینان خاطر می‌دهد که کارمندان در راستای اهداف کلی سازمان کار می‌کنند. اهداف خاص را طوری برنامه ریزی کنید که قابل اندازه گیری باشد و سپس بطور منظم برای پیشرفت و دستیابی کارکنان به اهدافشان یاری‌شان کنید.
3. تعامل بیشتری با کارکنان خود داشته باشید
صاحبان مشاغل و مدیران اجرایی که با کارکنان خود ارتباط زیادی ندارند برای اینکه آخرین اخبار و رویدادهای سازمانی را در اختیارشان قرار دهند دچار مشکل می‌شوند. صرف نظر از این شما باید هر کاری برای بیشتر ارتباط برقرار کردن با مجموعه خود داشته باشید تا بتوانید اطلاعات و اخبار مورد نیاز را هرچه سریعتر در اختیار کارکنان خود قرار دهید.
4. وقت گذاشتن برای کارکنان
مهمترین بخش از یک مدیریت خوب و کار آمد، وقت گذاشتن برای کارمندان مجموعه است. شما باید از قبل زمان کافی برای کارمندانی که با شما کار دارند کنار گذاشته باشید. ذکر این نکته بسیار حائز اهمیت است که شما برای کارمند خود ارزش قائل شده‌اید و وقتی را برایش کنار گذاشته اید. هنگامی که کارمندی با شما کار داشت با کمال احترام و تواضع برای چند لحظه کار خود را کنار بگذارید و از ور رفتن با گوشی هوشمند خود دست بردارید و متمرکز روی سخنان طرف مقابل خود شوید. این احترام بدون شک متقابل خواهد بود بیاد. داشته باشید که مجموعه‌ای که همه با هم صمیمیت داشته باشند بیشتر پیشرفت می‌کند تا درونش بغض و کینه باشد.
5. دستاوردهای مهم را تشخیص دهید
وقتی کارمندی کار خوبی برای پیشرفت مجموعه انجام می‌دهد انتظار دارد که کارفرمایش این کارش را در نظر بگیرد و آن را به رسمیت بشناسد. متاسفانه کارفرمایان برای چندین کار شاخص کارمند یک پاداش در نظر می گیرند و بعد، آن را به رسمیت می‌شناسند. نکته قابل تامل اینجاست کارمندی که چند کار شاخص انجام می‌دهد انتظار دارد برای هر کار شاخصش تشویق شود، شما با این کار باعث می شوید تا رغب برای کارهای بیشتر کم رنگ شود. توجه داشته باشید فقط چند دقیقه لازم دارید تا بتوانید تشخیص دهید که برای تشویق کردن کارمند مورد نظر چه چیزی واجب‌تر است؛ پول و یا هر وسیله دیگر، تا به عنوان تشویقی در اختیارش قرار دهید این توجه به نکات ریز نشانه زیرکی و علاقه‌ شما به کارمندانتان خواهد بود.
6. در مورد راه‌حل‌های پایدار فکر کنید
مهم نیست که مشکلات چقدر بزرگ باشند، همیشه یک راه حل سریع برای رفع مشکلات وجود دارد، مدیران وقتی راه حل هاییرا برای حل مشکلات ارائه می دهند شادتر می‌شوند و احساس غرور می کنند. مشکل اصلی این است که غرورتان برای رفع مشکل، از نظر و پیشنهاد هیچ کسی تابعیت نکند و تنها راه خودتان را از همه گزینه‌های ارائه شده بهتر بداند. ثابت شده است که پیشگیری بهتر و کم هزینه تر از درمان است. بجای اینکه تمام وقت خود را برای درمان مشکل خرج کنید کمی هم به دنبال علت مشکل باشید. تا دیگر تکرار نشود.
7. محیط کار را سرگرم کننده کنید
بدون شک اجرای یک شرکت و یا محیطی برای کسب و کار بسیار جدی است. محصولات باید فروخته و خدمات نیز تحویل داده شوند تا بتوانید برای ادامه کار پول بدست آورید. با وجود این همه مسئولیت‌های سنگین و جدی، یک کارفرمای موفق محیط کار را جوری طراحی می‌کند که برای کارکنان سرگرم کننده باشد، طوری نشود که کارکنان به دنبال هر بهانه‌ای از جمله بیماری یا کار شخصی و هر چیز دیگر از محیط کار فراری باشند. مدیرانی که امکانات رفاهی برای کارکنان خود در نظر می‌گیرند نه تنها پول خود را دور نریخته‌اند بلکه با این کار باعث می‌شوند تا کارکنان نسبت به کار خود وفادارتر و سخت کوش‌تر باشند، «مگر اینکه کارمندان آن بخش جنبه رفاه و سرگرمی در بین کار را نداشته باشند و باعث کاهش در راندمان کار شوند».
منبع: inc

