Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مپنا گفت: ما هنوز نمی‌دانیم شرکت یونیت چه اقدامی انجام می‌دهد اما از نظر بنده قرارداد ساخت نیروگاه با این شرکت ترکیه‌ای اشتباه است.

عباس علی‌آبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که آیا شرکت یونیت ترکیه با مپنا برای ساخت نیروگاه مذاکره کرده است اظهار داشت: ما هنوز نمی‌دانیم که این شرکت ترکیه‌ای چه اقدامی انجام می‌دهد و این موضوع را باید از مقامات وزارت نیرو بپرسید اما از نظر بنده، قرارداد ساخت نیروگاه با یونیت ترکیه اشتباه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه معاون وزیر نیرو می‌گوید «مپنا» با گذشت یک سال از امضای قرارداد ساخت پنج هزار مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی در کشور هنوز مدل مالی خود را به شرکت دولتی برق حرارتی ارائه نکرده است، گفت: چطور هنوز تامین مالی نشده است که اولین نیروگاه در حال نصب است؟ بروید از معاون وزیر نیرو بپرسید، اما بنده اعلام می‌کنم که این اقدام انجام شده و اولین نیروگاه در حال نصب است وگرنه قرارداد آن نیز امضا نمی‌شد.مدیرعامل مپنا ادامه داد: بنابراین از نظر مپنا پروژه ساخت پنج هزار مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی هیچ مشکلی ندارد و جلو می‌رود و اولین توربین‌ها در حال نصب است و نزدیک به یک سال است که پروژه مزبور کلید خورده است. افرادی که این مطالب را مطرح می‌کنند دنبال اهداف خود هستند تا نفع ببرند.
علی‌آبادی در پاسخ به این سوال که از این پنج هزار مگاوات چه میزان در حال نصب است، گفت: مپنا در حال حاضر هزار مگاوات آن را در حال نصب دارد و خواستگاه‌های آن نیز بندرعباس و تبریز است.وی در پاسخ به این سوال که هیئت مدیره جدید مپنا را پس از انتقال از آستان قدس به وزارت نیرو چه کسانی تشکیل می‌دهند گفت: مپنا هیچگاه به آستان قدس داده نشده بود و هیچ‌وقت سهامداری به نام آستان قدس در این شرکت نداشتیم چرا که سهامدار مپنا شرکت صبا است که سهام آن کمتر از 50 درصد برای وزارت نیرو و ساتکاب است. مابقی سهام یعنی یک مقدار بیشتر از 50 درصد مربوط به مهاب قدس می‌شود. ضمن اینکه وزارتخانه‌های کشور، راه و شهرسازی و رفاه هم حتی یک سهم کوچک در مپنا ندارند. اینکه چه کسانی عضو هیئت مدیره مپنا می‌شوند هم این به بنده ارتباطی ندارد.

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۷۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.   به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.   به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.   این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.   مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.   سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.   امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.   امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.   در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.   ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.   نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • حمید درخشان: برای تمدید قرارداد اوسمار عجله نکنید
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد