Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- حاضران در نشست سراسري امور زنان و خانواده سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، که ديروز 22 تير 96 در شهرکرد برگزار شد، در پايان اين نشست، با صدور بيانيه‌اي، بر استفاده از توانمندي زنان شهري، روستايي و عشايري براي تحقق اقتصاد مقاومتي تأکيد کردند.
به گزارش خبرگزاري آريا، در اين بيانيه آمده است:
«اين نشست با هدف استفاده از توانمندي زنان شهري، روستايي و عشايري براي تحقق اقتصاد مقاومتي، صيانت از حقوق شهروندي از عفاف و حجاب براساس اهداف و شرح وظايف سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، تشکيل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تدوين شرح وظايف اجرايي کارشناسان زن و خانواده ادارات‌کل استان‌ها، ايجاد ارتباط بين سازمان‌ ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و تشکل‌هاي مردم‌نهاد فعال زنان در حوزه‌هاي ميراث‌فرهنگي و محيط‌زيست، ابلاغ تکليف به کارشناسان امور زنان و خانواده در زمينه شناسايي مصاديق ميراث ناملموس، برگزاري دوره‌‌هاي آموزشي مربوط به آگاه‌سازي زنان در حوزه ميراث‌فرهنگي و محيط‌زيست توسط کارشناسان زن و خانواده در استان‌ها و ارائه گزارش به واحد زنان و خانواده سازمان و لحاظ کردن عملکرد امور زنان و خانواده در شاخص‌هاي ارزيابي عملکرد ادارات‌کل استان‌ها از نتايج و پيشنهادهاي کميته تخصصي ميراث‌فرهنگي است.
رتبه‌بندي هنرمندان صنايع‌دستي براساس شاخص‌هاي تعريف‌شده، اعطاي تسهيلات به هنرمندان زن براي شرکت در نمايشگاه‌هاي داخلي و خارجي، ايجاد و راه‌اندازي خانه‎هاي ترويج صنايع‌دستي، ايجاد ارتباط بين سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با تشکل‌هاي مردم‌نهاد فعال زنان در حوزه صنايع‌دستي و آموزش استفاده از فضا و سايت‌هاي مجازي به هنرمندان صنايع‌دستي جهت فروش محولاتشان از ديگر نتايج و پيشنهادهاي کميته تخصصي صنايع‌دستي در اين نشست است.
تهيه شناسنامه زنان کارآفرين در استان‌ها، ارائه آموزش‌هاي عمومي پيرامون گردشگري به زنان روستايي و عشاير، تدوين دفترچه راهنماي بوم‌گردي و ايجاد ارتباط بين ادارات ميراث‌فرهنگي‌، صنايع‌دستي و گردشگري استان‌ها و تشکل‌هاي فعال زنان در حوزه گردشگري نيز از ديگر نتايج و پيشنهادهاي کميته تخصصي گردشگري در اين نشست است.»
اين نشست با پيامي از زهرا احمدي‌پور، معاون رئيس‌جمهوري و رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، و با حضور فاطمه کرباسي، مشاور و مدير‌کل حوزه رياست سازمان ميراث‌فرهنگي، در شهرکرد برگزار شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۱۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران از صدور ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در این استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران ا اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران یکی از تدابیر مهم دولت سیزدهم در شناسایی و تقویت توانمندی‌های استان‌ها با توجه به زنجیره ارزش در استان‌های مختلف عنوان و اظهار کرد: در این تدبیر، استان مازندران به عنوان قطب کشاورزی و گردشگری تعریف شده و ماهیت استان هم در همین قالب برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تلاش اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اقتصاد دریا محور است که اقداماتی در این راستا انجام شد.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ عنوان موافقت اصولی برای فعالیت گردشگری در بستر دریا صادر شده است، گفت: همچنین ۲۰۰ موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در مازندران صادر شده است که با موافقت‌ها و مجوزهای صادر شده مازندران بسترسازیهای لازم را برای فعالیت براساس اقتصاد دریاپایه است.

ایزدی ادامه داد: در راستای توسعه زنجیره ارزش مورد توجه این استان، برنامه‌ریزی برای صادرات صنایع دستی به منظور حمایت از هنرمندان تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های اصلی و بومی مازندران احیا شده و بسته‌بندی صنایع‌دستی و برندسازی این محصولات نیز مورد توجه قرار گرفته است، در خصوص احیای بناهای تاریخی و میراثی مازندران عنوان کرد: در این زمینه به منظور جذب گردشگر برنامه‌هایی در نظر گرفته شد که سال گذشته ۸۰ هزار گردشگر خارجی وارد مازندران شدند؛ پیش‌بینی می‌شود با توسعه گردشگری دریایی در مازندران، این میزان در سال‌های آتی افزایش یابد.

کد خبر 749476

دیگر خبرها

  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت