Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه تشکیل دولت دوازدهم و در حالی که روحانی به رایزنی درباره انتخاب مردان دولت دوازدهم مشغول است، هجمه ها علیه وزرای کلیدی روحانی به اوج خود رسیده است، هدف این هجمه ها و تندروی ها نیز مشخص است؛ تحت فشار قرار دادن شیخ اعتدال برای عقب نشینی از مواضع خود. آفتاب‌‌نیوز : بیژن زنگنه همان جایی ایستاده که محمد جواد ظریف در دولت یازدهم ایستاده بود ؛ جایی درست در مرکز هجمه مخالفان .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دقیقا همان فشارها و همان تهمت ها حالا به سمت وزیر نفت روحانی روانه شده است. روزهای سخت برای او آغاز شده و در شرایطی که روحانی حساب ویژه ای روی زنگنه در دولت دوازدهم باز کرده است، تا قدم بزرگی دیگری را مانند برجام اما در حوزه نفت بردارد یک نگاه رئیس جمهور هم به مخالفانی دوخته شده که برای متوقف کردن یکی از بهترین وزرای 4 سال گذشته تمام تلاششان را می کنند.
در آستانه تشکیل دولت دوازدهم و در حالی که روحانی به رایزنی درباره انتخاب مردان دولت دوازدهم مشغول است، هجمه ها علیه وزرای کلیدی روحانی به اوج خود رسیده است، هدف این هجمه ها و تندروی ها نیز مشخص است؛ تحت فشار قرار دادن شیخ اعتدال برای عقب نشینی از مواضع خود.
حال آنچنان که گفته شد این بیژن زنگنه است که بیش از هر کس دیگری در کابینه با فشار بی امان دلواپسان روزگار مواجه شده است .فشار ، توهین و حتی اتهامات پی در پی موجب شده است که خبرهای متعددی از احتمال کنار رفتن بیژن زنگنه مطرح باشد . در این میان خبرهای دیگری هم هست که از جلسه طولانی بیژن زنگنه و حسن روحانی حکایت دارد . جلسه ای که در ان حرف هایی زده شده که بیژن زنگنه برای ماندن راقب شده است . می گویند این وسط برخی دیگر هم بوده اند که تلاش کرده اندبیژن زنگنه برای ماندن قانع شود؛ خبرهای تایید نشده ای حکایت از این دارد که محمد جواد ظریف و بیژن زنگنه دربرابر شباهت شرایط این روزهایشان و تکرار تاریخ برای زنگنه حرف هایی برای هم داشتند.شیخ الوزرا، عدد سال های وزراتش را به 30 می رساند؟/ کرسنت و توتال، رمز مشترک مخالفان
بیژن نامدار زنگنه 65 ساله ، کسی که سابقه وزراتش به سومین دولت پس از انقلاب به ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای می رسد و امتداد آن به دولت های هاشمی، خاتمی و در نهایت روحانی منتهی می شود، دانش آموخته دانشگاه تهران و استاد تمام دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بود که لفب شیخ الوزرا را یدک می کشد.
4 سال پیش که حسن روحانی، بیژن نامدار زنگنه را به عنوان وزیر نفت به مجلس نهم معرفی کرد‌، ‌حمایت‌های قطعی و همه جانبه نفتی و غیرنفتی‌ها به پشت سر زنگنه آمد تا بیژن زنگنه به عنوان سکاندار وزارت نفت انتخاب شود اقدامات مثبت و قابل توجه دیگری را به کارنامه درخشانش در صنعت نفت بیفزاید، کسی که توانست سهم ایران در اوپک را از عربستان سعودی پس بگیرد و درآمدهای نفتی ایران را که در آستانه صفر شدن بود را بار دیگر احیا کند.
اما تخریب زنگنه به سال های اخیر باز نمیگردد، محمدرضا رحیمی در سال 84 با ادعای به صرفه نبودن قرارداد کرسنت که در زمان وزرات بیژن زنگنه به امضا رسیده بود آن را خیانت به کشور خواند و خواهان لغو این قرارداد شد.
توهین و تخریب‌هایی که از سال‌ها قبل آغاز شده بود اکنون به فحاشی رسیده است. منتقدان دولت سعی کردند از همان ابتدا برای ضربه زدن به زنگنه، خیانت و سوء مدیریت وی در قرارداد کرسنت را مطرح کنند و پس از آن هم رای دیوان بین المللی علیه ایران در خصوص گران فروشی گاز به ترکیه را دست مایه تخریب وزیر قرار دهند.
تصفیه وزرات نفت و اخراج مدیران غیرهسمو از وزارت‌خانه توسط زنگنه ادعای دیگر دلواپسان بود که البته اثبات هم نشد. تخریب‌ها اما به همین‌جا ختم نمی‌شود! شیخ الوزرا که پس از سال‌ها تحریم و به لطف برجام توانست توتال را وارد ایران کند بار دیگر مورد هجمه و فحاشی قرار گرفت تا جایی که عده‌ای قلیلی از دلواپسانِ باقی مانده در مجلس طرح سه فوریتی توقف قرارداد توتال را مطرح کردند.این طرح اما هرگز به سرانجامی نرسید و پارلمان به ریاست علی لاریجانی به بیژن زنگنه چراغ سبز نشان داد.
طبیعتا منافع و مزایای بستن قرارداد نفتی با "توتال" برکسی پوشیده نیست؛ از تسریع در تکمیل فازهای پارس جنوبی، اشتغالزایی، ورود تکنولوژی جدید به کشور تا افزایش درآمد کشور،رشد اقتصادی.این‌ها تنها گوشه‌ای از نتایج مثبت حضور توتال در ایران در نتیجه برجام و تلاش های دولت و وزارت نفت است که دلواپسان به دلیل منافع شخصی وجناحی خود همواره با آن مخالفت می‌کنند .
اعتراضات آقای وزیر
زنگنه اما هرگز هراسی نداشته از اینکه حرفش را بزند و مقابل مانع تراشی منتقدانش به شفاف سازی بپردازد. وزیر نفت اخیرا و در یک کنفرانس خبری در این باره با تاکید بر اینکه «واقعا باید ببینیم منافع ملی ما چیست»، گفت: این حرف ها که «در جهان چه کسی دوست ما است» یا «فلان کشور برادر ماست» یعنی چه؟! به طور کلی برادر، دوست و رفیق همه در برابر منافع ملی تعریف‌ می‌شوند.
وی افزود: در زندگی و روابط سیاسی امروز نیز همینطور است؛ چرا که در دنیا نیز ائتلاف بین افراد صورت‌ می‌گیرد. ما بخاطر منافع ملی با برخی افراد و جریان ها دوست‌ می‌شویم، و به خاطر منافع ملی خود از برخی افراد دور‌ می‌شویم. وظیفه ملی ما این است که منافع ملی را در درازمدت درنظر بگیریم؛ همچنانکه حکومت و نظام نیز اکنون همینکار را‌ می‌کند.هر چه هست روزشمار معرفی وزرا به مجلس آغاز شده است و حدس و گمان‌های بسیاری هم در این خصوص از سیاسیون و کارشناسان مطرح می‌شود.
روحانی اما بدون توجه به تخریب و هجمه‌های بی امانِ مخالفان سعی دارد تا ژنرال‌هایش را برای 4 سال دیگر در کنار خود داشته باشد. حال باید منتظر ماند و دید که هجمه و تخریب دلواپسان برای جلوگیری از ادامه کار وزیران پرسابقه روحانی چقدر کار ساز است! آیا وزرای باسابقه،‌ روحانی را در مقابل طیف تخریب کننده تنها می‌گذارند؟منبع: نامه نیوز

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۱۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (شنبه) هشتم اردیبهشت ماه به اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌ها علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌ها علیه ایران واکنش نشان داد و این اقدامات را به شدت محکوم کرد.

وی همچنین از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه  در واکنش به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا و قطعنامه پارلمان اروپا گفت: دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض برجام و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال کرده و طلبکار باشند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

انگلیس، آمریکا و کانادا در واکنش به پاسخ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه تحریم‌های جدیدی علیه اتباع و شرکت‌های ایرانی اعمال کردند.
کنعانی با بیان اینکه ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تأکید کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

 چرا پارلمان اروپا از پرداختن به عامل اصلی بروز تنش در منطقه طفره می‌رود؟
این دیپلمات ارشد ایرانی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت؛ جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریسم ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!
سخنگوی وزارت امور خارجه پرسید: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!
نمایندگان پارلمان اروپا پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در قطعنامه‌ای ضمن محکوم کردن حمله اخیر ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم اسرائیل، خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند. آنها در این قطعنامه نسبت به حمله این رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق فقط ابراز تأسف کردند.
کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین گفت: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریع‌ترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.
وی افزود: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.
اگر رشادت سپاه نبود، تروریسم داعشی تا پشت در پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود
کنعانی یادآور شد: اگر رشادت و جانفشان‌ی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریسم سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضد تروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!
سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تأکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • هرج و مرج در شمال اراضی اشغالی و هجمه تند ضد مقامات صهیونیست
  • ماجرای گردنبند کهنه شمسایی در جام ملت‌های آسیا +عکس
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • (عکس) حضور دیپلمات زن بی‌حجاب در همایش سخنرانی رئیسی
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • رژیم صهیونیستی توان دفاع از خود را هم ندارد