Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-01@15:43:35 GMT

کم خونی؛ عامل پنهان مشکلات قلبی در سالمندی

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۲۳۴۵۷

کم خونی؛ عامل پنهان مشکلات قلبی در سالمندی

به گزارشبولتن نیوز،کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافته اند سطح پایین آهن در خون می تواند سبب بروز بیماری عروق کرونر در فرد در دوران میانسالی و سالمندی شود.

همچنین تحقیقات همسو نشان داده است که مصرف خوراکی یا مکمل های تغذیه ای حاوی آهن در افراد مبتلا به فقر آهن تحت نظارت پزشک متخصص می تواند تا حد زیادی از قلب در مقابل گرفتگی عروق و ابتلا به بیماری کرونر جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان امیدوار هستند از این یافته ها به عنوان یک شیوه نوین برای درمان بیماری های قلبی عروقی استفاده کنند.

براساس آمارها بیماری قلبی عروقی (CVD) یکی از علل اصلی مرگ و میر در میان مردم آمریکا است و همه ساله باعث مرگ بیش از 610 هزار نفر می شود.

این یافته ها حاصل تحقیقات محققان 2دانشگاه امپریال کالج لندن و دانشگاه لندن بر روی ارتباط فقر آهن و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است و در مجله the journal Arteriosclerosis منتشر شده است.

بیماری عروق کرونر زمانی اتفاق می افتد که جریان خون در رگ های متصل به قلب بسته شود و در نتیجه خون رسانی به این عضو به درستی انجام نشود، عروق کرونر همچنین می تواند منجر به آن‍‍ژین قفسه سینه یا حتی حمله قلبی در افراد شود.

کارشناسان ارتباط فقر آهن و بروز بیماری های قلبی را با تحقیق بر روی داده های به دست آمده از بیش از 124 هزار داوطلب به دست آورده اند.

در عین حال تنظیم و بالا بودن میزان آهن خون سبب محافظت و تقویت قلب از ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی می شود، کارشناسان دریافته اند بیمارانی که سکته قلبی کرده و میزان آهن خون آنها کم است، مصرف مکمل آهن و یا خوراکی های حاوی این ماده ضروری می تواند تا حد زیادی به بازسازی عضله قلب و جلوگیری از بازگشت بیماری کمک کند.

محققان بر این اساس به افرادی که دچار مشکل فقر آهن هستند به ویژه بانوان در سنین باروری توصیه می کنند با مراجعه منظم به پزشک و انجام تست خون از وضعیت آهن خون خود مطلع شوند و رژیم غذایی حاوی انواع پروتئین کم چرب حیوانی، پروتئین های گیاهی، تخم مرغ، اسفناج، جگر گوسفندی،آجیل، حبوبات و لبنیات کم چرب داشته باشند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۳۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو