Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هدایت تحصیلی چندوجهی است و آن را در آموزش و پرورش مدیریت می‌کنیم عنوان کرد: شورای اشتغال باید نیاز بازار کار را اعلام و به ما ابلاغ کند که ما چنین چیزی نداریم و جای اطلس جامع مشاغل در اینجا خالی است.

به گزارش ایسنا، عظیم محبی پیرامونهدایت تحصیلی در دوران مدرسه و سازوکار آن اظهار کرد: موضوع هدایت تحصیلی را اگر با انتخاب رشته برابر بدانیم دچار خطای استراتژیک شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاب رشته نتیجه فرآیند هدایت تحصیلی است.

وی افزود: اگر هدایت تحصیلی را برای پایه نهم و صرفا برای دو ماه در نظر بگیریم اصل هدایت تحصیلی را دچار چالش کردیم. هدایت تحصیلی باید از کلاس اول ابتدایی شروع شود.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هدایت تحصیلی در هم تنیده است و کل دروسی که دانش آموزان از ابتدا می‌آموزند را در برمی‌گیرد گفت: البته این فرآیند وجود دارد، ولی در نهایت در انتهای متوسطه اول نمود عینی پیدا می کند. ضمن آنکهدرس کاروفناوری برای پایه ششم و متوسطه اولپیش بینی شده است و دانش آموزانرا از طریق این درس با هدایت تحصیلی آشنا می‌کنیم.

محبی ادامه داد: هدایت تحصیلی دارای چهار ملاک است که اولین آن نیازهای شغلی کشور است که از آن تحت عنوان سیاست های توسعه‌اییاد می‌شود. استعداد، رغبت و امکانات مناطق نیز سه ملاک بعدی هستند.

وی با بیان اینکه هدایت تحصیلی چندوجهی است و آن را در آموزش و پرورش مدیریت می‌کنیم عنوان کرد: شورای اشتغال باید نیاز بازار کار را اعلام و به ما ابلاغ کند که ما چنین چیزی نداریم و جای اطلس جامع مشاغل در اینجا خالی است. به همین خاطر خودمان با توجه به برداشتی که از سیاست‌های کلی داشتیم عمل کردیم و آن را در سه سال اخیر پیاده کردیم. از سوی دیگر باید در نظر داشت کهاستخدام در کشور کاهش پیدا کرده است و فارغ التحصیلان دانشگاهی مهارت لازم را برای ورود به کسب و کار ندارند و برخی از آنها پس از دانشگاه به سازمان فنی و حرفه‌ای می روند تامهارتی بیاموزند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش افزود: در درجه اول مهماست که مخاطبانمان را آگاه کنیم.اولین عامل در انتخاب شغل مناسب کسب آگاهی وتحلیل مشاغل کشور است. همینجاست کهماهیت رشته‌های فنی و حرفه‌ایو کاردانش مشخص می‌شود و برای پیدا کردن شغل مناسب، رشته‌های فنیو کاردانش بهتر هستند.

محبی ادامه داد: در مجموع 37 درصد کل دانش آموزان وارد فنی و حرفه‌ای و کاردانشو63 درصد دانش آموزان وارد رشته‌های نظری می‌شوند. از این تعداد میزان ورودی به رشته ریاضی فیزیک حدود 12 درصد، علوم تجربی حدود 30 درصد و علوم انسانی حدود 20درصد و علوم معارف زیر یک درصد است.

وی درباره راهکار حل مشکل ورود انبوه دانش آموزان به رشته علوم تجربی گفت:اگر فردا دولت اعلام کند بخش صنعت کلیه تجهیزات هنرستان‌ها را نوسازی می‌کند و بعد قرار است دانش‌آموزان در کارخانه‌ها مشغول شوند، بخش زیادیاز افراد وارد رشته‌های فنی و حرفه‌ای می‌شوند. در واقع اگرهنرستان‌ها را تجهیز و شاغل شدن هنرآموزانراپس از فارغ التحصیلی تضمین کنیم، اتفاقات خوبی رقم می‌خورد.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش درباره مصوبات مجلس شورای اسلامی برای توسعه متوازن و گسترش رشته های فنی عنوان کرد: ما احکام تکلیفی نمی‌خواهیم بلکه احکام الزامی نیاز داریم. باید بخشصنعتپشتیبانی کند، البته از سوی دیگر تبلیغات صداوسیما برای کلاسهای کنکور و اصرار به برخی رشته‌ها نیز بی تاثیر نیست.

محبی در برنامه تلویزیونی پرسشگر گفت: سالگذشتهکه قرار شد هدایت تحصیلی پس از 22 سال به متوسطه اول بازگردد تلاش کردیم کاری علمی را طراحی کنیم، امادر حین اجرا مشکلاتی بوجود آمد. امسال هدایت تحصیلی 100 درصد در اختیار دانش آموز است زیرا خودش درس خوانده و نمراتی کسب کرده و در تست‌های استعداد سنجی شرکت کرده است بنابراینایده آل این است که دانش آموز همان اولویت اول توصیه نامه را انتخاب کند، اگر نه بر اساس همان عملکرد و کف نمراتش وارد رشته‌ای دیگر می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۱۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند

 شهرام رئیسی  با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۴۵۵ نفر دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد شهرستان هستند، بیان کرد: ازاین‌بین ۳ هزار و ۶۲۱ نفر دانش‌آموز و ۱۶۷ نفر دانشجو هستند.

وی با بیان اینکه این قشر سالانه از خدمات و مستمری کمیته امداد بهره‌مند می‌شوند، افزود: خدمات تحصیلی مانند کمک‌هزینه تحصیل، توانمندسازی تحصیلی، مشاوره تحصیلی و … به دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد در استان سیستان و بلوچستان داده می‌شود.

رئیس کمیته امداد سراوان با اشاره به ارقام هزینه‌کرد برای توانمندسازی دانش‌آموزان تحت پوشش، بیان کرد: سال گذشته بیش از ۲ میلیارد ۳۸۷ میلیون ۱۰۰ هزار تومان کمک‌هزینه‌های تحصیلی برای دانش‌آموزان و دانشجویان تحت حمایت هزینه شد.

رئیسی با بیان اینکه تعداد ۲۵۰ نفر حامی معلم حمایت از کودکان نیازمند شهرستان سراوان را برعهده دارند، خاطرنشان کرد: تجلیل از معلمانی که حامی ایتام هستند در روز معلم یکی از برنامه‌های کمیته امداد شهرستان سراوان خواهد بود.

وی افزود: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های دوجانبه باهدف حمایت هر چه بیش‌تر از کودکان و دانش‌آموزان نیازمند و سپرده‌گذاری قرض ماندگار در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از دیگر نکاتی است که می‌تواند تعامل بین کمیته امداد و آموزش‌وپرورش را تقویت سازد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • کسب مدال طلای المپیاد کشوری ریاضی توسط دانش‌آموز بابلی
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در بجنورد