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۱۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود

مدیریت صحیح پسماند می‌توتند تهدید انبوه زباله‌ها را به فرصتی جهت ثروت‌آفرینی تبدیل کند اما متاسفانه در چهارمحال‌ و بختیاری نبود مدیریت صحیح پسماند به سمت یک چالش و تهدید برای محیط زیست در حال حرکت است.

⁴به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، امروزه زباله‌ها را می‌توان به معدن‌های طلا تشبیه کرد که بازیافت آن‌ها را به پول تبدیل می‌کند، اگرچه این فرایند، فرایند بسیار سختی است؛ اما نباید به سادگی از کنار ارزش آن عبور کرد. از زباله‌ها به عنوان روش‌هایی عالی برای درآمدزایی یاد می‌شود که پتانسیل بالایی در چرخه اقتصادی کشور دارند.

در حال حاضر از صنعت بازیافت به عنوان صنعتی پول‌ساز یاد می‌شود که موجب شده است تا شهرهای پیشرفته این فرصت را غنیمت بشمارد و از آن بهره‌های بسیار زیادی ببرند.

شهرهای پیشرفته تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا از فناوری و تکنولوژی‌های پیشرفته استفاده کرده و زباله‌ها و ضایعات دور ریختی را بازیافت کنند و با بازیافت این زباله‌ها شرایطی فراهم کنند تا آنها را مجدداً مورد استفاده قرار دهند.

اما همین معدن طلا اگر به درستی مدیریت نشود می‌تواند باعث تخریب زیستگاه‌ها، از بین رفتن تنوع زیستی، کاهش کیفیت هوا و آلوده شدن خاک و آب شود و می‌توان گفت محیط زیست قربانی خاموش زباله‌ها است.

احداث کارخانه زباله که در جهت کاهش حجم دفن زباله بسیار مؤثر است، یکی از راهکارهای مناسب مدیریت پسماند است، مجوز احداث کارخانه بازیافت زباله در شهرکرد در حدود یک دهه قبل به بخش خصوصی واگذار شد، اما متأسفانه این سرمایه‌گذار نتوانست به تعهدات خودت عمل کند و در حال حاضر تمام زباله‌های چهارمحال و بختیاری دفن می‌شود و در بسیاری از مناطق بوی زباله‌ها بسیار آزاردهنده شده است.

طرح جامع پسماند گره کور شهر شهرکرد

محمد حسین واحدیان شهردار شهرکرد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان این‌که از مهم‌ترین رسالت وظایف شهرداری‌ها بحث مدیریت پسماندهای شهری است، اظهار می‌کند: عمده تناژ زباله‌ها از نوع خانگی است و درگیری شهرداری‌ها بیشتر بر سر پسماندهای خانگی است، در شهرکرد بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ تن زباله خانگی به صورت روزانه تولید می‌شود و این مقدار به اقتضای نیاز مصرف مردم در فصول سال تغییر می‌کند.

وی ادامه می‌دهد: برای این میزان تناژ تولیدی زباله باید برنامه‌ریزی دقیقی توسط مدیریت شهری صورت پذیرد و اولین گامی که شهرداری باید انجام دهد تدوین طرح جامع پسماند است که در سال ۱۳۸۶ گام‌های در جهت اجرای آن برداشته و اتفاقات اولیه نیز انجام شد اما متأسفانه وسط کار رها شده است.

شهردار شهرکرد اضافه می‌کند: شهری که طرح جامع پسماند داشته باشد اولاً یک خط راهی برایش وجود دارد دوماً جامع‌نگر و کلی‌نگر است، نه تنها شهر را در نظر می‌گیرد بلکه شهرهای اطراف مجموعه‌ای شهرکرد را در نظر می‌گیرد.

واحدیان تاکید می‌کند: یکی از چالش‌های حوزه پسماند این است که باید توجیه اقتصادی داشته باشد و یکی از بخش‌های که در توجیه اقتصادی تأثیرگذاری بالایی دارد، تناژ زباله است یعنی زمانی که شما تناژ را افزایش می‌دهید توجیه اقتصادی برای سرمایه‌گذار یا برای بخش خصوصی که آن را انجام می‌دهد، وجود دارد.

وی می‌افزاید: چند سالی است که وزارت کشور هر استان را به پهنه‌ها و مناطقی تقسیم کرده است و اعلام شده که در حوزه پسماند منطقه‌ای نگاه شود و اگر طرح جامعی نوشته می‌شود، منطقه‌ای باشد، این موضوع تا حدی می‌تواند بحث تناژ و سرمایه‌گذاری را حل کند.

شهردار شهرکرد می‌گوید: چهارمحال‌وبختیاری در حوزه مدیریت پسماند به شش پهنه تقسیم بندی شده که یکی از پهنه‌ها شهرستان شهرکرد است، شهرکرد به عنوان مرکز استان و با توجه به این‌که بیشترین تناژ زباله در این شهر وجود داشت، شهرداری شهرکرد متولی تدوین طرح جامع پسماند شهرستان شهرکرد شد.

واحدیان با بیان این‌که مشکل اصلی شهرداری شهرکرد در بحث مدیریت پسماند این بوده که طرح جامعی در این خصوص وجود نداشته است ادامه می‌دهد: با تدوین طرح جامع پسماند شهرستان شهرکرد بلاتکلیفی شهرهای کوچک و بزرگ، دهیاری‌ها و شهرداری در حوزه پسماند حل خواهد شد، در طرح جامع پسماند سیاست تفکیک از مبدا، کارخانه بازیافت و ساماندهی محل دفن زباله دیده شد و باید برای هر کدام از این بخش‌ها یک طرح تفصیلی نوشته شود.

وی با اشاره به محل دفن زباله در شهرکرد تصریح می‌کند: در حال حاضر سعی شده است محل دفن زباله با نظارتی که اداره کل محیط زیست در حال انجام آن است بر اساس اصول محیط زیستی، بهداشتی و هم مبناهای طرح جامع پسماند جانمایی دفن زباله باشد.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه دفن زباله راهکار مناسبی برای مدیریت پسماند نیست، می‌افزاید: با شرایط فعلی اداره کل محیط زیست از محل دفن و شیوه دفع رضایت دارد ولی دغدغه این سازمان راه‌اندازی کارخانه بازیافت است که بشود این میزان دفن زباله را کاهش دهد.

واحدیان با بیان اینکه با راه‌اندازی کارخانه بازیافت شهرکرد تناژی دفن زباله به مراتب کمتر خواهد بود می‌افزاید: کارخانه بازیافت شهرکرد با فضای ۱۰ هکتاری در محل دفن زباله به‌صورت ناقص به دلیل شکل قرارداد با کارفرما و مشخص نبودن مجری رها شده است و در هر برهه‌ای یا به دلیل عملکرد بخش خصوصی و یا تعامل نداشتن شهرداری دچار مشکل شده است.

وی با اشاره به تلاش‌ها برای راه‌اندازی کارخانه بازیافت شهرکرد، اظهار می‌کند: شهرداری قصد دارد با خرید دستگاه‌های موجود و واگذاری زمین از طریق اداره صنعت، معدن و تجارت به شهرداری و با نگاهی به طرح جامع پسماند کارخانه بازیافت را راه‌اندازی کند.

شهردار شهرکرد می‌گوید: به صورت منطقی ۱۰ الی ۱۵ درصد از تناژ زباله‌ها بازیافت می‌شود ولی تاکنون هیچ شهری نتوانسته به این مقدار برسد و تقریباً هفت تا هشت درصد محتمل‌تر است و برای داشتن صرفه اقتصادی حداقل بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن زباله باید وجود داشته باشد که تناژ زباله شهرستان شهرکرد می‌تواند به این رقم برسد.

اشتغال ۱۰۰ نفر با راه‌اندازی کارخانه بازیافت

واحدیان تاکید می‌کند: با راه‌اندازی کارخانه بازیافت شهرکرد به طور مستقیم در محل کارخانه ۲۵ نفر و به صورت غیر مستقیم ۱۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند.

وی با اشاره به اهمیت تفکیک زباله از مبدا اضافه می‌کند: تفکیک زباله از مبدا بهترین راه‌حل مدیریت پسماند است و می‌تواند در کاهش هزینه‌ها همچون هزینه جمع‌آوری، حمل و دفن و زباله بسیار مؤثر باشد و باعث کاهش زباله گردی‌ها در سطح شهر شود.

شهردار شهرکرد با اشاره به راه‌اندازی کارخانه بازیافت، تاکید می‌کند: سعی شده از نیمه دوم سال آینده یک پیمانکار توانا که بتواند بحث تفکیک زباله از مبدا و کارخانه را مدیریت کند به کار گرفته شود.

واحدیان می‌گوید: در بلندمدت برنامه‌ریزی شده است که کارت شهروندی راه‌اندازی شود و در بحث تفکیک زباله به‌کارگیری شود.



تفکیک زباله بهترین راهکار جهت مدیریت پسماند

سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت‌محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه وظیفه سازمان محیط زیست در حوزه پسماند نظارتی است، اظهار می‌کند: قانون مدیریت پسماند و آئیننامه مشخص کرده است که متولی تولید پسماند، هر بخش مسئول مدیریت آن پسماند نیز خواهد بود. مثلاً در حوزه محدوده روستاها و شهرها، دهیاری‌ها و شهرداری‌، در حوزه بهداشت و درمان، دانشگاه علوم پزشکی مسئول خنثی‌سازی و بی‌خطرسازی پسماند هستند.

وی با بیان اینکه دفن ناصحیح پسماند باعث آلودگی آب، خاک و حتی هوا می‌شود، می‌افزاید: دفن سنتی پسماند شهری و روستایی که منطقی و کارشناسی هم نیست، یکی از چالش‌های استان در این حوزه است.

مدیرکل حفاظت‌محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری، ادامه می‌دهد: سازمان حفاظت محیط زیست با این شکل مدیریت پسماند که در استان در حال انجام است، موافق نیست و طبیعی است که از همه ابزارهای قانونی که در اختیار است، برای تغییر شکل نحوه مدیریت پسماند در استفاده خواهد شد.

یوسف‌پور بیان می‌کند: اصلی‌ترین و بهترین راهکار که منافع اقتصادی هم برای مردم، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها دارد، تفکیک از مبدا زباله‌های شهری و روستایی است در همین راستا طرح مدیریت اجتماعی پسماند پیشنهاد شده است و قرار است این طرح در ۱۰ روستا و پنج شهر استان به صورت آزمایشی صورت گیرد.

وی تصریح می‌کند: در صورت اجرایی شدن طرح تفکیک زباله از مبدا در پایان کمتر از ۲۰ درصد زباله‌ها نیازمند دفن هستند و ۸۰ درصد قابلیت بازیافت، درآمدزایی و اقتصادی شدن دارد.

مدیرکل حفاظت‌محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری می‌گوید: در خیلی از کلان‌شهرها بر سر سطل زباله دعوا وجود دارد و می‌توان از این طلای کثیف درآمدزایی میلیاردی به دست آورد، اما نیازمند یک کار اصولی است.

یوسف‌پور بیان می‌کند: موضوع تفکیک زباله از مبدا یک تکلیف قانونی بر دوش شهرداری‌ها بوده که باید سال ۹۳-۹۲ به نتیجه می‌رسید اما متأسفانه این قانون معطل مانده و دستگاه‌های نظارتی در این خصوص باید ورود پیدا کنند.

به گزارش ایمنا، چهارمحال‌وبختیاری سرچشمه دو رود مهم کشور و دارای طبیعت بکر و هوای سالم است که در صورت ادامه روند دفن زباله به صورت سنتی ممکن است، منابع آبی، طبیعت بکر و هوای سالم استان در معرض خطر قرار گیرد.

کد خبر 746387

دیگر خبرها

  • جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا؛ حذف کننده ایران به المپیک رسید
  • دستکش طلا به دروازه‌بان ایران رسید
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • دختر شمشیرباز اسلحه اپه ایران از کسب سهمیه بازماند
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • حمایت ملی‌پوشان فوتبال از تیم ملی فوتسال + فیلم
  • ماجراجویی تراکتور و سپاهان بدون حضور سرخابی ها؛ جامی برای فرار از بحران و انتقاد
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • در 23 سالگی: وینی به رکورد گرت بیل رسید!
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است