Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرما در استان خوزستان بیش از حد توان است و مردم این روزها با شرایط دشواری دست و پنجه نرم می‌کنند، گذشتن از این فصل همچون هفت خان رستم است چرا که تمهیدات لازم و کافی در سطح شهرهای این استان مهیا نشده است. به گزراش جنوب نیوز، اواخر فصل بهار امسال بود که میزان دمای هوا به قدری افزایش یافت که شست خوزستانی‌ها از پیش‌رو داشتن تابستانی سخت خبردار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گام نهادن در فصل تابستان رطوبت هوا نیز به دمای بیش از 50 درجه افزوده شد و رفته رفته شرایط جوی به نقطه‌ای رسید که استفاده از سیستم‌های سرمایشی در 24 ساعت شبانه‌روز مصرف برق را بیش از حد معمول ساخت و حریق در برخی از پست‌ها سببقطعی چند ساعته برق در این هوای گرم شد.


استان خوزستان یکی از گرم‌ترین نقاط کشور و استانی که اهواز، گرم‌ترین شهر جهان را در دل خود جا داده استجایی که در آن قطار به دلیل شدت گرما و منبسط شدن ریل‌ها از خط خارج می‌شودمنطقه‌ای که تخم‌مرغ بدون نیاز به شعله‌های آتشپخته می‌شود و علایمراهنمایی و رانندگی در مقابل شدت گرمایش کمر خم می‌کنند.

این روزها گرمای بیش از حد تحمل، زندگی اهالی این استان را با مشکلاتی روبه‌رو کرده به طوری که خروج از منزل در ساعاتی از روز غیرممکن می‌شود همچنین قطعی‌های مکرر برق، آب، گاز و یا تعطیلی ادارات از پیامدهای منفی این عامل طبیعی است.

چگونگی ایفای نقش دولت‌ها برای مقابله با پیامدهای منفی طبیعی از نکات حائز اهمیتی است که بخشی از کارنامه عملکردی دولت‌ را در برمی‌گیرد چرا که دولت به عنوان نهاد خدمات‌رسان به مردم، عهده‌دار اجرای راهکارها و طرح‌های مقابله با مخاطرات طبیعی است.

گرما در این استان بیش از حد توان است و مردم این روزها با شرایط دشواری دست و پنجه نرم می‌کنندگذشتن از این فصل همچون هفت خان رستم سخت است چرا که تمهیدات لازم و کافی در سطح شهرهای این استان زرخیز ولی زرندیده برای تحمل گرمای خرماپزان خوزستان مهیا نشده است.

اهواز گرم‌ترین‌ شهر جهانعاری از امکانات مقابله با گرما

با نگاهی به سطح شهر اهواز به عنوان مرکز استان و نیز گرمترین شهر جهان به مناظری خالی از منطق و تفکری که فضای شهری را به شرایط آب و هوایی ربط دهد و آسایش مردم سطح شهر را رقم زندبرخورد می‌کنیم.

گویی در این شهر مسئولان قرار نیست از خواب ناز غفلت و کم‌کاری بیدار شوند و محیطی همراه با مسائل رفاهی در اختیار شهروندان قرار دهند به طور مثال با گردشی کوتاه در سطح شهر اهواز به فضای سبز نامتعارف با شرایط هوایی، ایستگاه‌های اتوبوس نامطلوب و یا پل‌های هوایی برقی اما خاموش می‌رسیم حتی خیابان نادری(سلمان فارسی) به عنوان اصلی‌ترین و پرترددترین خیابان‌های سطح شهر عاری از هر گونه سایبانی برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید است.

ناوگان فرسوده و ناموزون با گرمای بیش از 50 درجه اتوبوس‌رانی و تاکسی‌رانی اهواز این روزها داد مردم را درآوردهشهروندان در اتوبوس‌هایی سوار می‌شوند که از کوره‌های ذوب به سطح خیابان‌ها دنده عقب آمده و اکثرا بدون سیستم سرمایشی مناسب هستند.

تردد تاکسی‌های پلاک اروند در خیابان‌های تخیلی رانندگان

تاکسی‌های خارجی موسوم به تاکسی‌های پلاک اروندکه اجازه تردد در مناطق آزاد و حومه را دارندمی‌توانند برای صبوری مردم در برابر گرما کمک کننده باشند اما فقط به خیالی در اذهان رانندگان تاکسی تبدیل شده‌اند و بس وگرنه وجود خارجی ندارند.

هر وقت حرف از هزینه می‌شود شهرداری اهواز "کاسه چه کنم به دست می‌گیرد" و "ای داد و ای فغان" که بودجه شهرداری محدود است اما از آن سو از همین بودجه محدود نیز استفاده بهینه نمی‌کند چرا که اختلاس و فساد مالی در این نهاد مثلأ عمومی ولی به کام مسئولان، امان صرف هزینه برای بخش‌های خدماتی و رفاهی را نمی‌دهد.

بنابراین در چنین شرایطی می‌طلبد که دولت ورود کرده و با تخصیص بودجه و اعتبارات لازم شهرداری را به ساخت، آماده‌سازی، تجهیز و نوسازی خدمات رفاهی از جمله ناوگان حمل و نقل مناسب و مطلوب، فضای سبز هماهنگ با شرایط آب و هوایی، تعبیه مخازن بهداشتی آب شرب در جای جای سطح شهر، ایجاد پایانه‌های مساعد با حال مسافرانملزم کند.

دولت مالیات و تعرفه برق خوزستان را کاهش دهد

دولت در این شرایط باید به نحوی عمل کند که از این میزان سختی زندگی مردم خوزستان حداقل کمی کاسته و قابل تحمل شود همچنین در همین زمینه آیت‌الله سید ابولحسن ‌حسن‌زاده در خطبه‎های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه 16 تیرماه اهواز گفت: مسئولان خوزستان کاهش تعرفه برق را پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه به دلیل دمای بالا کسبه و بازاریان مشتری کمتری دارند و درآمدشان کم شدهافزود: افزایش دما امری طبیعی است که سبب مشکلاتی نیز می‌شود اما مسئولان باید آسیب‌های ناشی از آن را جبران کنند.

بنابراین دولت می‌تواند با کاهش تعرفه برق در استان خوزستان همانند کاهش تعرفه گاز در استان‌های سردسیر، آب خنکی بر این گرمای بی‌سابقه استان باشد همچنین کاهش مالیات با توجه به کاسته شدن درآمدها به دلیل کم شدن مشتریان در پی گرمای هوا نیز موضوعی حائز اهمیت است که دولت بایدنسبت به آن در ابتدا بررسی‌های لازم و سپس اخبار خوشی را برای مردم استان داشته باشد.

هلال‌احمر و اورژانس به پست‌های امدادی مقابله به گرما اقدام کنند

در روزهای گذشته در برخی از شهرستان‌ها بیش از 100 نفر به علت گرمازدگی راهی بیمارستان‌ها شدند این موضوع اهمیت وجود پست‌های امدادی و اورژانسی را در سطح شهر دو چندان می‌کند بنابراین ارگان‌ها و سازمانی‌هایی از جمله هلال احمر و اورژانس به استقرار چنین پست‌هایی به تعداد لازم در چندین نقطه از شهرستان‌های گرم استان اقدام کنند.

طرح‌ها و اقدامات بسیاری می‌توان در زمینه مقابله با گرمای هوا توسط دولت ارائه شود تا سهولت زندگی را برای مردم رقم زند به طور مثال به موضوع شرایط سخت کاری در این استان و نیز اقدامات مذکور در سطرهای پیشین بپردازد با این تفاسیر تاکنون در خوزستان به کاهش ساعات اداری بسنده شده که به نوبه خود نه تنها مزیت بلکه عیب به شمار می‌رود چرا که امور مردم به کندی پیش خواهد رفت.

بر این اساس سطح رضایتمندی مردم از خدمات دولتی که مهمترین مسئله در هر کشوری و برای هر دولتی به شمار می‌رود از سطح فعلی که به گفته پروانه ولوی نماینده تام الاختیار استاندار خوزستان در امور شهروندی «سطح رضایت مردم از نوع برخورد ادارات و سازمان‌های خوزستان خیلی‌کم است» پایین‌تر آمده و همراهی مردم با دولت را در امور مختلف با مشکلاتی مواجه می‌سازد.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصویر) پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران قدیم

نیم قرن قبل، در ایران انواع گواهینامه از سه نوع به دو نوع کاهش یافت.

به گزارش اطلاعات آنلاین، نیم قرن پیش مسئولان به این نتیجه رسیدند که دو نوع گواهینامه پایه یک و دو برای رانندگی کفایت می‌کند.

روزنامه اطلاعات اول اسفند ۱۳۵۲ گزارشی از تغییر تقسیم بندی انواع گواهینامه رانندگی منتشر کرد. همچنین در ادامه عکس‌هایی از اعمال قانون یک افسر راهنمایی رانندگی زن در خیابان‌های تهران نیم قرن پیش تماشا کنید.

دیگر خبرها

  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • تصویر تعظیم و لحظه بوسیدن چادر یک دختر توسط رادان
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • (تصویر) پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران قدیم
  • پیروزی خانگی صنعت‌نفت آبادان برابر استقلال خوزستان
  • سرخپوشان پایتخت درصدد انتقام از آلومینیوم اراک/ بازی راحت سپاهان برای صعود در خوزستان
  • شاهکار مهندسان ایرانی در آسیا/ تعظیم سریلانکا به توان فنی ایران
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است