Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی گفت: نهمین جشنواره بین المللی فارابی زمستان امسال برگزار می شود و در بخش داخلی سه هزار و ۶۳۰ اثر به این جشنواره ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین میرزایی صبح امروز در نشست خبری در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی گفت: فراخوان نهمین جشنواره بین المللی فارابی ویژه علوم انسانی از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد و در بخش داخلی سه هزار و ۶۳۰ اثر به این جشنواره ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهلت ارسال آثار برای بخش بین الملل این جشنواره تا اواخر مرداد ماه ادامه دارد.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد: برای دریافت آثار کیفی در بخش داخلی مکاتباتی با مدیران گروه های آموزشی رشته های مختلف علوم انسانی در دانشگاه های سطح یک کشور داشتیم، همچنین با دانشگاه ها، ناشران و انجمن های علمی نیز مکاتبه داشتیم تا آثاری که کیفیت لازم را دارند به این جشنواره معرفی کنند.

میرزایی عنوان کرد: نهمین جشنواره بین المللی فارابی از نظر دریافت آثار در بخش داخلی رتبه دوم را در میان دوره های گذشته کسب کرده و جشنواره هشتم بیشترین آمار آثار ارسالی را به خود اختصاص داده بود.

وی تاکید کرد: گروه فلسفه، کلام، اخلاق و ادیان بیشترین آثار جشنواره نهم را به خود اختصاص داده است که در مجموع ۵۲۵ اثر برای این گروه ارسال شده است.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: گروه فقه، اصول، قران و حدیث نیز با ۴۵۰ اثر رتبه دوم دریافت آثار را در این جشنواره به خود اختصاص داده است.

میرزایی اظهار داشت: از میان آثار دریافتی در بخش داخلی ۶۰ درصد آثار مربوط به افراد حقیقی و ۴۰ درصد آثار مربوط به افراد حقوقی بوده است.

وی عنوان کرد:بیشترین تعداد آثار دریافتی در این جشنواره در قالب کتاب بوده است که هزار و ۸۷۰ اثر را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: پایان نامه های کارشناسی ارشد، رساله های دکتری و طرح های اختتام یافته پژوهشی در رتبه های بعدی قرار دارند.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی گفت: از هشتمین جشنواره بین المللی فارابی با محدود کردن برگزیدگان این جشنواره مفهوم نخبگی را بیشتر از گذشته مورد توجه قرار دادیم.

مکاتبه با سفارتخانه ها و دانشگاه های بین المللی برای جشنواره فارابی

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی افزود: برای بخش بین الملل نهمین جشنواره بین المللی فارابی با سفارتخانه های فعال در ایران و دانشگاه های معتبر بین المللی که در حوزه علوم انسانی فعالیت می کنند، مکاتبات و مذاکراتی انجام دادیم.

میرزایی تاکید کرد: همچنین با رایزن های علمی و فرهنگی ایران در کشورهای دیگر نیز مذاکراتی انجام دادیم تا این جشنواره را معرفی کرده و آثار مرتبط با حوزه علوم انسانی در زمینه اسلام شناسی و ایران شناسی را به این جشنواره معرفی کنند.

وی گفت: تاکنون از کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا، بلژیک، روسیه، عراق و مصر به این جشنواره اثر ارسال شده است.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: نهمین جشنواره بین المللی فارابی زمستان سال جاری برگزار خواهد شد که پیش بینی می کنیم فرآیند داوری آثار تا پایان پاییز به اتمام برسد.

میرزایی تاکید کرد: موضوع علوم انسانی و علوم اسلامی به هم تنیده است و بخشی از مشارکت کنندگان ما در این جشنواره را طلاب حوزه های علمیه تشکیل می دهند که آنها در زمینه های علوم انسانی اسلامی فعالیت می کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۱۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود