Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: توسعه منابع انسانی و مدیریتی در بانکداری توسعه‌ای از اهمیت بالایی برخوردار است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علی اشرف افخمی گفت: توسعه منابع انسانی و مدیریتی با آموزش مستمر و مدیریت دانش در بانک‌های توسعه‌ای از اهمیت بالایی برخوردار است و بانک صنعت و معدن در سال‌های اخیر در این زمینه برنامه ریزی فعالی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، وی در مراسم افتتاحیه دوره mini MBA که با همکاری سازمان مدیریت صنعتی و بانک صنعت و معدن برای برخی از مدیران این بانک در سالن سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، افزود: آموزش زمان خاص و مشخصی ندارد بلکه تا پایان عمر و در طول زندگی، انسان نیازمند یادگیری است.
افخمی اظهار داشت: اگر با نگاهی مقطعی و کوتاه مدت به مقوله یادگیری بنگریم قابلیت دستیابی به توسعه پایدار را نخواهیم داشت زیرا توسعه امری پویا و مستمر است.
وی افزود: برای موفقیت یک مجموعه ابتدا باید نوع نگاه و نگرش منابع انسانی را در جهت حرکت و پویا یی تغییر داد و با توجه مستمر به آموزش افراد مجموعه، یک روند پایدار در توسعه و پیشرفت ایجاد کرد.
افخمی گفت: هر گاه مدیران و منابع انسانی بانک در دوره‌های آموزشی شرکت می‌کنند از اواسط دوره تغییرات سیستمی را در بانک احساس می‌کنیم و این نشان دهنده تاثیر سریع آموزش در یک سازمان است.
محمد علی محمدی، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی هم گفت:: یکی از افتخارات مجموعه ما این است که از سال گذشته با بانک صنعت و معدن همکاری هایی را در برگزاری دوره‌های مختلف برای مدیران بانک انجام داده و تمام تلاش خود را برای هر چه بهتر ارائه خدمات به کار گرفته است.
وی افزود: اقای افخمی با درایت و تخصص بالایی که در مدیریت دارد از مدیران موفقی است که تاکید بسیاری بر توسعه منابع انسانی و توسعه مدیران خود دارد.
محمدی گفت: سازمان مدیریت صنعتی رویکرد تغییر و تحول در نگرش‌ها و باورهای مدیران را در راس کار خود قرار داده و در ساختار اصلی ارائه خدمات آموزشی دوره‌های مشاوره و پژوهشی نیز وجود دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۵۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های نوپا براساس موقعیت‌های فرضی رخ می‌دهد و شامل صورت جریان‌های نقدی، ترازنامه مالی و صورت درآمد‌های پیش‌بینی‌شده می‌شود. سند پیش‌بینی مالی که براساس تکنیک‌های مدل‌سازی ساخته می‌شود، به سوالات فرضی سرمایه‌گذاران و بقیه ذی‌نفعان پاسخ می‌دهد.

اما در این میان، لزوم پیش‌بینی سرمایه برای کسب و کار‌های نوپا از اهمیت بیشتری برخوردار است و دلایل زیادی برای ضرورت پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکارهای کوچک وجود دارد.

فواید به‌کارگیری پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌ها

مدیریت مالی کسب‌وکار‌های نوپا و استارت‌آپ‌ها به معنی نظارت بر جریان‌های نقدی و آگاهی از نیاز‌های مالی است که با تکیه بر آن می‌توان روند تولید یا قیمت‌گذاری کالا و خدمات را مشخص کرد. برای کسب‌وکار نوپا یا استارت‌آپ‌های کوچک صرف اشراف داشتن به وضعیت مالی کافی نیست بلکه جایگاه مالی کجا مهم است.

فواید بهره‌گیری از پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های کوچک و نوپا شامل مواردی مانند مدیریت مالی، مدیریت وجوه نقدی، برآورد سرمایه راه‌اندازی، تشخیص سوددِه بودن ایده، تشخیص قابلیت اجرایی داشتن ایده و درنهایت تشخیص زمان رسیدن به نقطه سوددهی می‌شود.

به‌طور خلاصه می‌توان گفت دلیل استفاده از پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک، در مدیریت وجه نقد است. دانستن این نکته که سرمایه از کجا قرار است بیاید و در کجا خرج خواهد شد، تکلیف سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر را به‌خوبی روشن می کند.

برای آماده‌سازی پیش بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک و کسب‌وکارهای نوپا ابتدا باید جایگاه آن کسب و کار مشخص شود. برنامه‌ریزی برای کسب‌وکاری که در مرحله اجرا قرار دارد، متفاوت از کسب‌وکاری است که هنوز در مرحله ارزیابی آینده قرار داد. تنظیم سند پیش بینی مالی برای مورد اول با تکیه بر داده‌های تاریخی آسان‌تر است اما کسب‌وکار دیگری ممکن است به تحقیقات بازار برای مدل سازی احتیاج داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم