Web Analytics Made Easy - Statcounter

عارف گفته است: «پیروزی آقای روحانی در انتخابات مدیون جریان اصلاح‌طلب است و انتظار این است، رئیس‌جمهوری در تشکیل کابینه از نظر مشورتی شورای‌عالی استفاده کند. بعضی‌ها پیروز می‌شوند، یادشان می‌رود، چه کسانی برایشان زحمت کشیدند و من این گلایه را دارم. در شورای‌عالی دو کار مهم پیش رو داشتیم؛ پیروزی در انتخابات سال 96 و ادامه گفتمان اصلاحات که به اتفاق آرا آقای روحانی رأی آورد، نتیجه انتخابات اتفاقی نبود بلکه نتیجه شعار امید، آرامش و رونق اقتصادی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ما را دنبال نخودسیاه نفرستند قصد ما کمک‌کردن و ادامه راه است.»

به نظر می‌رسد انتقادات تندوتیز مرد میانه‌رو و آرام اصلاحات از حسن روحانی، ریشه‌های عمیقی دارد. شاید بتوان اظهارات حسام‌الدین آشنا، مشاور ارشد رئیس‌جمهوری در برجسته‌سازی اصطلاح «سهم‌خواهی» را دلیل عصبانیت عارف که به رعایت اخلاق سیاسی شهره‌ است تلقی کرد. آشنا که پیش‌تر در توئیترش خبرساز شده بود و البته بارها مجبور به اصلاح و توجیه نوشته‌هایش شد، قبل‌تر نوشته بود: «کاسبان اصلاح‌طلبی که باج‌خواهی رسانه‌ای و سیاسی از رئیس‌جمهوری را آغاز کرده‌اند، بدانند روحانی خاتمی نیست؛ نه تعارف می‌کند و نه مأخوذ به حیا می‌شود.»

وی روز گذشته به‌طور آشکار در پاسخ به توئیت عارف مبنی‌بر اینکه «همراهی، هماهنگی و همدلی با جریان اصلاحات، رمز موفقیت دولت دوازدهم است و گفتمان اصلاحات در این مسیر به‌دنبال سهم‌خواهی نیست.» نوشته: «درست است که گفتمان از جنس سهم‌خواهی نیست اما امان از سهم‌خواهی‌های افراد به اسم جریان.» این واکنش آشنا را می‌توان در ادامه اقدام وی به دست‌بوسی از آیت‌الله جنتی دانست که نشان می‌داد، این عضو دولت تدبیر و امید به‌دنبال جداکردن روحانی از اصلاح‌طلبان است و با دست‌بوسی غریبش تلاش دارد پیامی به جریان مخالف اصلاحات برساند و مثلا مسیر تازه‌ای را ترسیم کند؛ مسیری که بسیاری از منتقدان البته آن را اشتباه و آشنا را چشم اسفندیار دولت روحانی می‌دانند.

توجه به این نکته که حسام آشنا به‌رغم اینکه بارها با ادبیات سخیف اصلاح‌طلبان را مورد حمله قرار داده هیچ‌وقت مورد مواخذه رئیس‌جمهوری واقع نشده است؛ اگرچه حتی بعد از دست‌بوسی از آیت‌الله جنتی از سوی رئیس‌جمهوری مورد پرسش واقع نشد. بااین‌حال، اعضای فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی معتقدند اگر روند بی‌اعتنایی دولتمردان نسبت به جناح حمایت‌گرشان که همان جریان اصلاحات است، تداوم پیدا کند به‌طور قطع نمی‌توانند برای انتخاب اعضای کابینه جدید که مطابق با خواست مردم نباشند با دولت همکاری لازم را داشته باشند و به وزرای پیشنهادی روحانی رأی اعتماد کامل دهند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۱۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کمیته جوایز پولیتزر ۲۰۲۴ جایزه بخش روزنامه‌نگاری و گزارش بین‌الملل را به روزنامه نیویورک تایمز اعطا کرد. این روزنامه به دلیل «پوشش گسترده و روشنگرانه» حمله هفتم اکتبر حماس به اسرائیل و «پاسخ مرگبار ارتش اسرائیل» به این حمله، برنده جایزه پولیتزر در بخش «گزارش بین‌المللی» شد.

به گزارش صبا، همچنین آژانس خبری رویترز، جایزه عکاسی خبری را بابت پوشش «دست اول و فوری» حمله هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و واکنش اسرائیل، به دست آورد و همچنین به عنوان یک منبع مورد استناد ویژه برای «خبرنگاران و کارکنان رسانه‌ای که جنگ در غزه را پوشش می‌دهند» معرفی شد.

همچنین ولادیمیر کارا مورزا، سیاستمدار اپوزیسیون روسی زندانی و روزنامه واشنگتن پست نیز مشترکا جایزه پولیتزر را دریافت کردند. این جایزه به دلیل «انتشار یادداشت‌های این سیاستمدار روس در داخل زندان باوجود همه مخاطرات و عواقب مخالفت با ولادیمیر پوتین و اصرار بر آینده‌ای دموکراتیک برای کشورش»، به او اهدا شد. کارا مورزا در حال تحمل ۲۵ سال محکومیت خود به اتهام «خیانت» به روسیه است. این طولانی‌ترین حکم زندان برای منتقدان پوتین به شمار می‌رود.

برمبنای گزارش آسوشیتدپرس، پولیتزر از شماری از خبرنگاران آمریکایی نیز بابت گزارش‌هایشان در مورد کار کودکان مهاجر، تبعیض نژادی در سیستم قضایی و خشونت با اسلحه تجلیل کرد.

جین آن فیلیپس برای نگارش رمان «نگهبان شب» که داستان یک مادر و دختر در طول و بعد از جنگ داخلی آمریکا است، برنده جایزه بهترین رمان شد.

جایزه پولیتزر، جایزه‌ای در روزنامه‌نگاری، ادبیات و موسیقی است که هر ساله با نظارت دانشگاه کلمبیا به روزنامه‌نگاران، نویسندگان، شاعران و موسیقی‌دانان داده می‌شود. این جایزه به‌نام بنیان‌گذار آن جوزف پولیتزر، روزنامه‌نگار مجاری‌تبار آمریکایی، در سده نوزدهم نام‌گذاری شده‌است.

آقای پولیتزر به‌دلیل عشق و علاقه‌اش به روزنامه‌نگاری، مدرسه‌ای را در ایالت کلمبیا تأسیس کرد که هنوز هم یکی از معتبرترین مراکز آموزش روزنامه‌نگاری در سراسر جهان محسوب می‌شود و بسیاری از روزنامه نگاران برجسته در این محل آموزش می‌بینند. پس از راه اندازی این دانشگاه، جایزه‌ای به مبلغ ۲۵۰ هزار دلار و و همچنین بورس تحصیلی برای یک مسابقه گزارش نویسی درنظر گرفته شد. همچنین هر ساله بنیاد پولیتزر جایزه نیم‌میلیون دلاری خود را به بهترین عکس‌های خبری می‌دهد که در میان عکس‌های خبری جهان، بهترین عکس خبری افشاگرانه و جسورانه معرفی می‌شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904041

دیگر خبرها

  • دوربین دشکم چیست و ضرورت استفاده از آن در خودرو + عکس
  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • جان صدها هزار نفر در خطر است/ تحرکی خطرناک جریان دارد
  • حج امسال حج برائت است
  • مایکروسافت نسبت به حمله «جریان کثیف» که اپ‌های اندرویدی را تحت تأثیر قرار می‌دهد هشدار داد
  • ضرب‌الاجل رژیم صهیونیستی برای تخلیه ساکنان شرق رفح
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • شلیک ۶۵ موشک از جنوب لبنان به الجلیل و جولان